Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Genius X 20100S Elektrische Tandenborstel Wit

Klantenrecensies

Genius X 20100S Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR
Genius X 20100S Elektrische Tandenborstel Wit
Overall Rating : 4.74 / 5 (47 Beoordelingen)
  • 35 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.74 / 5 (47 Beoordelingen)
  • 35 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Fantastische tandenborstel!

5

Wat een fijne tandenborstel is dit, tijdens het poetsen geeft de borstel aan dmv kleurtjes of je te hard of te zacht poetst. Ik vind het ook fijn dat je via de app via bluetooth de data kunt vastleggen en op die manier je manier van poetsen kunt verbeteren. Mijn tanden zijn schoner dan ooit! Tijdens het testen van deze tandenborstel ben ik erachter gekomen dat dit voor mij de fijnste manier van poetsen is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Wat een ervaring…

5

De tandenborstel werkt heerlijk! Verschillende standen om je tong, tandvlees of tanden te poetsen. Daarin dan ook nog het verschil tussen zachtjes of hard (om te polijsten). De app via bluetooth maakt het helemaal af en geeft je realtime inzicht over het poetsen en poetsdruk! Ik zou hem zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede elektrische tandenborstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel opties

5

Sinds enkele weken ben ik in het bezit van de genius X. Ik heb het dus uitgebreid kunnen testen en ben tevreden over de tandenborstel. Er zitten veel opties op, zoals na 2 min een seintje dat je klaar bent met poetsen, een sensor voor als je te hard drukt en een lange batterij duur (haalt wel 2 weken!) Helaas zit er maar 1 opzetborsteltje bij, dus die moet je er wel gelijk bij kopen. Kleur is ook mooi doordat hij helemaal zwart is!

Had je iets aan deze beoordeling?

Schoon resultaat

5

Wat een fijne tandenborstel is de Oral-B Genius X Midnight Black! Doordat je deze tandenborstel op verschillende standen kunt gebruiken, voelen mijn tanden na het poetsen erg schoon aan. Tijdens het testen van deze tandenborstel kwam ik er achter dat als je teveel druk op je tanden uitoefent, hij dit aangeeft met een kleur, erg duidelijk! Ik zou deze tandenborstel zeker aanraden als je zoekt naar een nóg schoner poets resultaat ten opzichte van een ‘standaard’ elektrische tandenborstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige schone tanden

5

Na mijn eerste week oral-b genius x te mogen testen zonder app en bluetooth werkt die geweldig. Ik heb hem expres eerst getest zonder app en bluetooth, omdat het ook een hoop mensen afschrikt en hem niet zullen kopen. Je hoeft echt niet de app te downloaden en je Bluetooth te gebruiken hij werkt prima zonder. Ik zelf vind zonder ook prima, want met de app ging het eerst fout. Ik had namelijk gekozen voor dagelijks goed poetsen en de tong schoonmaken. Na dit ingesteld te hebben mocht het gehele gezin ook geen andere keuze meer maken. De 6 poetsstanden werkte niet meer. Na lang zoeken waar dat aanlag, zag ik dat de andere programma’s een slot hadden via de app. Ik heb de fabrieksinstellingen teruggezet en toen konden we alle poetsstanden weer gebruiken gelukkig. Al met al zeer tevreden met dit apparaat met.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super

4

Nadat ik het product binnen had gekregen, ben ik hem savonds voordat ik naar bed ging gelijk gaan testen. Ik vond hem erg fijn in gebruik. Je hebt een app wat alles bij houd of je goed poetst. Ook is de timer erg fijn zodat je weet hoelang je poetst. Wat ik iets minder vond is dat als je even stopt hij bij de mobiele app ook stopt, en je opnieuw moet beginnen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

4

Nadat ik altijd met de simpelste electrische tandenborstel gepoetst heb. Is het een totale verandering met deze. Ik test nu al een tijdje deze tandenborstel en wat een verschil met de oude. De tandenborstel heeft meerdere standen waardoor ik het gevoel krijg dat mijn tanden beter schoon worden. Ook is de app waarmee de tandenborstel kan koppelen super handig. Je kan zien hoelang je poetst maar ook welke tanden nog wat extra aandacht nodig hebben. Dit is ook handig voor mijn kinderen die niet zo van het poetsen zijn, nu zien ze wat ze doen. Wel altijd de app gebruiken anders registreert hij geen poets beurt. En de app laat ook zien of je voldoende poetst. Verder ligt de tandenborstel lekker in de hand. Al met al ben ik positief verrast.

Had je iets aan deze beoordeling?

Genius X 20100S Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR
Genius X 20100S Elektrische Tandenborstel Wit
Please select a shade
Please select an option

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies