Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B iO 6 Sensitive Edition Elektrische Tandenborstel Roze

EUR
Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.74 / 5 (34 Beoordelingen)
  • 25 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Geweldige tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb dit product in huis gehaald en ben heel tevreden over deze tandenborstel. Je voelt na het poetsen dat je tanden proper zijn, je voelt dat de tandplak een stuk minder tot weg is, ik heb na het poetsen steeds het gevoel alsof ik naar de tandarts ben geweest. De batterijduur is ook mooi, als je dagelijks 2 keer je tanden poetst, dan kan je een week zonder opladen. Je kan met en zonder app je tanden poetsen, de tandenborstel geeft zonder het gebruik van de app om de 30 seconden een trilling waardoor je weet dat naar het volgende kwadrant kan gaan. Bij de app volg je de vooruitgang op je scherm.

Had je iets aan deze beoordeling?

Enorme goede reiniging

Het is een enorm aangename elektrische tandenborstel. Inmiddels test ik deze tandenborstel nu al enkele weken en dat gaat gewoon echt super, hij reinigt heel goed - nog beter dan mijn vorige elektrische tandenborstel van Oral B. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij onderaan geen siliconen meer heeft zoals vorige generaties, bij vorige generaties was dat onderaan de tandenborstel wel en dat vond ik persoonlijk onnodig en het werd ook snel vies, dat probleem is van de baan. Het enige dat ik opmerk is dat de opzetstukken nog niet overal te vinden zijn voor deze nieuwe tandenborstels, hopelijk verandert dat in de toekomst.

Had je iets aan deze beoordeling?

Elektrische tandenborstel voor de Tech-savvy

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De Oral-B IO6 is volgens mij de elektrische tandenborstel voor de liefhebbers van smart home appliances. Zij die graag alles geconnecteerd zien, zullen hun wens vervuld zien: een tandenborstel die via Bluetooth verbindt met jouw smartphone.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super toestel!

Deze nieuwe tandenborstel die ik mocht uittesten gedurende een drietal weken, beantwoordt echt helemaal aan de verwachtingen! De opzetborstel is heel accuraat bij het poetsen. De meerwaarde van het product is me helemaal duidelijk: dankzij de duidelijke app ben je veel meer geneigd om langer te poetsen en weet je perfect hoe goed je hebt gepoetst. Dankzij de verschillende applicaties, kan je focussen op je tandvlees, een diepere reiniging,… Ik zou de IOS series zeker een aanrader durven noemen!!

Had je iets aan deze beoordeling?

Hypermoderne tandenborstel

De Oral-B iO6 Series is een hypermoderne tandenborstel. Je kan via AI en de app zien welke zones je al goed hebt gepoetst. Aan de hand van de kleur op de tandenborstel kan je zien of je de zone goed hebt gepoetst of je te hard drukt. De batterij gaat ook goed mee. Ik denk dat ik er zo een 1 tot 2 weken mee door kan gaan. Tijdens het testen heb ik ook gemerkt dat de tandenborstel fijn in je hand ligt. Persoonlijk vind ik de tandenborstel wel te duur om te kopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meer dan zomaar een tandenborstel

Intussen heb ik deze fantastische tandenborstel al enkele weken in gebruik, en kan ik niet anders toegeven dan dat dit niet zomaar een tandenborstel is, maar eveneens een leuke gadget. De extra mogelijkheden die een gewone tandenborstel niet heeft, zijn voor mij echt een meerwaarde. Ik heb deze tandenborstel mogen testen, en kan dus gerust zeggen dat de test ontzettend geslaagd is. Tanden poetsen wordt stiekem weer leuk. Een grote plusser is voor mij het design, het kleurenscherm, de batterijduur, en de ingebouwde programma’s.

Had je iets aan deze beoordeling?

Reeds sinds ontelba...

Reeds sinds ontelbare jaren had ik al een elektrische tandenborstel van één van de eerste generaties. Ik dacht altijd dat een nieuw toestel absoluut niet nodig was, maar ik heb mijn mening moeten bijstellen sinds ik dit toestel getest heb. Dankzij de verschillende standen en functies merk je echt dat de tanden (en tong!) grondiger gepoetst worden. Het toestel is bovendien, dus ik enerveer er mijn huisgenoten ook niet mee.

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfect tanden poetsen

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb deze oral-b nu al een paar weken in gebruik. Ik ben er nog zeer tevreden over. Het blijft aangenaam poetsen met deze. Voor deze had ik ook een elektrische tandenborstel maar deze voelt toch prettiger aan. Hij maakt ook minder geluid. Ik heb de bijhorende app ook geïnstalleerd. Deze is ook gemakkelijk in gebruik. Door deze app erbij te gebruiken poets ik nu mijn tanden lang genoeg. Hij heeft ook aan of je hard genoeg duwt op de borstel. De batterij gaat ook lang mee van deze. Het enige nadeel bij deze borstel is dat hij wat prijzig is. Maar voor een goed mondhygiëne heb ik dit er wel zeker voor over. Ik zou deze zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top apparaat

De tandenborstel poetst zeer nauwkeurig. Wat erg handig is aan het toestel zijn de verschillende standen. Zo kan je kiezen voor hard poetsen, zacht poetsen,enz.. wat ook heel erg praktisch is, is de tijd van het poetsen dat je kan raadplegen. Een extra troef is de bijgeleverde opbergcase. Zo kan je het apparaat meenemen op reis of weekend bijvoorbeeld Kortom, een echte aanrader dit toestel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tevreden!

Na een aantal weken gepoetst te hebben met deze tandenborstel, kan ik zeggen dat dit een super product is! Mijn tanden voelen echt proper en glad aan. Op het display kan je zien welke poetsstand je gebruikt en hoeveel batterij je tandenborstel nog heeft. Zeer duidelijk allemaal. De batterij gaat daarbij ook erg lang mee. De oral b app is ook handig om je tanden goed te poetsen. Ik gebruikte deze app soms om mijn tanden eens grondig te poetsen. Daarnaast kan je ook een routine volgen vb. whitening routine. Het enige minpuntje hieraan is dat alle andere poetsstanden verdwijnen van je tandeborstel tot de routine volbracht is. Als de app dan aangeeft om je tong te reinigen met de tongreinigingstand, dan vind ik deze niet terug op het display van de tandenborstel. Maar alles bij elkaar: ik zou geen andere tandenborstel meer willen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies