Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Wit

Klantenrecensies

Oral-B iO 8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR
Oral-B iO 8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Wit
Overall Rating : 4.5 / 5 (34 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.5 / 5 (34 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Schoner gebit dan ooit !

5

Deze nieuwe high tech tandenborstel van Oral-b is fantastisch, tijdens de test was ik uiterst tevreden over dit product. Het biedt verschillende poetsstanden en kan daarnaast gekoppeld worden om prestaties in kaart te brengen en feedback te ontvangen om het maximale eruit te halen voor je gebit. De borstel glijdt als het ware over je tanden heen en het voelt gelijk schoner aan. Het product laadt daarnaast ook magnetisch op dat vind ik erg handig en over de batterij gesproken deze gaat lang mee ik laad hem ongeveer eens per twee weken op.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tandenborstel met een geweldige performance

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Nu de tandenborstel een tijd in gebruik te hebben genomen, merk ik een enorm verschil in het poetsen. Wat is dit een fijne tandenborstel! Met de snelle oplaadtijd, het handige schermpje met informatie en verschillende poetsstanden haal ik alles uit het poetsen. Samen met de Oral B app kan ik goed zien waar ik nog beter moet poetsen en wanneer ik mijn borsteltje moet vervangen. Dit is super handig en efficiënt. Ik zou niet meer terug willen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Wat een schone poetser

5

Wat een verschil is deze tandenborstel met mijn oude! Eigenlijk had ik niet verwacht dat een tandenborstel anders kon poetsen, tot ik deze mocht testen. De manier van trillen lijkt heel anders en het resultaat voelt vanaf de eerste keer al veel schoner. Plus hij staat ook gewoon mooier in mijn badkamer haha. Een nadeel vind ik wel dat hij wat instabieler op de oplader lijkt te staan dan tandenborstels die geen gebruik maken van een magneet, maar hij laadt wel lekker snel op en gaat lang mee. De app is trouwens een fijne aanvulling, als je het niet vergeet aan te zetten.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een goeie borstel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Het is een prachtige borstel. Je heb een duidelijke timer die bij houdt hoelang je poets. Je moet echt langer dan 2 minuten poetsen, anders heb je een boos gezichtje. Wat opzicht ook wel grappig is. Je heb veel verschillende poets programma’s. Van intensief tot massage stand. Voor extra frisheid je kan zelfs je tong poetsen. Via een speciale app via bluetooth kun je bijhouden waar je allemaal goed gepoetst heb. Zodat je op geen enkele plek in je mond te kort komt. Er zit een moderne magneet strip laat je je tandenborstel op. De batterij gaat heel lang mee. Er zitten ook leuke kleur lampjes op de borstel. Kortom ik ben er heel erg tevreden mee.

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel blij met deze tandenborstel!

4

Ik ben erg blij met deze tandenborstel! Het design van de tandenborstel vind ik erg mooi: het is een gestroomlijnd model en ligt fijn in de hand. Tijdens het testen kwam ik er ook achter dat de performance ook erg goed is! Hij zweeft als het ware over mijn tanden en ik druk nooit te hard omdat de tandenborstel dit met kleuren weergeeft. Verder hoef je de tandenborstel maar enkele uren op te laden en hij is alweer vol. Je kunt er dan minstens een week mee doen voordat hij weer opgeladen moet worden. Tot slot ben ik ook erg blij met de app, door de app weet ik waar ik goed poets en wat ik nog beter moet poetsen. Ook geeft hij feedback wat betreft mijn poetsduur, wat me helpt om beter te poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne borstel!

5

Een nieuwe elektrische tandenborstel dus ook nieuwe opzetborstels. Deze opzetborstels zijn heel fijn. Tijdens het testen van deze borstel werden mijn tanden echt heel schoon en mijn mond was weer fris. Ze zijn niet zo hard waardoor mijn tandvlees niet bloedde. Elke plek in mijn mond werd bereikt, zoals het hoort. Een aanrader dus!

Had je iets aan deze beoordeling?

Vernieuwing geslaagd

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Van een nieuwe tandenborstel wil je dat hij goed presteert. Wanneer deze er dan ook nog eens mooi uitziet is dat natuurlijk extra fijn. Al vanaf het uitpakken van de doos heb je door dat het om een luxeproduct gaat. Het design is vernieuwd ten opzichte van de oude lijnen. Mijn tandenborstel is mooi matzwart en oogt gewoon erg chic. De technische details van hoe wat Oral-B precies heeft vernieuwd weet ik niet, maar wow wat een resultaat. Ik dacht altijd dat ik wel prima poetste, maar mijn tanden zijn nog nooit zo schoon en glad geweest als tijdens het testen van deze tandenborstel. Het voelt alsof ik bij de mondhygiënist vandaan kom. Echt heel erg geslaagd dus. Een van de dingen die ik erg fijn vind is dat, in tegenstelling tot mijn vorige tandenborstel, deze tandenborstel ook aangeeft wanneer je te zacht poetst en niet alleen wanneer het te hard is. Een ander ding is de app die je kan downloaden. Deze geeft precies aan of je goed hebt gepoetst en waar het beter kan. Ook kun je dmv de app verschillende programma’s doorlopen. Een nadeel is wel dat je de tandenborstel maar aan 1 telefoon kan koppelen. Als ik de tandenborstel deel met mijn partner kan maar een van ons gebruik maken van de voordelen van de app. De tandenborstel heeft ook een schermpje, een van de dingen die daarop word aangegeven is de hoeveelheid batterij. Erg fijn, want dan weet ik wanneer ik moet opladen zonder dat hij straks stilvalt als mijn partner hem na mij gebruikt. Overigens laad hij erg snel op. Met een volle batterij kan ik er alleen ongeveer een week mee doen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tandenborstel!

5

Wat een feest! Net een cadeau om uit te pakken. Een hele mooie doos. Het is niet de eerste de beste elektrische tandenborstel. Hij is super strak en glad qua vormgeving. Weinig randjes waar zich vuil kan ophopen. Met slechts twee knoppen is de bediening eenvoudig. En wat een mooie heldere strakke kleurendisplay. Het oogt zo vernieuwend en modern. In amper 3 uur tijd is de tandenborstel opgeladen. Daarna kun je hem maar liefst twee weken gebruiken. De oplader is eveneens strak van vorm. De tandenborstel staat stevig op zijn plaats door een magneet. Het is zo leuk dat je wordt begroet zodra je de tandenborstel aanzet. Maar liefst zes verschillende poetsstanden om uit te kiezen. De gekleurde verlichting op de tandenborstel laat weten de druk die je uitoefent goed is. Druk je te hard, dan wordt de ring rood! De tandenborstel is veel minder rumoerig dan mijn vorige Oral B tandenborstel. Ook de trilling in je hand is veel minder voelbaar. Je kunt ervoor kiezen de tandenborstel te koppelen aan een app. Bij gebruik hiervan kun je je poetsprestaties verbeteren. Het zorgt ervoor dat je ook echt beter gaat poetsen. Na de tandenborstel een aantal weken te hebben getest moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben, Mijn tanden zijn echt schoner en gladder. En dat gevoel houdt echt heel erg lang aan. Daarnaast is het natuurlijk een pracht tandenborstel om te zien. Samengevat een super tandenborstel met veel poetsstanden. Wel aan de prijzige kant, maar ik wil voor mijn gebit graag het allerbeste!

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooi design en fijne tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Prachtige matte elektrische tandenborstel met makkelijk magnetisch oplaadstation. Hij laadt in 3 uur volledig op en bij gebruik in combinatie met de app, is een poetsbeurt ongeveer 3 minuten en kost 10% van de accuvulling. De app is voor mijn kinderen fantastisch, die laat ze hun hele gebit goed poetsen in 3 minuten en laat zien waar ze poetsen en wat nog gedaan moet worden. Minpuntje is wel dat je de app moet openen om er informatie in op te slaan. Hij houdt geen poetsbeurten bij zonder telefoon. Ergens logisch maar om nou steeds je telefoon bij het tandenpoetsen aan te moeten zetten, is voor mij als tester een beetje te veel van het goeie. De app is een aanrader voor mijn kinderen, voor mij een beetje overbodig. De tandenborstel wordt door iedereen in het gezin met plezier gebruikt. Iedereen heeft z’n eigen poetskop. Daardoor is hij wel in 10-14 poetsbeurten leeg en moet weer opgeladen worden. Dat vind ik nogal snel. Er zit een reis case bij voor 1 handstuk en 2 borsteltjes. Ik zou het laad gedeelte zeker meenemen op vakantie. Je hebt ook verschillende poets standen die je iedere keer weer kan veranderen. Prima borstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Hele mooie goede tandenborstel

4

Het zij echt 2 mooie luxe tandenborstels. Met een enorm lange accu duur. Ook een mooi oplaad station zit erbij. En deze opzet borstels bevallen me erg goed! De app is heel makkelijk. Maar wel eenvoudig.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR
Oral-B iO 8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Wit
Please select a shade
Please select an option

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies