Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 9N Rose Quartz Electric Toothbrush

Klantenrecensies

Oral-B iO 9N Rose Quartz Electric Toothbrush Klantenrecensies

EUR 211.99
vanaf €211,99
Oral-B iO 9N Rose Quartz Electric Toothbrush
Overall Rating : 4.57 / 5 (60 Beoordelingen)
  • 43 5 star reviews
  • 13 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
4.57 / 5 (60 Beoordelingen)
  • 43 5 star reviews
  • 13 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews

Super product

4

Ik heb dit product mogen testen en wauw wat een topper is dit. Mooi en straks design. Laad super snel op, en de batterijduur doet het ook fantastisch goed. Je kunt mooi je poetsgedrag bijhouden aan de hand van de app. Het toestel werkt zeer goed en precies door de trillingen die het uit stuurt. Dit is wel een compleet nieuwe poetservaring maar wel een aangename. De trillingen zijn even wennen ipv de roterende borstel maar na verloop van tijd ben je het zo gewoon en wil je niet terug naar het gewone elektrische poetsen over stappen

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede tandenborstel

5

Deze tandenborstel is wat ik nodig had zonder dat ik het wist. Het design ziet er echt goed uit, echt modern. Zeker met het digitale scherm. De tandenborstel is gemakkelijk in gebruik, ook door de elektrische oplader. De taal is enkel niet in het Nederlands instelbaar. Maar door het scherm is alles duidelijk. Tijdens het testen viel het me op dat de oplaadtijd kort is en ik minstens 2 weken met een opgeladzn batterij doe. De app zorgt ervoor dat ik bewuster ben gaan poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer schone tanden en poetsen op maat

5

Ik heb de Oral-B iO 9N nu enkele weken in m'n bezit en ben ontzettend tevreden over het de tandenborstel en alle bijhorende features. Toen ik hem ontving was ik meteen onder de indruk. De tandenborstel oogt heel professioneel en de doos bevat ook een bijhorende case en opzetborstel die zo heel wat extra opties bieden. Je kan zelf kiezen tussen verschillende poetsprogramma's die bij jou passen. Bijvoorbeeld aangepast aan gevoelige tanden. Het toestel kan je ook opladen in de bijhorende case (ontzettend handig op vakantie!). De tandenborstel laadt erg snel op en gaat aanzienlijk langer mee dan mijn vorige elektrische model. Ik heb hem grondig uitgetest en gemerkt dat wanneer je hem via Bluetooth met de app verbindt en zo gedurende de hele poetsduur met de applicatie werkt, de batterij wel sneller leeg gaat (ergens ook te verwachten). Echter, je kan hem dus ook perfect zonder de app gebruiken. Ik ben zelf enorm fan van de applicatie omdat deze zeer precies aangeeft welke zones je nog niet voldoende gepoetst hebt. Daarnaast kan je zien hoelang de poetsbeurt duurde en hoe goed je de afgelopen periode steeds poetste. Ik zou deze tandenborstel zeker aanraden aan vrienden en familie. Ik poetste al jaren elektrisch, maar nu hecht ik veel meer belang aan lang genoeg poetsen en dankzij de opvolging in de app voelen m'n tanden nu aanzienlijk schoner aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

5

Ik ben deze tandenborstel nu zo’n 4 weken aan het testen en ben er elke dag nog super tevreden mee. Deze tandenborstel heeft ontzettend veel functies en je kan ook bepaalde ‘routines’ volgen. Zo kan je bijvoorbeeld 2 weken lang de routine voor wittere tanden doen. De borstel zegt dan welke standen je moet doen (de andere standen zijn ook tijdelijk niet beschikbaar) en je wordt dus aangemoedigd om je doel te bereiken. Tijdens het poesten zelf voelt de borstel heel professioneel aan. Voelt en klinkt een beetje alsof je bij de tandarts in de stoel ligt. Heel aangenaam dus! Je tanden voelen effectief een stuk properder, of dat ook echt zo is valt nog af te wachten tot mijn volgend tandartsbezoek. De batterij gaat ook lang mee. Lang genoeg om er 2 weken tussenuit te gaan zonder de oplader mee te nemen. Hij ziet er ook nog eens mooi uit! Enkel maar voordelen! Het is een hele goede tandenborstel, best prijzig, maar als u dat ervoor over hebt kan ik deze tandenborstel voor 100% aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Luxe en efficentie!

4

Ik gebruik elektrische tandenborstel sinds jaren. Die is heel verschillend! Tijdens het testen van die bortel, heb ik gemerkt dat deze IQ Oral B 9N de top van de tandenborstel is! De design is heel modern en het scherm met beelden is eenvoudig te gebruiken. Det oplaadbare tijd is kort. Het welkom bericht is veschillend op iedere dag! Aan te raden! Een nadell: ik hoor de timer na 2 minuten niet altijd .

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooie zeer handige tandenborstel

5

Ik was onmiddellijk verliefd op het design van deze tandenborstel, de mat zwarte kleur, het mooie scherm en de strakke afwerking (geen 'pinnetje' waar vuil in kan, maar wel een gesloten magneet waardoor het toestel zeer proper kan gehouden worden). Tanden poetsen is voor mij een rustgevend onderdeel van mijn avondritueel geworden, het toestel is stil en draait krachtig naargelijk de functiekeuze. Je kan ongeveer 10 poetsbeurten uitvoeren met 1 batterij. Na een 3tal uur is de batterij weer volledig opgeladen. Ik heb dit toestel intussen enkele maanden zeer grondig getest en ben hier zeer tevreden over. De app is ook zeer handig, maar enkel de 3D detectie dient nog iets meer geoptimaliseerd te worden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Prachtige tandenborstel!

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb dit product nu reeds enkele weken in mijn bezit en ben hierq zeer tevreden over. De batterijduur is erg goed en de oplaadtijd is niet zo lang. De tandenborstel oogt ook zeer mooi. De verschillende standen zijn ook een meerwaarde. De bijgeleverde opbergcase is zeer handig wanneer je op vakantie gaat en je de tandenborstel wilt meenemen. De app is super, Je ziet op je smartphone waar je poetst en hoe lang je hier nog moet poetsen. Ik kan deze tandenborstel zeker aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Een revolutionaire tandenborstel

4

De Oral-B iO 9n is een heel revolutionair toestel. Ik poetste reeds met een oral-B, maar deze gaf enkel aan of ik te hard poetste. Mijn eerste taak was om alles te testen wat mogelijk was met deze tandenborstel. Alle verschillende standen geven een volledig ander gevoel. De app erbij is meer dan een verrijking voor de techniek bij het poetsen. Het is wel mindblowing dat je live op je smartphone ziet waar en hoe je op dat moment poetst. Ik kan echt wel zeggen dat dit werkt. Niet alleen het testen van het poetsen zelf was super. Ook de oplaadduur heeft me aangenaam verrast. Ik heb niet getimed hoe lang dit duurt, maar in vergelijking met mijn vorige oral-B scheelt dit toch zeker 4u minder. Een volle batterij laat me dan ook meer dan een week poetsen. Wat ik toch zeker ook niet slecht vind. Het oog wil ook wat en deze tandenborstel ziet er supergoed uit. Een streling voor het oog. Het scherm geeft je ook alles aan wat je nodig hebt: stand, duur poetsen, batterijniveau. Kortom: een supertandenborstel

Had je iets aan deze beoordeling?

Uiterst propere tanden

5

Ik ben enorm verrast door de prestaties van deze tandenborstel. De verschillende functies en het gebruik van de app maken tandenpoetsen een leuke ervaring. De score die de app je geeft is een leuke motivatie. Bij het testen van de tandenborstel heb ik gemerkt dat de batterij enorm lang meegaat. In combinatie met de draadloze oplader is hij enorm makkelijk te gebruiken. Hij staat zeer stevig op het magnetische voetje en is snel opgeladen. Daarnaast vindt ik hem best wel mooi staan in mijn moderne badkamer.

Had je iets aan deze beoordeling?

High tech tanden poetsen

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze tandenborstel maakt van tanden poetsen een echte uitdaging. Met de speciale app op je telefoon weet je precies hoe lang je nog moet poetsen, maar ook welke delen je nog moet aandoen. Bovendien houdt die ook een geschiedenis bij, waardoor je aangespoord wordt het telkens nog wat beter te doen. Hij ligt heel goed in de hand, en ook het opladen gebeurt futuristisch dmv een magnetisch veld. Behoorlijk high tech! De borstels voelen bovendien heel zacht aan, en er is zelfs een reisetui bijgeleverd die je tandenborstel ook op reis kan opladen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 9N Rose Quartz Electric Toothbrush Klantenrecensies

EUR 211.99
vanaf €211,99
Oral-B iO 9N Rose Quartz Electric Toothbrush
Please select a shade
Please select an option

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies