Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs & Roségoud

EUR
Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.63 / 5 (19 Beoordelingen)
  • 12 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Goede kwaliteit met vele leuke gadgets.

Mijn tandarts had mij een paar keer aanbevolen om een elektrische tandenborst te gaan kopen. Een andere optie zou zijn: Elke dag flossen. Je raadt het al.. Na een tijdje had ik geen zin/tijd meer om elke dag te flossen en ben ik op zoek naar een elektrische tandenborstel gegaan. De keuze was reuze, maar ik heb vroeger altijd een elektrische tandenborstel van dit merk gehad. Mijn voorkeur ging hierdoor uit naar dit merk. Op hetzelfde moment kreeg ik de aanbieding om deze tandenborstel gratis te mogen proberen. Inmiddels poets ik nu een aantal weken elektrisch en ik ben zeer tevreden. De tandenborstel wordt geleverd in een mooie doos. Een aantal gadgets zijn toegevoegd om het poets plezier te vergroten, waaronder een houder, opberg/reis etuit, standaard extra borsteltjes etc. Ook beschikt de tandenborstel over bluetooth waardoor je hem kan koppelen aan een persoonlijke applicatie. De applicatie vertelt welke plekken je hebt overgeslagen. Ook zijn er programma's toegevoegd die je kunt volgen. Eén van de programma's is het krijgen van wittere tanden. Het nadeel hiervan is dat je altijd de applicatie van te voren moet aanklikken en deze mee moet nemen naar de badkamer. De tandenborstel vertelt je precies wanneer je te hard drukt. Ook zijn er meerdere standen toegevoegd voor wittere tanden, elke dag poetsen etc. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin moest wennen aan de kracht van de tandenborstel. Mijn tanden voelden al snel schoner en gladder aan. De batterijduur van de tandenborstel is ook uitstekend. Wanneer je twee per dag drie minuten poetst dan is één x opladen in de week/anderhalve week voldoende. Kortom ik ben zeer tevreden over het product. Ik heb hem gratis mogen uitproberen. De prijs is wel iets aan de hoge kant voor een elektrische tandenborstel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ik wil in ieder geval nooit meer poetsen met een gewone tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

De Oral B Genius 10000N Rose Gold is een perfecte tandenborstel en mooi vormgegeven. Ik heb deze gekregen om hem te testen en de tandenborstel voldoet aan mijn verwachtingen. De borstel heeft meerdere poetsprogramma's die allemaal even prettig zijn. De bijgeleverde reisetui is mooi uitgevoerd en kan tevens gebruikt worden als oplader. Je kunt de tandenborstel ook gebruiken m.b.v. een app op je smartphone om het poetsen goed te volgen. Ik ben zeer tevreden over deze borstel en wil geen andere borstel meer.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne luxe tandenborstel

De tandenborstel ziet er erg mooi uit, en is heel gebruiksvriendelijk. Vooral de verschillende poets standen vind ik fijn. Persoonlijk vind ik de app om de tandenborstel aan je mobiel te koppelen nutteloos. Als je de app niet gebruikt is de borstel vrij prijzig. Er wordt een mooie reis etui bijgeleverd met oplader en een fijne houder voor de tandenborstel en de borsteltjes. Helaas is de accu wel snel leeg. Ik heb de tandenborstel gratis gekregen om uit te proberen en kan 'm zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een heerlijk schoon gebit!

Al jaren krijg ik van mijn tandarts te horen dat ik een elektrisch moet poetsen. Mijn tandvlees was namelijk altijd ontstoken en ik poetste te hard, wat het glazuur op mijn tanden aantastte. Dus, vooruit dan maar… Wennen! Dat was het eerste dat ik dacht. Als je een handtandenborstel gewend bent is de omschakeling naar een elektrische tandenborstel sowieso even wennen, maar dit product heeft ook nog eens zo veel opties en verschillende opzetstukjes voor verschillende functies. Een app, een smartring, trillen wanneer je te hard poetst, trillen wanneer de timer is afgelopen, opzetstukje voor wittere tanden en verschillende poetsstanden. Verder uitgerust met een houder voor je tandenborstel en opzetstukjes, een reisetui en een telefoonhouder die je met zuignap aan je spiegel kunt bevestigen. Deze tandenborstel biedt wel echt het volledige pakket! Hoewel het in het begin even uitzoeken was wat nou op welke manier werkte, heb ik daarna de tandenborstel als erg prettig ervaren. Na elke poetsbeurt heb ik echt het gevoel schonere en wittere tanden te hebben en mijn tandvlees is een stuk gezonder. Iets dat ik met een handtandenborstel niet heb ervaren. De app gebruik ik eerlijk gezegd niet vaak, ik vind deze een beetje overbodig. De eerste keer was het wel handig om te kijken of je goed poetst en je geen plekken over slaat, maar verder heeft het voor mij geen toegevoegde waarde. De reisetui en de houder voor je telefoon vind ik dan wel weer heel fijn en praktisch. Daarnaast ziet de tandenborstel er ook erg stijlvol uit! Hoewel sommige onderdelen/mogelijkheden van de tandenborstel dus wat overbodig voor mij zijn, is het verder een fijne tandenborstel die mij met een schoon gebit achterlaat. De prijs vind ik vrij hoog. Ik heb het product gratis ontvangen om te testen, maar ik denk niet dat ik anders zelf het originele bedrag er voor neer zou hebben gelegd. Maar eerlijk is eerlijk, het is wel echt een top product.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldig super deluxe tandenborstel

Sinds een maand of 2 test ik nu de ORAL-B GENIUS 10000N ROSE GOLD. Niet alleen de uitstraling beloofd veel meer dan de standaard ORAL B tandenborstel, bij gebruik merk je pas echt het verschil! Een juweel voor in de badkamer! De handleiding vond ik niet helemaal duidelijk. Pas na gebruik werd alles duidelijk. De app stimuleert je om langer te poetsen. Ook voor kinderen een uitdaging. De poetsdruksensor is n uitkomst. Er gaat meteen een rood licht branden als je te hard poetst. Ik ben blij dat ik deze tandenborstel gratis mag testen. Ben er erg tevreden over. Het is zijn geld zeker waard!

Had je iets aan deze beoordeling?

Superveelzijdige tandenborstel

Heel fijn apparaat. Voor elk gebit een aparte instelling. Zelfs een functie om je tong te reinigen, mocht je dat willen. Met het rode lampje krijg je informatie over hoe hard je op je tandvlees drukt, en of dat te hard is. Je kunt de tandenborstel met je telefoon verbinden om prestaties te meten en grafieken te zien over je poetsgedrag. In de basis gewoon een fijne, grondige tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel extea’s.

Ik gebruik de Genius 10000N Rosé Gold nu ongeveer een maand en vind het een prima tandenborstel. Ik ben vrouw en vind de kleur en vormgeving erg mooi. De borstel ligt prima in de hand en met de ingebouwde timer is het makkelijk om de minimale 2 minuten poetsen goed te verdelen. Als je de app gebruikt bevestig je je telefoon op bijvoorbeeld de spiegel met het bijgeleverde hulpstuk en dan wordt precies geregistreerd of je alle plaatsen in je mond even goed hebt gepoetst. Deze tandenborstel heeft meerdere standen waardoor je ook extra hard of zacht kan poetsen maar ook je tong met regelmaat een poetsbeurt kan geven. Ik heb in deze proefmaand een ingreep bij de kaakchirurg gehad en nadat de hechtingen eruit waren heb ik weer snel met de zachte stand gepoetst. Bij de nacontrole kreeg ik complimenten dat het er alweer zo goed uit zag. Ik kreeg de kans deze borstel gratis te testen en ik geef eerlijk toe dat ik hem voor deze prijs niet snel gekocht zou hebben. Nu ik er ervaring mee heb zou ik hem niet graag in willen leveren! De app is aan mij niet echt besteed, heel handig om soms te checken of je alles goed gepoetst hebt, maar verder vind ik dat geen toegevoegde waarde hebben voor mezelf.

Had je iets aan deze beoordeling?

Waanzinnig!

Wat een ongelooflijk waanzinnig elektrische tandenborstel is dit! Het heeft ALLES wat je maar kunt wensen: verschillende poetsstanden (bijvoorbeeld voor wittere of gevoelige tanden), een lampje dat gaat branden wanneer je te hard poetst, een speciaal systeem dat ziet of je OVERAL bent geweest in je mond en werkt via bluetooth en houdt bij hoe lang en hoe goed je poetst. ondertussen kun je zelfs het nieuws lezen. Dit elektrische tandenborstel werkt bij mij erg goed om tandplak te verminderen en om wittere tanden te krijgen, doordat het heel secuur poetst. Ik heb dit product gratis mogen ontvangen en ik ben er heel erg blij mee!

Had je iets aan deze beoordeling?

Inventieve tandenborstel

Deze elektrische tandenborstel biedt veel mogelijkheden. Er zitten veel functies op zoals standaard reiniging, pro clean, sensitive, polijsten, tandvleesmassage en tongreiniging. De verschillende standen hebben echt een verschillend gevoel, maar na een aantal weken gebruikt te hebben blijkt dat ik toch meestal dezelfde stand gebruik. Ook omdat het tijdens het poetsen niet handig is om te wisselen omdat je de standen niet kunt zien tijdens het poetsen. De smartring kun je op je eigen kleur instellen en wanneer je te hard poetst wordt de ring rood. Mooie waarschuwing. Een nadeel vind ik dat het uitknopje te hoog zit. Ik druk steeds op de knop eronder waardoor de borstel op een andere stand gaat. Je moet de borstel uit je mond halen om hem uit te zetten. De app is leuk en je kunt er veel op bijhouden maar in de praktijk ga ik niet elke keer de app erbij pakken om dit bij te houden. De bijgeleverde reisetui is heel fijn. Je kunt de borstel hier ook in opladen. Al met al vind ik deze gratis verkregen borstel om te testen heel inventief met heel veel mogelijkheden.

Had je iets aan deze beoordeling?

De beste tandenborstel die er is voor mij!

De OralB 10000n is een geweldige tandenborstel die hartstikke goed poetst! De tandenborstel wordt geleverd met 4 opzetborstels (1 CrossAction, 2 Sensitive, 1 3D White ), elk voor een ander resultaat. De 2 minuten timer, die in 4 of 6 keer opgedeeld kan worden via de OralB app, vind ik erg prettig. Zo krijgt elke hoek van je gebit de benodigde poetstijd en poets je de ene hoek niet korter als de ander. Om je poetsgedrag te monitoren krijg je er ook een houder bij voor op de spiegel. In combinatie met de OralB app kun je zo je poetsgedrag in de gaten houden en krijg je tips en verbeterpunten. Al met al is het een geweldige tandenborstel, die wel een hogere prijs heeft dan de gemiddelde tandenborstel. Ik mocht deze tandenborstel gratis testen, dus voor mij was dat geen issue.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies