Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Cross Action Opzetborstels Wit, 10 Stucks

EUR 64.99

€64,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.75 / 5 (20 Beoordelingen)
  • 15 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Tevreden over het poetsresultaat

Tijdens het testen van dit product merkte verschil met mijn eerdere borstels. Mijn tandvlees was schoner en tussen de voortanden leek het ook beter gepoetst. Ik vermoed dat de gekruiste borstelharen hier voor zorgen, dat was nieuw voor mij. Het gaatje in t opzetstuk stoort me omdat mijn tandenborstel viezer is dan voorheen. Helaas nog geen verkleuring te zien op de haren, misschien komt dat nog.

Had je iets aan deze beoordeling?

poetst heel goed!

Ik was eerst bang dat de kleurindicator te snel zou gaan verkleuren maar ik heb hem nu langer dan een maand getest en nu pas beginnen de tipjes geelgroen te worden. Hij zal dus nog lang meegaan en weet ik precies wanneer hij "op" is. Soms vergat ik de vorige versie op tijd te verwisselen en werd het poetsresultaat minder. Hij poetst verder net zoals zijn voorganger super goed, komt in alle hoekjes en de hardheid is precies goed!

Had je iets aan deze beoordeling?

Prima borstels!

De beste borstels die ik getest heb, de haren voelen zacht aan, dat is soms wel anders met nieuwe borstels, en de duidelijke verkleuring zorgt ervoor dat ik niet meer vergeet de borstel te vervangen. Mijn tanden voelen heerlijk schoon na het poetsen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Prachtig product

Ik ben na het testen van het product enorm tevreden want door de crossaction technologie worden mijn tanden mooi schoon en door de vekleuring van de haren kun je makkelijk zien wanneer je borsteltje toe is aan vernieuwing. Ik ben zeer tevreden. Alleen vind ik de prijs wel wat aan de dure kant.

Had je iets aan deze beoordeling?

Nog beter dan de vorige modellen

De Oral-B CrossAction Opzetborstel raad ik aan voor iedereen die zoekt naar reiniging in zijn opzetborstel. Tijdens het testen van het product is mij opgevallen dat na een paar weken gebruik mijn tandplak sterk is afgenomen en mijn tanden extra gereinigd worden. Nog een pluspunt is de verkleuring van de borstelhaartjes wanneer je het product langer en langer gebruikt, zodat je nu sneller en beter kan zien dat je opzetborstel aan vervanging toe is. Het grootste en enige minpunt is dat de tandenborstel je tanden niet veel witter maakt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne opzetborstels

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Voor een langere periode de opzetborstels mogen testen. Na de eerste keer poetsen merkte ik al vrij snel dat de haartjes van de opzetborstels erg fijn aanvoelen op mijn tanden. De borstels veranderen na een tijd van kleur zodat je weet dat het tijd is om ze te vernieuwen. Wat ik heel erg fijn vind. Ik raad dit product zeker aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Kwaliteit zoals gewend van Oral-B

Deze opzetborstel functioneert vanaf het begin van het testen fijn, doordat de borstel niet zo hard aanvoelt zoals dit bij andere opzetborstel het geval is. Dat de borstels verkleuren indien ze aan vervanging toe zijn, scheelt weer bijhouden en voorkomt dat je de borstel te laat verwisseld (met alle gevolgen van dien).

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijn product voor meer gebruiksgemak!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Oral-B blijft me verbazen. Ik ben al jaren een tevreden gebruiker van Oral-B producten. Ze zijn wat prijziger dan de concurrenten maar ik wil niet besparen op mijn gebit. Ik heb een enorm gezond gebit en dat krijg ik ook bij elk tandarts gesprek te horen. Nu Oral-B op de markt is gekomen met deze nieuwe opzetborstels ben ik deze meteen gaan testen. Ze bevallen mij enorm goed. Het is me opgevallen dat ik in het verleden veel te lang ben doorgegaan op een oude opzetborstel. Nu met dit nieuwe type gaat dit me niet meer gebeuren. Zeker een aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede borstels alleen weinig meerwaarde.

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De CrossAction borstels met CleanMaximiser zijn naar mijn idee net zo goed als alle andere opzetborstels. Ik heb deze borstels nu ongeveer een maand getest en ben van mening dat de verkleuring van de borstels weinig tot geen meerwaarde heeft op het poetsen. De borstels poetsen prima en als iemand er waarde aan hecht dat een borsteltje verkleurd als men hem moet vervangen dan zal ik ze zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Handige indicatie als het toe is aan vervanging

Prettig borsteltje wat goed tussen je tanden komt, niet te hard of te zacht. Handig ook dat de haartjes verkleuren als je het moet vervangen. De verpakking gaat wel wat lastig open daar heb je echt een schaar of mesje bij nodig, beter zou zijn dat er een lipje aan zat om de folie los te halen of een perforatie om het open te scheuren. Er zitten 2 apart verpakte borsteltjes in, dat is dan wel weer handig omdat je er eentje stof en vuil vrij kunt bewaren

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies