Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO - 9s Elektrische Tandenborstel Zwart

Klantenrecensies

Oral-B iO - 9s Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 464.79

€464,79

Oral-B iO - 9s Elektrische Tandenborstel Zwart
Overall Rating : 4.58 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 25 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
4.58 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 25 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews

Oral-B iO Magnetic 9 laat je lachen.

5

Heb de Oral-B iO Magnetic 9n net een paar dagen in gebruik en na 2 keer poetsen al een opmerkelijk verschil in kleur, gladheid en algehele schoon gevoel. De IO Ultimate Clean borstels zijn wat aan de harde kant maar doen hun werk uitstekend heb daarnaast ook de IO Gentle Care borstels gekocht zijn iets zachter en anders geplaatst, vind het alleen zeer jammer dat deze alleen in wit verkrijgbaar zijn, waar Oral-B dan eigenlijk de plank met deze geweldige machine de plank weer geheel mis slaat. Ik hoop dan ook dat men naar de wensen van gebruikers gaat luisteren en ook de IO Gentle Care borstels snel ook in zwart gaan leveren. Ben verder bekend met eclectische tandenborstels van zowel Oral-B als van Philips maar deze Oral-B iO Magnetic 9 maakt echt het verschil en tovert weer een stralende lach op zowel de machine als op je gezicht. Dankzij app ben ik er achter dat ik jaren lang veel te hard heb gepoetst en juist de app geeft je meer inzicht in de manier van poetsen en de vele manieren van de uitgebreide poets mogelijkheden. Is de Oral-B iO Magnetic 9 ondanks zijn prijs aan te bevelen dan zeg ik volmondig ja. En had veel eerder mijn elektrische tandenborstel moeten upgraden, want de techniek gaat met sprongen voor uit.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed, maar niet perfect

3

De duurste tandenborstel die tot nu toe heb gekocht en voor dat geld verwacht ik eigenlijk dat ook de details kloppen. Het belangrijkste klopt. Een perfecte poetsbeurt. Maar de details en met name materialen zijn toch niet wat je zou verwachten. De reisetui voelt goedkoop aan en rammelt (niet te vergelijken met de finish van bijv. Philips Sonicare). Ook heeft de lader een eigen model stekker en niet uitgevoerd met bijv. usb-c. De verpakkingsdoos is luxe uitgevoerd, maar binnenin voelt het toch goedkoper aan en daarmee bekruipt toch het gevoel dat ik in de marketing getrapt ben van Oral B's laatste innovatie ..

Had je iets aan deze beoordeling?

Io serie 9

4

Ik gebruik deze tandenborstel nu 2 maanden, hij poetst geweldig mijn gebit voelt super glad. Ik vind het een nadeel dat hij zoveel herrie maakt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Teleurgesteld

1

Topper tandenborstel. Ik was zeer tevreden was van dit product. Na 1 maal te gebruiken voel je meteen verschil. Handig lampje dat aangeeft of je te hard/te zacht poetst. Mooi design. Was zeer tevreden, nu jammer genoeg teleurgesteld. Na twee maal op te laden, doet de tandenborstel dit niet meer. Kan hem dus niet meer gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel goede tandenborstel

4

Wat ik onmiddelijk zeer tof vond was dat de tandenborstel een deftige opberg doos heeft voor op reis, dit ineens inclusief oplader zodat je deze van thuis niet dient mee te nemen. Qua poets gemak ben ik zeer tevreden over de tandenborstel, ook qua gevoel nadien heb ik heel propere tanden. Het opladen gaat snel en de batterij gaat lang mee, echter de borstel staat niet zo stabiel op de thuis oplader. De app zelf werkt zeer vlot en wijst zichzelf uit. Ik ben zeer tevreden dat ik deze borstel heb mogen testen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfecte tandenborstel

5

Deze tandenborstel al een paar maanden nu kunnen testen. Eerste indruk, ik ben heel tevreden erover. Ook gebruik ik bijna altijd de app erbij. Je ziet waar je al goed genoeg gepoetst hebt en waar je nog moet poetsten. Het opladen gaat heel gemakkelijk met de magneethouder of met de bijgeleverde oplaadcase blijft de tandenborstel zeker ongedeerd bij het meenemen. Ik laad hem meestal op in de nacht. ‘s Morgens dan volledig opgeladen en kan dan terug zeker een grote week intensief gebruiken zonder opladen. Hij maakt ook minder lawaai dan mijn vorige tandenborstel. Nu ik deze al een paar maand in mijn bezit heb om te testen zou ik deze zeker aanraden. Enige nadeel hij is prijzig. Maar is een perfecte tandenborstel voor mij.

Had je iets aan deze beoordeling?

Design en efficiencie

5

Heel functionele tandenborstel, ik ben heel blij dat ik deze elektrische tandenborstel heb mogen testen. Tegenover mijn vorig model is dit een absolute verbetering! De tandenborstel heeft een nieuwe techniek voor het borsteltje te besturen waardoor dit heel aangenaam en helemaal niet drukkend aanvoelt. de batterij duurt bijna 2 weken. Aan te raden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super product

4

Ik heb dit product mogen testen en wauw wat een topper is dit. Mooi en straks design. Laad super snel op, en de batterijduur doet het ook fantastisch goed. Je kunt mooi je poetsgedrag bijhouden aan de hand van de app. Het toestel werkt zeer goed en precies door de trillingen die het uit stuurt. Dit is wel een compleet nieuwe poetservaring maar wel een aangename. De trillingen zijn even wennen ipv de roterende borstel maar na verloop van tijd ben je het zo gewoon en wil je niet terug naar het gewone elektrische poetsen over stappen

Had je iets aan deze beoordeling?

Gebruiken het nu altijd

4

We hebben de tandenborstel nu ongeveer een maand en zijn er zeer tevreden van. Voor ons zou de app en alle instellen niet nodig zijn. We hebben het éénmaal ingesteld en dat is eigenlijk al goed voor ons... Het is desalniettemin een handige app! Het testen is ons wel goed bevallen. Hij poetst grondig en stil. Het opladen duurt niet lang en met twee komen we zo’n 4 dagen toe met de batterij. Het is een mooi design en past goed in de hand. We gebruiken wel voornamelijk de reisetui om hem op te bergen. We vinden het oplaadstuk niet stabiel genoeg.

Had je iets aan deze beoordeling?

Luxe en efficentie!

4

Ik gebruik elektrische tandenborstel sinds jaren. Die is heel verschillend! Tijdens het testen van die bortel, heb ik gemerkt dat deze IQ Oral B 9N de top van de tandenborstel is! De design is heel modern en het scherm met beelden is eenvoudig te gebruiken. Det oplaadbare tijd is kort. Het welkom bericht is veschillend op iedere dag! Aan te raden! Een nadell: ik hoor de timer na 2 minuten niet altijd .

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO - 9s Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 464.79

€464,79

Oral-B iO - 9s Elektrische Tandenborstel Zwart

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies