Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel White Alabaster

EUR 211.99

€211,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.57 / 5 (60 Beoordelingen)
  • 43 5 star reviews
  • 13 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Slechts 1 voordeel, hij poetst goed

Laat ik beginnen met dat het poetsresultaat goed is echter, er kleven voor mij wel wat nadelen aan. De eerste ging na een week kapot maar werd wel na 3 wkn kosteloos vervangen. De druksensor is handig, de borstel maakt weinig lawaai en dan heb ik het met de voordelen wel gehad. Ik heb jaren de sonicare gebruikt en die beviel stukken beter maar ik heb wel het idee dat het poetsresultaat van de Oral-B net iets beter is. De batterij is snel leeg en waarschuwt ook niet altijd als het bijna zo ver is. Ik doe er niet langer dan 3 dagen mee en ondanks dat de batterij aangeeft dat er no 60% in zit na het poetsen, doet hij de volgende dag niets meer. Ben je aan het poetsen en wil je een andere stand gebruiken dan gaat dat niet. Je moet eerst een tijdje wachten tot de tandenborstel volledig uit is. Waardeloos! Zodra je de poetstijd hebt bereikt hoor je wel wat piepjes maar het poetsen gaat gewoon door. Ik had liever gehad dat het poetsen na de behaalde tijd had gestopt. Wil je langer poetsen dan begin je gewoon opnieuw. Het grootste nadeel echter, vind ik het feit dat de borstel dik en hol is. De tandpasta, vermengd met speeksel, loopt door de borstel heen over de houder en je handen. Je moet echt je tanden poetsen boven de wastafel. Je moet dus ook altijd, na het poetsen, de borstel van de houder halen en die, samen met de houder, aan de binnenkant schoonspoelen. Even alleen het borsteltje onder de kraan afspoelen gaat dus niet. Dat vind ik een gedoe en vaak, als je even niet oplet, mors je tandpasta op de vloer. Dit vind ik echt een groot nadeel van deze tandenborstel en hopelijk verzinnen ze daar in de toekomst iets op. De kleurtjes, lampjes, app die je nooit gebruikt, etc zijn leuk maar voegen weinig toe. Hij poetst goed maar het poetsen an sich is een drama. Nooit meer de iO voor mij.

Had je iets aan deze beoordeling?

Slechte batterij

Na alle juich-verhalen een minder positief verhaal. Gebruik de iO 9n nu zo’n half jaar. Kon ik in het begin nog een á twee weken poetsen met een oplading, nu is de batterij al na twee á drie keer poetsen leeg. Heel teleurstellend voor zo’n duur apparaat. Wat ook jammer is, is dat de batterij-status zo laat in beeld komt. Zeker nu hij zo snel leeg is wil ik graag de status weten. Maar die laat altijd op zich wachten of verschijnt helemaal niet.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO Magnetic 9 laat je lachen.

Heb de Oral-B iO Magnetic 9n net een paar dagen in gebruik en na 2 keer poetsen al een opmerkelijk verschil in kleur, gladheid en algehele schoon gevoel. De IO Ultimate Clean borstels zijn wat aan de harde kant maar doen hun werk uitstekend heb daarnaast ook de IO Gentle Care borstels gekocht zijn iets zachter en anders geplaatst, vind het alleen zeer jammer dat deze alleen in wit verkrijgbaar zijn, waar Oral-B dan eigenlijk de plank met deze geweldige machine de plank weer geheel mis slaat. Ik hoop dan ook dat men naar de wensen van gebruikers gaat luisteren en ook de IO Gentle Care borstels snel ook in zwart gaan leveren. Ben verder bekend met eclectische tandenborstels van zowel Oral-B als van Philips maar deze Oral-B iO Magnetic 9 maakt echt het verschil en tovert weer een stralende lach op zowel de machine als op je gezicht. Dankzij app ben ik er achter dat ik jaren lang veel te hard heb gepoetst en juist de app geeft je meer inzicht in de manier van poetsen en de vele manieren van de uitgebreide poets mogelijkheden. Is de Oral-B iO Magnetic 9 ondanks zijn prijs aan te bevelen dan zeg ik volmondig ja. En had veel eerder mijn elektrische tandenborstel moeten upgraden, want de techniek gaat met sprongen voor uit.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed, maar niet perfect

De duurste tandenborstel die tot nu toe heb gekocht en voor dat geld verwacht ik eigenlijk dat ook de details kloppen. Het belangrijkste klopt. Een perfecte poetsbeurt. Maar de details en met name materialen zijn toch niet wat je zou verwachten. De reisetui voelt goedkoop aan en rammelt (niet te vergelijken met de finish van bijv. Philips Sonicare). Ook heeft de lader een eigen model stekker en niet uitgevoerd met bijv. usb-c. De verpakkingsdoos is luxe uitgevoerd, maar binnenin voelt het toch goedkoper aan en daarmee bekruipt toch het gevoel dat ik in de marketing getrapt ben van Oral B's laatste innovatie ..

Had je iets aan deze beoordeling?

Io serie 9

Ik gebruik deze tandenborstel nu 2 maanden, hij poetst geweldig mijn gebit voelt super glad. Ik vind het een nadeel dat hij zoveel herrie maakt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Teleurgesteld

Topper tandenborstel. Ik was zeer tevreden was van dit product. Na 1 maal te gebruiken voel je meteen verschil. Handig lampje dat aangeeft of je te hard/te zacht poetst. Mooi design. Was zeer tevreden, nu jammer genoeg teleurgesteld. Na twee maal op te laden, doet de tandenborstel dit niet meer. Kan hem dus niet meer gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel goede tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Wat ik onmiddelijk zeer tof vond was dat de tandenborstel een deftige opberg doos heeft voor op reis, dit ineens inclusief oplader zodat je deze van thuis niet dient mee te nemen. Qua poets gemak ben ik zeer tevreden over de tandenborstel, ook qua gevoel nadien heb ik heel propere tanden. Het opladen gaat snel en de batterij gaat lang mee, echter de borstel staat niet zo stabiel op de thuis oplader. De app zelf werkt zeer vlot en wijst zichzelf uit. Ik ben zeer tevreden dat ik deze borstel heb mogen testen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfecte tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze tandenborstel al een paar maanden nu kunnen testen. Eerste indruk, ik ben heel tevreden erover. Ook gebruik ik bijna altijd de app erbij. Je ziet waar je al goed genoeg gepoetst hebt en waar je nog moet poetsten. Het opladen gaat heel gemakkelijk met de magneethouder of met de bijgeleverde oplaadcase blijft de tandenborstel zeker ongedeerd bij het meenemen. Ik laad hem meestal op in de nacht. ‘s Morgens dan volledig opgeladen en kan dan terug zeker een grote week intensief gebruiken zonder opladen. Hij maakt ook minder lawaai dan mijn vorige tandenborstel. Nu ik deze al een paar maand in mijn bezit heb om te testen zou ik deze zeker aanraden. Enige nadeel hij is prijzig. Maar is een perfecte tandenborstel voor mij.

Had je iets aan deze beoordeling?

Design en efficiencie

Heel functionele tandenborstel, ik ben heel blij dat ik deze elektrische tandenborstel heb mogen testen. Tegenover mijn vorig model is dit een absolute verbetering! De tandenborstel heeft een nieuwe techniek voor het borsteltje te besturen waardoor dit heel aangenaam en helemaal niet drukkend aanvoelt. de batterij duurt bijna 2 weken. Aan te raden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Gebruiken het nu altijd

We hebben de tandenborstel nu ongeveer een maand en zijn er zeer tevreden van. Voor ons zou de app en alle instellen niet nodig zijn. We hebben het éénmaal ingesteld en dat is eigenlijk al goed voor ons... Het is desalniettemin een handige app! Het testen is ons wel goed bevallen. Hij poetst grondig en stil. Het opladen duurt niet lang en met twee komen we zo’n 4 dagen toe met de batterij. Het is een mooi design en past goed in de hand. We gebruiken wel voornamelijk de reisetui om hem op te bergen. We vinden het oplaadstuk niet stabiel genoeg.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies