Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs

Klantenrecensies

Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs Klantenrecensies

EUR
Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs
Overall Rating : 4.66 / 5 (50 Beoordelingen)
  • 33 5 star reviews
  • 17 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.66 / 5 (50 Beoordelingen)
  • 33 5 star reviews
  • 17 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Fantastisch

4

Deze elektrische tandenborstel is een van de betere producten dat ik ken. Het is heel gemakkelijk in gebruik en ook zeer handig. De app van Oral B downloaden raad ik aan aangezien je dan goed je poetsgedrag kan opvolgen. De extra gadgets dat erbij geleverd worden komen goed van pas, onder andere de gsm-houder om de app van Oral B te gebruiken. Ook was de verzending hiervan heel vlot gebeurd. Ik heb deze tandenborstel gekregen om uit te testen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Tipgevende tandenborstel

4

Al meer dan een week in het bezit van dit nieuw apparaat. Visueel is dit apparaat echt vrouwelijk. Er zijn verschillende accessoires bij. Een gewone lader, oplaadbare reisetui met smartphonehouder, aparte smartphonehouder die op spiegel kan bevestigd worden en opbergdoosje voor de borstels. Ik ben het gewoon om een merkloze elektrische tandenborstel te gebruiken. Ik heb dit apparaat gratis ontvangen, dus toch benieuwd of deze echt beter zou zijn. Tandenborstel heeft bluetooth. Deze wordt verbonden via een app met de smartphone. Bedoeling in dat men de smartphone met de houder aan de spiegel hangt. Tijdens het borstelen volgt de app u mee en zegt u of u goed bezig bent en laat u zie wat u beter kan doen. Installatie en verbinding is gemakkelijk. Maar na een paar keer, vond ik het echt niet nodig die app. Voor kinderen is dit misschien interactief en leuk. Wat wel handig is, is dat het apparaat laat zien wanneer men van kant moet veranderen door te trillen. Ook laat die u weten wanneer u te hard drukt door een rode led die dan aangaat. Na 2 minuten trilt die 3 keer om te zeggen dat u mag stoppen, maar gaat niet vanzelf uit. Er zijn verschillende programma’s om te borstelen. Wat betreft resultaat tegen over mijn oude; de trillingen en de rode led die mij waarschuwen vind ik top. De vrouwelijke reisetui is echt mooi en handig, zelfs voor thuis. Mijn tandvlees is echt gevoelig , maar met de programma ”sensitive” en “ tandvleesverzorging” bloedt mijn tandvlees veel minder. Batterij blijft lang aanhouden, gaat wel iets korter mee indien u de bluetooth vaker gebruikt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Geniaal Gadget

5

De Oral-B elektrische tandenborstel Genius X 20100S roosgoud, die ik ontving om te testen, heeft een prachtig design en ziet er kwalitatief goed uit. De poetscoaching die de app voorziet is erg fijn. Voordien had ik veel last van bloedend tandvlees wat nu erg geminderd is doordat de tandenborstel aangeeft wanneer ik te veel druk uitoefen. Er zitten 4 programma’s op de Oral-B zodat je steeds een goed poetsprogramma hebt voor je tanden. Na werkelijk elke poetsbeurt voelt mijn gebit schoon en gereinigd aan. Schakelen tussen deze verschillende standen kan enkel wanneer je aan het poetsen bent wat best onhandig is. Soms heeft de app ook wat moeite met het correct herkennen van het gebied dat je aan het poetsen bent. Zelf merk ik dat ik de app niet consequent gebruik maar het blijft leuk dat de tandenborstel zoveel verschillende functies biedt. Verder is de tandenborstel is heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie. De batterijduur gaat lang mee en het is voorzien van een opbergdoos die zowel je tandenborstel als je telefoon oplaadt. Omdat ik frequent reis vind ik dit niet geheel onbelangrijk. Zelfs al ga je een week weg kan je de oplader achterwegen laten. De tandenborstel is wat aan de prijzige kant maar is uiteindelijk wel in overeenstemming met wat het te bieden heeft.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Zeker een aanrader

4

Toen ik het bericht zag dat er mensen werden gezocht om deze tandenborstel te testen, dacht ik: 'waarom niet?'. Ik heb behalve van toen ik klein was, geen ervaring met elektrisch poetsen, dus ik was zeker benieuwd. Nadat ik de tandenborstel gratis toegestuurd kreeg, besefte ik pas hoe geavanceerd deze eigenlijk is. De app is in dit geval een echte meerwaarde. Deze houdt rapporten bij over je sessies en gebruikt de resultaten om de manier van poetsen aan te passen aan jouw tanden en tandvlees. Bij het eerste gebruik had ik, net zoals met een manuele tandenborstel, last van bloedend tandvlees. Dit had ik zo geregistreerd na mijn sessie en vanaf de tweede keer had ik hier geen last meer van. Ik ben geregeld een weekend weg waardoor de reisetui zeker goed van pas komt. Het is een stevige verpakking en je kan deze gebruiken om op te laden, waardoor je de lader thuis kan laten. Tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen en kan deze tandenborstel alleen maar aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Top product!

5

Super goede en leuke tandenborstel. Heel handig in gebruik. Geeft 6 verschillende standen aan om zo de perfecte manier te vinden om je tanden te poetsen. Ik kreeg deze om uit te testen maar ik ben er zo tevreden van dat ik het zelf zou aankopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Dit bericht is top!

5

Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Eenvoudig in gebruik, Past perfect Ik poets nu al een aantal dagen mijn tanden met deze tandenborstel en ben erg tevreden met dit product. Wanneer ik ‘s morgens wakker word, dan maakt deze roze kleur mijn dag goed. Het product geeft aan wanneer ik te hard poets en dat vind ik belangrijk voor mij aangezien ik zorg moet dragen voor mijn tandglazuur. Daarnaast kan je via een app op je gsm zien of je je tanden voldoende poetst. In het begin keek ik er tegen op om dit appje te downloaden, maar het vroeg helemaal niet zoveel werk. Top dus! Ook de reisetui is gemakkelijk. Deze zal ik in de toekomst zeker gebruiken. Ik zou het toch nog even willen hebben over het materiaal van de tandenborstel. Ik heb de tandenborstel al een keer laten vallen (oeps), maar hij is niet stuk. Prijs kwaliteit zit dit dus zeker goed.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Topproduct!

5

Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Eenvoudig in gebruik, Past perfect Ik poets nu al een aantal dagen mijn tanden met deze tandenborstel en ben erg tevreden met dit product. Wanneer ik ‘s morgens wakker word, dan maakt deze roze kleur mijn dag goed. Het product geeft aan wanneer ik te hard poets en dat vind ik belangrijk voor mij aangezien ik zorg moet dragen voor mijn tandglazuur. Daarnaast kan je via een app op je gsm zien of je je tanden voldoende poetst. In het begin keek ik er tegen op om dit appje te downloaden, maar het vroeg helemaal niet zoveel werk. Top dus! Ook de reisetui is gemakkelijk. Deze zal ik in de toekomst zeker gebruiken. Ik zou het toch nog even willen hebben over het materiaal van de tandenborstel. Ik heb de tandenborstel al een keer laten vallen (oeps), maar hij is niet stuk. Prijs kwaliteit zit dit dus zeker goed. Ik heb dit product gratis kunnen testen. Ik ga hier nog veel geniet van hebben.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Een hele goede en leuke tandenborstel

4

Wat een leuke en vooral mooie tandenborstel! Hij ziet er eerst en vooral heel leuk uit en ook de bijgeleverde travelcase is superhandig om mee te nemen. Zo heb je toch je elektrische borstel mee op reis zonder dat je de lader en de basis moet meesleuren. De tandenborstel heeft verschillende standen, maar voor mij zijn de standaard- en de tongpoetsstand het meest gebruikt. Ook de, via bluetooth, verbinding met de Oral-B app op je smartphone is heel leuk. Zo zie je perfect of je goed poetst en/of waar je teveel druk uitoefent. Ik heb het gevoel dat mijn tanden mooier aanvoelen na het gebruik van deze nieuwe tandenborstel. De tandenborstel is ook minder zwaar in de hand dan mijn oude elektrische tandenborstel, hij ligt goed in de hand! Hij maakt wel iets teveel lawaai, maar tot daar aan toe. Er werd maar 1 borsteltje meegeleverd. Binnen 3 maanden toch eens kijken voor de andere verkrijgbare borsteltjes. Heel fijn om zo een toestel gratis te mogen testen! Voor mij is dit een blijver!

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Zeer aangename tandenborstel

5

Deze tandenborstel is erg fijn in gebruik. Het was even wennen voor mij, aangezien de tandenborstel algemeen redelijk hard en intens poetst. De "sensitive"-stand is aangenamer voor mij. Ik vind de oral b app zeer handig. Hiermee krijg ik een overzicht van welke tanden ik niet genoeg gepoetst heb! Ook geeft de tandenborstel aan wanneer ik teveel druk uitoefen! Ik kreeg deze tandenborstel gratis om deze uit te testen en heb hem nu al een tijdje getest en hij bevalt me zeer goed. De tandenborstel wordt geleverd samen met een handige opbergdoos, een lader en een handige gsmhouder die je aan de spiegel kan bevestigen! Wat ik wel jammer vind, is dat er maar 1 opzetborstel mee geleverd werd in de doos. Maar deze kan je natuurlijk zelf nog bij kopen. Algemeen vind ik de tandenborstel een echte aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Erg goede en luxe tandenborstel

4

De Oral-B genius is echt een luxe tandenborstel. Mijn vorige tandenborstel was ook van Oral-B maar toch merkte ik onmiddellijk een groot verschil. Mijn tanden zijn veel properder en deze tandenborstel poetst veel krachtiger. Ik gebruik hem nu een week en ben er zeker van dat ik nog niet al zijn opties ken. Allereerst ziet de tandenborstel er erg leuk uit. De orchid Purple kleur is origineel en zou ik waarschijnlijk zelf niet kiezen (ik heb het product gratis ontvangen om te testen) maar ik ben er erg blij mee. Ook het etui ziet er leuk uit. Je krijgt erg veel accessoires bij de tandenborstel. Een mooi etui waarin je tandenborstel en gsm kan opladen. Ook een houder om je gsm mee aan de spiegel te bevestigen en een houder om verschillende borsteltjes in te plaatsen. Je hebt verschillende standen, ook één voor gevoelige tanden en zelfs een stand om je tong te reinigen. Elke 30 seconden krijg je een trilling om naar het volgende kwadrant te gaan of je kan instellen dat de tandenborstel na 2 minuten trilt wanneer je klaar bent met poetsen. Daarnaast kan je via bluetooth connecteren met de Oral-B app. Hier kan je de kleur van de ring kiezen (leuk maar geen noodzakelijkheid) en kan je zien hoe lang je aan het poetsen bent en via gezichtsdetectie welke kwadranten je al goed gepoetst hebt en welke nog niet voldoende. Nadeel vind ik hier wel dat mijn gezicht vaak niet herkend wordt ook al bevindt dit zich duidelijk voor de camera. Voordeel aan app is dat ik langer en beter ga poetsen om goede resultaten te behalen. Je kan via de app ook herinneringen instellen om je eraan te doen denken om je tong te reinigen, te flossen.. Samengevat een erg goede tandenborstel met veel opties maar voor mij persoonlijk iets te duur om zelf aan te kopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meld misbruik

Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs Klantenrecensies

EUR
Genius X 20000 Luxe Edition Elektrische Tandenborstel Antracietgrijs
Please select a shade
Please select an option

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies