Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Klantenrecensies

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 404.99

€404,99

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze
Overall Rating : 4.49 / 5 (69 Beoordelingen)
  • 47 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 3 1 star reviews
4.49 / 5 (69 Beoordelingen)
  • 47 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 3 1 star reviews

Toptandenbostel!

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Dit is zoveel meer dan een gewone tandenborstel, eerder een computer die toevallig ook je tanden poetst :) Natuurlijk is het poetsen van je tanden het belangrijkste dat een tandenborstel hoort te doen, en dat doet deze elektrische tandenborstel héél erg goed. Door middel van twee verschillende soorten opzetborstels en zeven verschillende poetsstanden die je kan selecteren, is hij geschikt voor iedereen en alle tanden. Hij houdt bij hoe lang je poetsbeurt al bezig is, trilt wanneer je een volgende zone moet poetsen en door middel van een gekleurde ring geeft hij aan of je te hard of te zacht duwt. Verder is de tandenborstel zeer stijlvol, dus je hoeft hem niet in een schuif weg te steken. Je krijgt er ook een travelcase met bijhorende oplader bij. Ideaal voor als je wat langer op vakantie gaat. Er viel me tijdens het testen via Roamler voor Oral-B nog één onverwacht voordeel op: de bijhorende app houdt bij hoe lang je huidige opzetborstel reeds in gebruik is, en wanneer je hem hoort te vervangen. Bij vorige tandenborstels deed ik dat gewoon op gevoel, en dat is hier dus niet meer nodig. Zoals ik reeds aangaf, maakt de tandenborstel ook gebruik van een app. Het duurde heel lang voordat de connectie in orde was. En hoewel de app een aantal nuttige features heeft, vraag ik me af of zo'n app voor een tandenborstel écht nodig is. Maar de tandenborstel kun je ook gewoon gebruiken zonder die app, dus het stoort niet voor wie er geen nood aan heeft. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is de hoge aankoopprijs van deze elektrische tandenborstel én de opzetborsteltjes. Omdat die trillen en niet draaien, kun je enkel de specifieke borsteltjes van Oral-B zelf gebruiken en die komen met een behoorlijk prijskaartje. Niet onoverkomelijk, maar wel een kost die elke 3 maanden gemaakt moet worden. Mijn conclusie: fantastisch tandenborstel die zoveel meer doet dan alleen je tanden poetsen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfect resultaat

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Wat een fijne elektrische tandenborstel! Na het poetsen voelen mijn tanden echt schoon aan, ik kom precies recht van bij de tandarts. De borstel heeft verschillende functies, die ik allemaal heb getest in opdracht van Roamler voor Oral-B. Vooral de whitening vind ik geweldig en op een week tijd heb ik er zelfs al resultaat van. De app geeft ook een meerwaarde, hierdoor weet ik dat ik overal goed poets. Zeker zijn prijs waard, deze tandenborstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

De perfecte tandenborstel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Wat een feest is deze tandenborstel! Zowel voor het oog vanwege het fraaie design maar zeker ook voor de mond. Tijdens het testen voor Roamler voor dit oral B product werd ik helemaal omver geblazen! Ik heb erg gevoelige tanden en tandvlees maar dankzij de druksensor op deze tandenborstel heb ik eindelijk geen bloedend tandvlees meer! Mijn tanden voelen proper en fris aan! Een echte aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb via Roamler Oral B mogen testen en zodoende mogen ervaren dat dit we. Fijne tandenborstel is met vele functionaliteiten ! Super schone tanden en tandvlees. Zelf mogelijk om deze borstel te koppelen aan een app zodat je goed ziet of je goed gepoetst hebt!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super goed

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik vind het een fantastisch apparaat! Ik vind het zalig dat ik via de app kan meevolgen hoe goed ik mijn tanden poets en op welke plaatsen ik al geweest ben. TIjdens het testen via Roamler voor Oral- B ondervond ik dat ik vaker mijn tanden poetsten. Ik vind het een handig doosje om het toestel overal mee naar toe te nemen. Op deze manier gaat hij niet stuk. Ik vind het handig dat er twee verschillende soorten kopstukken bijzitten. Zo kan ik kiezen welke het beste aanvoelt voor mij. Ik zou het toestel zeker aanraden aan anderen. Ik ben er een enorm tevreden van en ga het zeker blijven gebruiken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel!

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik was zeer benieuwd naar deze tandenborstel want ik had er in mijn omgeving al verschillende goede zaken van gehoord. Tijdens het testen via roamler voor Oral B, van deze tandenborstel was ik dan ook zeer benieuwd naar wat dit meer zou kunnen zijn dan een gewone tandenborstel. De tandenborstel heeft een interactief kleurendisplay, verschillende soorten reinigingen en een timer. Ook kan je via de app de 3d theeth tracking gebruiken, waardoor je weet of je al dan niet goed bezig bent met poetsen. Na het tanden poetsen lijkt het wel alsof je van de tandarts komt. De oplader is zeer handig, het is een magnetisch opzetstuk. Ook in de bijgeleverde opbergdoos kan hij opladen, heel handig voor opreis! Ik ben een zeer tevreden gebruiker van deze tandenborstel en denk niet dat ik nog terug zou kunnen naar een gewone!

Had je iets aan deze beoordeling?

Slimme tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Het is een handige tandenborstel met veel verschillende functies. Bij de tandenborstel zat een handig reisbakje. De bijbehorende app is een makkelijk te gebruiken app. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b heb ik wel gemerkt dat de tandenborstel niet altijd correct aangeeft welke tanden je poetst, dus de poetsscore geen goede indicatie is van hoe goed je poetst. De tandenborstel geeft ook aan tijdens het poetsen of je poetsdruk goed zit aan de hand van groen en rood licht. De tandenborstel is zeker fijn om te gebruiken maar een beetje duur.

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanrader.

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Top apparaat! Je hebt heel veel keuzes, je kunt de tandenborstel helemaal personaliseren naar hoe jij het wilt, de app is een leuke aanvulling, maar niet noodzakelijk. De batterij gaat lang mee, zeker een week en is ook snel weer opgeladen. Heel handig vind ik dat het de batterijpercentage weergeeft alsook hoe lang je hebt gepoetst. Ik heb het mogen testen via Roamler voor Oral-B en ik ben helemaal overtuigd, zou niet meer zonder kunnen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Schoon gebit, vieze handen.

1

Ik heb de tandenborstel nu denk ik een jaar en ben over zijn poetsen erg tevreden even als de druk meter ledring. Maar voor de €379,99 euro die ik er voor heb betaald had ik vele male beter verwacht. Zo vraag ik me enorm af wat het nut is van de AI. Tevens zet ik de zelfde vraag bij de app en bluetooth functie. Zo moet ik bij gebruik elke keer mijn telefoon er bij pakken om van deze functies gebruik te maken. Ik had veel liever een kleine aparte module gehad, net als bij de pro 5000. (en daar zelfs extra voor betaald) Ik neem namelijk nooit mijn telefoon mee naar de badkamer. Wel vind ik de gegeven details op de app erg interessant en werkt het met beter poetsen Maar het meest vervelende vind ik nog wel de hole opzet borstels. Er zitten zoveel gaten in dat ding dat je gehele mondinhoud tijdens het poesten eerst langs hand kruipt om vervolgens via je pols of ellenboog op je shirt te belanden. Ik heb hier toen der tijd zelfs telefonisch contact over gehad met Oral B. Maar de beste man in kwestie zei dat hij hier nog nooit van had gehoord en kon geen oplossing bieden. Zo doende nooit meer een overpriced tandenborstel voor mij.

Had je iets aan deze beoordeling?

Slechts 1 voordeel, hij poetst goed

2

Laat ik beginnen met dat het poetsresultaat goed is echter, er kleven voor mij wel wat nadelen aan. De eerste ging na een week kapot maar werd wel na 3 wkn kosteloos vervangen. De druksensor is handig, de borstel maakt weinig lawaai en dan heb ik het met de voordelen wel gehad. Ik heb jaren de sonicare gebruikt en die beviel stukken beter maar ik heb wel het idee dat het poetsresultaat van de Oral-B net iets beter is. De batterij is snel leeg en waarschuwt ook niet altijd als het bijna zo ver is. Ik doe er niet langer dan 3 dagen mee en ondanks dat de batterij aangeeft dat er no 60% in zit na het poetsen, doet hij de volgende dag niets meer. Ben je aan het poetsen en wil je een andere stand gebruiken dan gaat dat niet. Je moet eerst een tijdje wachten tot de tandenborstel volledig uit is. Waardeloos! Zodra je de poetstijd hebt bereikt hoor je wel wat piepjes maar het poetsen gaat gewoon door. Ik had liever gehad dat het poetsen na de behaalde tijd had gestopt. Wil je langer poetsen dan begin je gewoon opnieuw. Het grootste nadeel echter, vind ik het feit dat de borstel dik en hol is. De tandpasta, vermengd met speeksel, loopt door de borstel heen over de houder en je handen. Je moet echt je tanden poetsen boven de wastafel. Je moet dus ook altijd, na het poetsen, de borstel van de houder halen en die, samen met de houder, aan de binnenkant schoonspoelen. Even alleen het borsteltje onder de kraan afspoelen gaat dus niet. Dat vind ik een gedoe en vaak, als je even niet oplet, mors je tandpasta op de vloer. Dit vind ik echt een groot nadeel van deze tandenborstel en hopelijk verzinnen ze daar in de toekomst iets op. De kleurtjes, lampjes, app die je nooit gebruikt, etc zijn leuk maar voegen weinig toe. Hij poetst goed maar het poetsen an sich is een drama. Nooit meer de iO voor mij.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 404.99

€404,99

Oral-B iO 9N Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Andere klanten kochten ook:

Beheer Cookies