Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart

EUR 293.99

€293,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Let op: De geleverde originele verpakking kan afwijken van de product afbeelding online

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Krijg 10% KORTING op de iO met de CODE: UPGRADE

Upgrade naar iO en ontvang 10% KORTING opalle iO’s en iO Duo Packs

CODE: UPGRADE

Deze aanbieding is geldig t/m 12 augustus 2024 (17:00)

10% KORTING op iO | CODE: UPGRADE

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten bestellen deze producten vaak samen

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart + 10 Opzetborstels + 2 Pro-Expert Tandpasta's
Dit product
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart + 10 Opzetborstels + 2 Pro-Expert Tandpasta's
€293,99
Kies formaat
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels
€292,99
Kies kleur
Kies een optie
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart + 10 Opzetborstels + 2 Pro-Expert Tandpasta's + Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels

totaal prijs €586,98

Beide aan mandje toevoegen
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart + 10 Opzetborstels + 2 Pro-Expert Tandpasta's
Dit product
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Zwart + 10 Opzetborstels + 2 Pro-Expert Tandpasta's
€293,99
Kies formaat
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels
€292,99
Kies kleur
Kies een optie
Beide aan mandje toevoegen

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.49 / 5 (69 Beoordelingen)
  • 47 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 3 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Schonere tanden

Als gebruiker van een niet-elektrische tandenborstel kreeg ik altijd het advies van mijn tandarts om een elektrische tandenborstel. Doordat ik de kans kreeg om deze Oral-B iO 9 te testen via Roamler voor Oral-B wist ik waarom mijn tandarts dit altijd zei. Mijn tanden voelen veel schoner aan na het poetsen en door de extra snufjes weet ik dat ik niet te hard poets en altijd minimum 2 minuten poets.

Had je iets aan deze beoordeling?

Handig maar duur

Ik had een aangename poetservaring met deze elektrische tandenborstel van Oral-B. Bij het testen via Roamler voor Oral-B van deze elektrische tandenborstel heb ik gemerkt dat de 3D-tandtracering met AI me meer bewust maakt van het feit dat ik aan sommige tanden in het verleden te weinig aandacht besteedde, dat ik van sommige tanden enkel de voor- of achterkant poetste of dat ik soms te hard poetste. Hoewel de app niet altijd 100% correct is, helpt het wel om te controleren hoe je jouw tanden poetst, wat ervoor zorgt dat je je tanden beter gaat poetsen. Er zijn ook veel verschillende poetsstanden waardoor het echt een poetsbeurt op maat wordt. De tandenborstel ziet er daarenboven mooi uit met zijn strak design. Het grote minpunt is de hoge prijs van het product. Ook al heb je met geen enkele tandenborstel dezelfde poetservaring, het blijft toch heel veel geld voor een elektrische tandenborstel. Vandaar slechts 3 sterren.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede tandenborstel

Ik ben helemaal fan van deze tandenborstel. De eerste keren is het wel wat pijnlijk omdat ik die druk niet gewoon ben. Na een aantal dagen is dit over. Door de verschillende standen kan je de druk ook minder zetten. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B merkte ik dat het wisselen tussen de standen wel alleen mogelijk is als de tandenborstel aan staat en dit is wel ambetant omdat je je tandpasta er al op hebt en hem dan aan zou moeten zetten. De oplader vind ik fijn, deze is magnetische. Je tandenborstel kan er gewoon opgezet worden. Via de app kan je volgen hoe goed je je tanden poetst. Mijn batterij gaat ongeveer een week mee.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer goede tandenborstel!

Deze iO9 heeft een mooi design, is onderhoudsvriendelijk en heeft een batterij autonomie van +- 1,5 week. Je kan hem personaliseren, heeft 7 verschillende poetsstanden en goede poetsdruksensor. Ik heb deze tandenborstel mogen testen voor Oral-B via Roamler en het resultaat is positief. De tandenborstel geeft een aangenaam, zacht trillend gevoel, in tegenstelling tot het ´geratel´ van bv de pro series. In de verpakking zit een opbergdoosje, waarin je je tandenborstel kan opladen voor op vakantie etc. Iets minder is het gebruik van de app. Regelmatig lijkt het alsof de tandenborstel niet weet aan welke zijde je poetst, waardoor je een mistekent beeld krijgt van je poetsgedrag. De tandenborstel is prijzig, alsook de borstelkopjes. Voor de rest niets aan te merken. Zeer proper gevoel na het tandenpoetsen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Subliem en zijn geld zeker waard

De 3d tracking is handig en motiveert mij ook echt om voldoende lang te poetsen. Ik heb het toestel nu al een week getest via Roamler voor Oral-b en heb nog niet alle functies ontdekt. Het magnetische opladen is echt heel makkelijk en ook de sensor voor poetsdruk is een grote hulp. Daarnaast heeft het toestel verschillende standen, waardoor je echt wel op eigen maat kunt poetsen. Met de stand 'dagelijkse reiniging' voelen onze tanden al een stuk properder aan dan met onze vorige tandenborstel. Extra motiverend is dat je via de app verschillende challenges kunt aangaan. Enige nadeel vinden wij voorlopig dat er geen functie is in de app om het toestel met 2 personen te gebruiken, dit voor de tracking + levensduur van opzetborstels.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer goede tandenborstel

Ik vind dat de oral-B io9 N er goed uitziet. Ook is hij makkelijk in te stellen en kan je een kleur kiezen zodat je jouw eigen tandenborstel steeds herkent. Tijdens het testen door Roamler voor oral-b viel me op dat boos kijkt als je te kort poetst wat me wel stimuleert om toch de volle 2 minuten te poetsen. Met een zeer goed resultaat als gevolg. Ook is het nieuwe systeem van borsteltjes makkelijker te reinigen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Wat een poetservaring!

Wat een poetservaring! Door de begeleiding in de app poets ik veel bewuster. Je ziet onmiddellijk waar je al goed gepoetst hebt en waar je nog moet poetsen. Als je poetst zonder begeleiding registreert hij ook de poetstijd en druktijd. Na het poetsen voelen mijn tanden schoon aan en ik zie echt het verschil. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ben ik dan ook aangenaam verrast. Het design is mooi en de kleur van de ring is in te stellen naar wens. Ook kan je kiezen uit 7 poetsstanden. De timer geeft aan hoe lang je aan het poetsen bent en de kleur geeft aan als je te hard, te zacht of goed poetst. Je kan je opzetborstel registeren en de app laat je weten wanneer deze aan vervanging toe is. Ook kan je in de app uitdagingen aangaan en medailles winnen. Er zit een reisetui bij zodat je je tandenborstel proper kan opbergen. Als je het snoer aansluit kan je het zo opladen of op de magnetische houder.

Had je iets aan deze beoordeling?

Professioneel

Gedurende een week heb ik de Oral-B io9 getest. Het testen verliep zeer vlot aangezien het zeer makkelijk te gebruiken is. Het is heel handig om te weten welke tanden wel of niet goed gepoetst zijn. Ik raad het iedereen aan om te testen. Veel beter dan een gewone elektrische tandenborstel. Het is de moeite om te investeren.

Had je iets aan deze beoordeling?

Topkwaliteit

Elektrisch poetsen doe ik al jarenlang, maar deze nieuwe IO serie is toch van een ander niveau! Poetsen met persoonlijke begeleiding voelt het, want trilsignalen waarschuwen mij als ik te veel kracht op de borstel zet en waarschuwt me als ik voldoende lang heb gepoetst. Alles ook te monitoren via de app, maar daar heb ik persoonlijk geen behoefte aan. Deze superkwaliteit heb ik kunnen testen via Roamler voor OralB en als zeer positief ervaren. Ziet er bovendien fancy uit in de badkamer. Strak design, subtiele lichtlijn die ik van kleur kan aanpassen een mijn mood, opslagsysteem met soort magneet. En als ik op reis ga, steek ik hem in het reisetui dat amper plaats inneemt en zo ook oplaadt. Het opladen is dus ook supersimpel en van lange duur. Ongelofelijk welke evoluties men maakt... zelfs op vlak van tanden poetsen! Het is een investering, maar dankzij verlengde garantie vind ik dit echt wel een goede investering voor mijn (mond)gezondheid.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastisch poetsresultaat

Het poetsresultaat is geweldig! De druksensor is handig, dit merkte ik tijdens het testen van het product via Roamler voor Oralb. Enkel de prijs vind ik persoonlijk aan de hoge kant voor een tandenborstel. Maar anderzijds gebruik je hem wel elke dag, dus is kwaliteit belangrijk.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies