Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Monddouche

EUR 89.5

€89,50

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 3.17 / 5 (6 Beoordelingen)
  • 0 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Te duur voor wat het is

Voor een betere mondhygiëne dit product geprobeerd. Ondanks dat er verschillende standen op zitten werkt er slechts maar een optie voor mij. De harde straal zonder de rotatie optie te gebruiken. Gebruik niet de powerknop maar het gestippelde rondje anders is je reservoir na 4 tanden te hebben gedaan al leeg. Ga niet te dicht bij de spiegel staan want er beland meer water op je spiegel dan in de wasbak. Als je de juiste standen hebt gevonden is het een ideale flosmethode echter veel te duur voor wat het is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Leren richten!

Ik gebruik dit product nu al 2 weken, en vind het een goed product. Toen ik hem net had, was ik nog wel een beetje aan het leren richten omdat ik regelmatig voor een waterballet zorgde. Na een weekje lukte het gelukkig al beter. Het is een goed product, wat ook echt je tanden en je mond zelf schoonmaakt. Doordat je zelf de straalsterkte en soort kan instellen, kan je goed rekening houden met wat jij prettig vindt voor je mond.

Had je iets aan deze beoordeling?

Leuk apparaat

Eerst testen voordat je een mening kan geven. Het is uitproberen want het water gaat alle kanten op. Hij ligt niet fijn in de hand. Is zwaar Maar na een tijdje gaat het beter en voelen je tanden fris aan en blijkt het een mooi apparaat te zijn waar je plezier van hebt

Had je iets aan deze beoordeling?

Na verloop van tijd zeer tevreden.

Ik ben al met al tevreden over het product. Het product is makkelijk in gebruik door de simpele knopjes en de duidelijke functies. In de bijgesloten handleiding staat duidelijk uitgelegd waar elk knopje voor dient en welke functies het product heeft. Een groot minpunt vond ik dat je zelf moest uitvinden hoe je het product gebruikt, dit stond helaas nergens in de handleiding uitgelegd. Na het product een tijdje te hebben gebruikt vond ik gelukkig handigheid in de manier waarop ik hem moest gebruiken. Indien het product juist wordt gebruikt doet het inderdaad wat het beloofd. Het zorgt voor een optimale reiniging van het gebit en het tandvlees. Door dit product als aanvulling op een normale tandenborstel te gebruiken heb je het idee dat je je gebit optimaal hebt gereinigd, het voelt bijna zo schoon als na een tandartsbezoek. Ik kan dit product zeker aanbevelen, echter moet je eerst even je draai vinden in het gebruik van het product.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een modern product

Een moderne oplossing De Aquacare 6 monddouche is modernere manier van flossen/stoken, dit door een waterstraal. Tijdens het testen van de monddouche merkte ik hoe groot de watertank in de hand ligt. Ondanks dit is het watertankje wel snel leeg. Het geeft een fris gevoel na gebruik, maar het kost daarentegen wel even tijd om een goede "tactiek" uit te vinden, het water stroomt namelijk uit je mond tijdens gebruik. Kortom het product is oké, met wat min- en pluspunten. Je tandvlees bloed in ieder geval niet, wat ik vaak bij stoken wel heb. Ik denk persoonlijk dat ik de monedouche te duur vind voor wat je er voor krijgt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Doesn’t work!

I’ve been a regular user of a water pick, and I bought this thinking that this is more advanced, as claimed. Very disappointed— the pressure isn’t strong enough to work,. Its design is just too difficult to handle, while the piece that goes through the mouth has some rough edges that aren’t the smoothest with the gums. Going back to my old, more reliable one.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies