Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B iO 7s Elektrische Tandenborstel Wit

EUR 183.99

€183,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.82 / 5 (60 Beoordelingen)
  • 49 5 star reviews
  • 11 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Aanrader!

Na bijna 2 maanden testen van de Oral-B iO Series 7W White bent ik er zeer tevreden over, met maar twee knopjes spreekt de bediening voor zich. De poetsdrukindicatie is voor mij het grootste voordeel van deze iO Series 7W. Bij het te hard poetsen kleurt de verlichtingsring rondom de tandenborstel rood, bij te licht poetsen is de ring wit en als je met de juiste druk poetst dan kleurt de ring groen. Je weet dus constant of je de juiste druk aanhoud. Verder kun je de tandenborstel via bluetooth met de Oral-B App verbinden en via de app kun je zien waar je precies te hard poetst. De batterijduur is prima, je hoeft de tandenborstel maar ongeveer 1 keer in de week op te laden bij 1 keer poetsen per dag. Al met al een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel opties

Design van de nieuwe tandenborstel ziet er erg fraai uit. Nu enkele weken in gebruik en uitvoerig getest. En ben er erg te spreken over. Mijn tanden voelen erg schoon aan. Als je de app gebruikt geeft die ook alle resultaten na het poetsen weer. En de ring op de borstel geeft duidelijk aan of je goed genoeg druk geeft tijdens het poesten. Pluspunt is ook het reisetui wat je er standaard bij geleverd krijgt. En de batterij is snel vol en gaat lang mee, ideaal dus om mee te nemen op reis.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een aanrader!

Wat een verrassend mooi design. Tandborstel ziet er erg luxe uit. De verschillende standen worden mooi aangegeven met een plaatje, zoals sensitive of whitening. De app is makkelijk in gebruik, hierop zie je terug hoe lang je poetst, hoe hard en wanneer het kopje vervangen moet worden. Mijn tanden voelen gladder aan en zien er witter uit. Ook de batterij gaat lang mee en is zeer snel opgeladen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

Na bijna 2 maanden gebruik van de Oral-B iO Series 7W White kan ik niets anders zeggen dan dat ik er zeer tevreden over ben. Deze tandenborstel is een modern technisch hoogstandje die zeer gebruiksvriendelijk is. Met maar twee knopjes en een interactief display spreekt de bediening voor zich. De ene knop is de aan/uit knop en de andere is om uit de 5 verschillende poetsstanden de kiezen. Vantevoren vond ik zoveel poetsstanden eerlijk gezegd overbodig , maar na het testen ben ik daar van teruggekomen. Er zitten zeer duidelijk merkbare verschillen in de 5 standen en ik gebruik ze afwisselend allemaal.  De poetsdrukindicatie is voor mij het grootste voordeel van deze iO Series 7W. Bij het te hard poetsen kleurt de verlichtingsring rondom de tandenborstel rood, bij te licht poetsen is de ring wit en als je met de juiste druk poetst dan kleurt de ring groen. Je weet dus constant of je de juiste druk aanhoudt of niet en je leert hierdoor goed het verschil tussen te hard en te licht poetsen. De opzetborstel gaat ook vanzelf minder hard bewegen als je met te harde druk poetst De tandenborstel kun je via bluetooth met de Oral-B App verbinden en via de app kun je zien waar je precies te hard poetst. Een ander voordeel is de enorm korte oplaadtijd, het duurt slechts drie uur om de batterij volledig op te laden. Wel is het zo dat de batterij niet heel erg lang mee gaat, bij iedere poetsbeurt van 2 minuten gebruikt hij 10%. Dat betekent dat de batterij bij 2 keer poetsen per dag na 5 dagen weer opgeladen moet worden. Maar een paar jaar terug had ik een ouder model van Oral B waarvan de oplaadtijd maar liefst 22 uur was en die dan 1,5 week meeging dus een verbetering vind ik het hoe dan ook wel. Het opladen gebeurt met een nieuw soort magnetische oplader en de tandenborstel heeft ook niet meer het door mij gehekelde gat aan de onderkant dat snel vies wordt. Deze iO Series 7W is dus zowel makkelijk op te laden als schoon te maken. Al met al een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super fijne tandenborstel.

Deze tandenborstel heeft een prachtig mooi design. Zeer prettig in het gebruik. Erg makkelijk en hij doet het erg lang op een opgeladen batterij. De tandenborstel heeft een mooi en duidelijk display. Ook geeft hij aan hoe lang je poetst. In combinatie met de app is het een erg fijne tandenborstel. In de app wordt aangegeven hoe lang je poetst of je alles gepoetst hebt en hoe hard je drukt. Kortom na een tijdje getest te hebben ben ik zeer tevreden over dit apparaat. Een aanrader om te gaan gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige borstel

Wat ben ik blij met deze nieuwe tandenborstel, hij poets veel stiller en de batterij gaat super lang mee, ook ligt hij lekker in de hand en heeft hij een mooi design. Ik mocht deze testen en ik zou hem zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Supersnelle moderne tandenborstel

Ik was wel verrast bij het zien van de tandenborstel. Hij was reeds opgeladen en bij het aanzetten werd ik digitaal verwelkomd. Ik had dit nog niet eerder gezien bij een tandenborstel. Het gaf een heel luxe uitstraling. Het nieuwe borsteltje klikte er makkelijk op en ik kon hen meteen gebruiken. Bij het testen van de tandenborstel merkte ik een goed verschil met de electrische borstel die ik eerst had. De snelle rotaties geven je tanden echt een heel schoon plakvrij gevoel. Ik heb zelf de gewoonte na het poetsen mijn borstel automatisch op de oplader te zetten, maar dit is niet nodig. Je kan er echt heel vaak mee poetsen voordat hij leeggaat, dus je kan er makkelijk een week mee op vakantie zonder de lader mee te nemen. Je kunt ook de app downloaden en je poetsgebruik bijhouden. Ook kan je daar instellingen aanpassen. Je kunt net behulp van de app zien of je overal goed gepoetst hebt door middel van hoeveel druk je ergens hebt gezet. Vooral in het begin is dit handig om te doen zodat je weet of je goed poetst. Het is een fijn luxe gevoel wat je van deze tandenborstel krijgt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Revolutionaire tandenborstel

Ik gebruik de io7w tandenborstel inmiddels al een tijdje, en over een langere periode gemeten kan ik alleen maar zeggen dat ik er super tevreden over ben. Tijdens het testen werd mij wel duidelijk dat dit een hele vooruitgang is ten opzichte van mijn oudere elektrische tandenborstel. Ok, hij is niet goedkoop, maar hij is zijn geld wel waard. Om te beginnen het design. Je zou denken dat dat niet belangrijk is, maar toch doet het wel wat. Straalt kwaliteit uit, voelt ook heel kwalitatief aan. De borstel met kop er op is gewoon één geheel. Wat ook fijn is, is de oplader. Je laad hem op door hem op een soort van plateau te zetten. Hierdoor blijft je tandenborstel een stuk schoner. Niet dat je hem vaak hoeft op te laden want hij gaat wel een week mee als hij is volgeladen. De tandenborstel heeft een nieuw soort motor, en die is heel stil, wat heel fijn is. Poetst mijn tanden vaak voor het slapen gaan, en met jonge kinderen hoef je nu niet bang te zijn dat ze wakker worden van het geluid van je tandenborstel. De poetsdruksensor geeft dmv een verlichte ring op je tandenborstel heel duidelijk, maar niet overdreven aanwezig, aan of je goede druk uitoefent, te veel of te weinig. Zoals bij zoveel dingen tegenwoordig, kun je deze tandenborstel ook met een app connecten. Dit lijkt wat overbodig, maar is echt een aanrader. Hij meet onder andere waar, hoe lang en hoe hard je poetst. Door dit inzichtelijk te maken, poets je bewuster en dus beter. Kortom is deze tandenborstel veruit de beste tandenborstel die ik ooit gebruikt heb. Ik kan hem echt iedereen aanbevelen. De prijs lijkt hoog, maar je poetst er perfect mee en bespaart je zo een dure tandarts rekening.

Had je iets aan deze beoordeling?

Erg goed

Persoonlijk vind ik het een erg fijne tandenborstel. Hij heeft een mooi ergonomisch design en zit bomvol leuke functies. Helemaal als je een beetje van de gadgets en smartproducten bent is dit superleuk! Tijdens het testen heb ik ook de app gebruikt. Deze geeft erg goed aan hoelang je elk gedeelte van je mond poetst en de tandenborstel toont of je niet te hard of te zacht drukt. Ook beschikken de app en de tandenborstel over aparte programma’s waarmee o.a. speciaal je tandvlees kunt poetsen. Dit alles maakt dat ik beter ben gaan poetsen. Het enige nadeel vind ik dat de poetskop zelf groter is dan oudere modellen wat maakt dat het soms nogal een mond vol is. Verder ben ik erg goed te spreken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik poets beter

Sinds ik deze tandenborstel gebruik, ben ik me meer bewust van mijn mond gezondheid. Ik floss nu elke avond (wat er voorheen met een kleintje nogal eens bij inschoot omdat ik moe was). Dat komt doordat de app hier actief om vraagt en je een score krijgt voor het poetsen. Dat werkt goed voor mij. Tijdens het testen ontdekte mijn dochtertje dat er verschillende kleuren licht zijn als ring: dat moest natuurlijk roze worden. Dat past mooi bij het strakke design. Verder laadt de tandenborstel snel op. Ik vind hem niet extreem lang meegaan qua batterij, maar snel op is hij gelukkig ook niet. Enige nadeel vind ik dat ik en mijn dochtertje op een of andere manier last hebben van tandpasta/water dat langs de hals glijdt tijdens het poetsen. Daarom pauzeren wij de borstel om even te spugen en gaan we erna weer verse. Hij onthoudt gelukkig waar we waren. Groot pluspunt is dat je met Bluetooth je borstel koppelt aan de app en mijn dochtertje nu ziet waar ze poetst. Ze vindt het een soort alles “wit” te krijgen en poetst beter. Net als ik. Het geeft me een fijn mond gevoel: lekker fris en schoon. Beter dan ik hiervoor had!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies