Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs

EUR 109.99

Adviesprijs: €169,99

€109,99

Bespaar: €60,00

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.66 / 5 (50 Beoordelingen)
  • 33 5 star reviews
  • 17 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Fantastische electrische borstel

Ondertussen hebben we deze electrische tandenborstel al even in gebruik en ik zou geen andere meer willen. De tandenborstel heeft eerst en vooral een 'reiscase' die ik al veel gebruikt heb als ik de nacht elders doorbracht. Gedaan met de tandenborstel in een ander zakje te steken. Het is een kleinigheid dat er bij zit maar wel enorm handig! Zowel de tandenborstel als de borstels passen erin, zitten goed vast, en de case is stevig. Van de tandenborstel zelf, is er ook wel wat positiefs te vertellen. De borstel heeft verschillende functies en deze zijn ook allemaal nuttig. Je kan heel hard poetsen, iets zachter, je tong etc.. Je hebt het gevoel dat je alles kan met deze tandenborstel en je tanden ook echt goed gepoetst zijn. Tevens zit er een timer op die je aangeeft hoe lang je je tanden ongeveer aan het poetsen bent. De borstel is ook voorzien van bluetooth die verbonden wordt met de Oral B app. De app werkt ook zoals het hoort. Geen technische foutmeldingen of problemen. Hij registreert goed wat je aan het doen bent en of je voldoende lang elke zone gepoetst hebt. Ideaal voor kinderen die hun tanden te kort poetsen (alhoewel dit blijkbaar ook voor mij geldt). Het is een uitdaging om de volle procent te halen elke dag. Mijn vriend heeft al jaren een gewone tandenborstel terwijl ik al een elektrische gebruikte. Sinds deze tandenborstel in huis is, is hij toch ook overgeschakeld naar elektrisch. Dit zegt genoeg over de kwaliteit van de tandenborstel. Enige minpunt vind ik persoonlijk de batterij. Deze gaat wel even mee maar moet heel lang opladen. Dit is niet alleen bij deze tandenborstel het geval maar bij alle elektrische tandenborstels. Dus dit zou me niet weerhouden om het product te kopen. Zelf heb ik dit product gekregen en niet voor hoeven te betalen maar moest hij sneuvelen, zou ik deze wel heel sterk overwegen om te kopen. Hij is misschien iets duurder dan de basic tandenborstels maar je beseft wel direct waarom en de meerwaarde is enorm.

Had je iets aan deze beoordeling?

gladde tanden en een fris gevoel

Ik kreeg deze tandenborstel om te testen. Ik heb heel gevoelige tanden en stond er eerst wat argwanend tegenover. Maar dit is ondertussen volledig verdwenen. De tandenborstel bezorgd me terug gladde tanden. Je kan je tandenborstel op 6 verschillende standen zetten. Er is een aparte stand voorzien voor gevoelige tanden. Je tandenborstel geeft aan als je te hard drukt, er is zelfs een app bij die volgt hoe je poetst!

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral B Genius Orchid Purple - geweldig

Ik heb al eerder gebruik gemaakt van een elektrische tandenborstel dus ik spreek min of meer uit ervaring als ik zeg dat de tandenborstel .... zeer high tech is. Het poetst zoals andere elektrische tandenborstels met dat verschil, namelijk dat het een rode kleur geeft wanneer er te hard op de tanden wordt gedrukt tijdens het poetsen. Op deze manier wordt je aandachtig gemaakt op hoe je op een juiste manier je tanden kunt poetsen zonder dat het nefast is voor de tanden. Ook een heel vernuftig dingetje is de bluetooth connectie van de tandenborstel met bijvoorbeeld je smartphone. Via een app worden er dan allemaal gegevens zichtbaar gemaakt over hoe je je tanden hebt gepoetst. Dit heb ik zelf niet echt gebruikt omdat dit wat te verregaande was maar kan mij wel inbeelden dat dit iets is dat bij anderen mogelijks wel in de smaak kan vallen. Om het even kort en krachtig in besluitvorm te gieren: zeker aan te raden! Zelf heb ik her apparaat gratis verkregen als test product.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige Tandenborstel

Deze is tandenborstel is echt geweldig. Dankzij de samenwerking tussen de tandenborstel en de oral B app, weet ik perfect wanneer ik te veel druk uitoefen op mijn tanden. Hierdoor heb ik minder last van bloedend tandvlees. Ik ben superblij dat ik de kans heb gekregen om dit product gratis te testen. Want desondanks dit een topartikel is, zou ik omwille van het prijskaartje, dit nooit kopen in de winkel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanrader voor een proper gebit

Ik heb de Oral B Geniuos 10 Dragonfly Rosegold nu reeds 3 weken gebruikt en ik kan dit product enkel maar aanbevelen. Het apparaat kan je op verschillende functies zetten. Het kleurt ook rood als je te hard duwt. De oplader is klein en praktisch. Het is tevens ook heel handig dat je hem kan opladen in de meeneembox die mooi oogt. De case die erbij zit is erg handig voor wanneer je het meedoet op weekend of op reis. Een groot pluspunt is dat je tevens een opbergbakje hebt om je borsteltjes in op te bergen. Vroeger had ik de Oral B Pro 600, maar deze is toch wel luxueuzer. Ik heb het geluk gehad dat ik dit product mocht testen. Het product zelf is niet zo goedkoop maar wel heel kwaliteitsvol. Een aanrader voor ... iedereen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer aangenaam en top toestel !

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel nu al enkele weken en ben hier echt zeer tevreden over. Hij heeft verschillende standen en ook verschillende snelheden. Zo heb je ook een stand om je tong te reinigen. De batterij gaat lang mee en hij is lichter dan mijn vorige elektrische tandenborstel. Het lampje geeft aan wanneer je te veel druk uitoefent en je kan hem koppelen met de applicatie op je smartphone. Ik heb dit toestel gratis mogen ontvangen om te testen en is zeker een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

geweldige tandeborstel

Door deze tandenborstel ben ik mijn tanden bewuster beginnen poetsen. Door middel van de app kan je goed in de gaten houden waar je al goed gepoetst hebt en waar je nog niet genoeg geweest bent. De app houdt ook bij hoelang je gepoetst hebt en de kwaliteit ervan. De tandenborstel heeft een mooi design en kleur. Ook het gekleurde licht (waarvan de kleur zelf te kiezen is) vind ik echt een meerwaarde. Via dit licht zie je ook meteen wanneer je teveel druk zet. De batterij gaat bij mij ongeveer 1,5 week mee na volledig opladen en 2 keer per dag te poetsen. De verschillende standen zoals zachter en voor de tong maken het poetsen aangenamer. De travel-case is enorm handig om mee te nemen op reis. Vanuit deze etui kan de tandenborstel meteen opgeladen worden. Ik heb deze tandenborstel mogen testen en ben hier oprecht heel tevreden van, ik zou nooit meer een andere willen hebben.

Had je iets aan deze beoordeling?

Makkelijk gebruik

Deze tandenborstel heeft mij aangenaam verrast. Het was voor mij de eerste keer dat ik met een elektrische tandenborstel poetste en dit was beter dan verwacht. Je voelt echt het verschil met een gewone tandenborstel dat deze toch wel grondiger poetst. De tandenborstel heeft verschillende standen zodat je kan poetsen ‘op maat’. De coaching die je in de app kan verkrijgen is een leuke extra. Er is ook een houder voor je telefoon bij de tandenborstel geleverd. Het is een extra motivatie om goed te poetsen en het geeft ook een beeld van hoe je poetst en wat je kan verbeteren. Voor iemand die graag reist zoals ik, is de reisetui een fantastische extra bij de tandenborstel. Deze is heel handig, je hoeft geen lader meer extra mee te nemen. Ook het feit dat de tandenborstel na een oplaadbeurt lang meegaat is handig voor op reis. Ik ben heel blij dat ik deze tandenborstel gratis mocht uittesten en zou hem zeker aanraden. Uiteraard ga ik elektrisch blijven poetsen na deze positieve ervaring.

Had je iets aan deze beoordeling?

geeft zin om je tanden te poetsen

Enkele dagen terug mocht ik dit artikel ontvangen om te testen. Het toestel wordt geleverd met 1 opzetstukje, een etui waarin je je tandenborstel kan opladen, een oplaadkabel voor deze etui en een statief waarmee je de tandenborstel kan opladen. Daarnaast zit in het pakket ook een houder voor je gsm. De elektrische tandenborstel is te synchronisieren van de oral-b app. Met deze app behoud je overzicht van hoe goed en hoe vaak je je tanden poetst. daarnaast houdt de app ook bij wanneer je je borstelhoofdje moet vervangen. Hetgeen in wel een erg handige functie vindt. De app zelf vind ik niet erg praktisch om te gebruiken. De eerste dagen met het uitproberen van de tandenborstel werd deze wel gebruikt. maar ik stel vast dat de camera sensor niet steeds juist waarneemt waar je poets. Waardoor je langer dan normaal dient te poetsen op sommige plekken. Voornamelijk 's ochtend wanneer men zich dient klaar te maken om naar het werk te vertrekken vind ik niet niet erg handig. Terwijl ik mijn tanden poets doe ik vaak andere dingen, en dat kan niet met de app. je moet namelijk stil blijven staan voor de camera. Echter ook zonder de app werkt de tandenborstel erg goed. De tandenborstel heeft verschillende standen, waarbij ik voornamelijk de standaard standen gebruik en de optie voor het reinigen van de tong. Nadat ik mijn tanden heb gepoetst met deze tandenborstel voelen ze properder aan dan met mijn gebruikelijke manuele tandenborstel. ik heb het gevoel dat alle tandplak en etensresten goed verwijderd worden door deze tandenborstel. over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze tandenborstel en ik zie zeker te meerwaarde in van een oral-b merk tandenborstel aan te komen. Enkel de toevoeging van een applicatie vind ik een beetje overbodig en zal in de toekomst door mezelf ook niet erg vaak gebruikt worden

Had je iets aan deze beoordeling?

Prachtig vanbuiten en vanbinnen!

Deze prachtige tandenborstel in zijn nog mooier etui maakte mij in de eerste plaats enorm blij maar nog meer nieuwsgierig om gratis uit te testen. Ik poetste reeds elektrisch dus ik had niet zo een hoge verwachtingen, een tandenborstel is een tandenborstel dacht ik dus waar zit het prijsverschil? Maar al na de eerste poetsbeurt was ik verbaasd over de resultaten! Door de 6 verschillende standen voelden mijn tanden én tong echt gladder, proper en fris aan. Via de app kan je mondverzorgingsroutines volgen voor bvb. wittere tanden of tandvleesproblemen te verhelpen en het werkt echt. Na twee weken zijn mijn tanden al een tint witter en ik heb nooit meer bloedend tandvlees. Met één oplaadbeurt kan je ook zeker twee weken twee keer per dag poetsen. Een klein minpuntje vond ik dat er maar 1 opzetborsteltje bijgeleverd was, terwijl er 3 verschillende bestaan. Voor die prijs zouden ze er toch alle 3 mogen bijzitten. Toch kan ik besluiten dat dit een fantastisch product is en zeker zijn geld waard! Ik zou dit aan iedereen aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies