Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Klantenrecensies

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 204.99

€204,99

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze
Overall Rating : 4.72 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 26 5 star reviews
  • 10 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.72 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 26 5 star reviews
  • 10 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Perfecte reiniging! Geweldige tandenborstel!

5

Wat een geweldige tandenborstel! Ten opzicht van mijn vorige oral B, voelen mijn tanden gladder aan en ik heb het gevoel dat mijn tanden grondiger gereinigd zijn. Precies het gevoel als je van de tandarts komt. De druksensor is echt een meerwaarde. Een led lichtje geeft aan of je goed, te hard of te zacht poetst. Batterij gaat ook vrij lang mee en na iedere poetsbeurt zie je het resterende batterij percentage. De tandenborstel maakt minder lawaai dan mijn vorige. Best wel een dure aankoop. De opzetborsteltjes zijn ook prijzig en bovendien niet compatibel met mijn vorige oral B. Je kan ook de oral B app gebruiken en die geeft aan welke zones je al goed gepoetst hebt en waar je nog extra moet poetsen. Jammer genoeg is dit voor mij een minpunt want de sensor om de zones te detecteren, geeft vaak een verkeerde zone aan bij mij. Verder ook leuk dat je verschillende functies kan kiezen. Tongreiniging is niet aanwezig op de series 6. Tijdens het testen heb ik verschillende standen geprobeerd, maar ik merk niet zo heel veel verschil. Toch blijft het leuk om af en toe eens een ander programma te kiezen en ik ga er wel van uit dat er technisch gezien effectief wel verschillen inzitten. Conclusie: De app gebruik ik niet echt, maar de tandenborstel zelf werkt ontzettend goed. Iedere dag het gevoel dat je van de tandarts komt. Ik wil geen andere elektrische tandenborstel meer!

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel tevreden van mijn poetsbeurt!

5

Tijdens mijn eerste test van de Oral-B iO6 was ik meteen aangenaam verbaasd door de gladheid van mijn tanden na de poetsbeurt. De smart pressure sensor is heel handig: hij geeft aan wanneer je te hard duwt op de tandenborstel, zodat je jouw tandvlees niet beschadigt! Dankzij de timer weet je ook heel goed of je wel lang genoeg aan het poetsen bent. Deze elektrische tandenborstel is een absolute aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede borstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze serie tandenborstel heeft een mooi design, met name de digitale scherm. Het is licht in gebruik. De verschillende functies bieden de mogelijkheid om de tanden op diverse manieren te reinigen. Ik dacht vroeger altijd hoe harder je de tanden poetst, des te schoner ze worden. Gelukkig zorgt de sensor ervoor dat ik mijn tanden op de juiste manier worden gepoetst. Het van te voren aangeven hoeveel stroom er nog is, vind ik heel handig. Met mijn oude tandenborstel stopt die soms halverwege mijn poetsbeurt ivm geen stroom. Wat ik opmerkelijk vind, is dat ik na een poetsbeurt het gevoel heb dat mijn tanden veel schoner zijn. Naast de positieve punten, heb ik ook een aantal minder positieve punten opgemerkt. De borstel draait snel, als ik mijn mond open heb, spettert de tandenpasta alle kant op. Bovendien doet het pijn en heb ik soms bloed na het poetsen (gelukkig alleen bij “intensief reiniging). Het opladen duurt lang. Na een nacht opladen, is de batterij nog steeds niet op 100%. De knoppen zijn te vlak, zonder te kijken voel ik soms niet waar die zitten. Het is dan voornamelijk onhandig met de aan/uit knop. Ik heel tevreden met deze tandenborstel. Met behulp van deze tandenborstel kan ik mijn tanden op de juiste manier poetsen. Ik heb de tandenborstel mogen testen en raad dit product zeker aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Prijzig topproduct

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Al jaren gebruik ik (tot mijn tevredenheid) een 'gewone' elektrische tandenborstel van Oral-B. Bij deze borstel is het in het begin dan ook even wennen aan de bewegingen van het borsteltje wegens de nieuwe magnetische technologie. Naarmate het testen vorderde merkte ik wel snel de voordelen van dit nieuwe type, de tanden voelen gladder ('beter gepoetst') aan. Voor het overige is er in het gebruik eigenlijk geen verschil met een 'gewone' elektrische tandenborstel. Dat maakt de overgang van het ene naar het andere toestel dus gemakkelijk. En als snel kan je de extra functies (display, poetsstanden,...) van dit toestel niet meer missen. Minpuntje is wel dat er standaard slechts 1 opzetborstel meegeleverd, wat karig voor een toestel in deze prijsklasse. Voor de rest zeker een goed toestel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede borstel

4

De braun ios6 heeft een mooi design. Tijdens het poetsen is er een timer die bijhoudt hoe lang je poetst dat is erg handig. De enigste nadeel is dat de opzetborstels wel redelijk duur zijn. Echter is de tandenborstel aan te raden. Ik heb de IO6 nu een paar weken mogen testen en het is echt beter dan mijn oude braun pro 9000 series.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

5

Wat een verschil met men vorige elektrische tandenborstel, men vorige 7 jaar in gebruik. Nu na 7 jaar hebben ze bij Oral-b de elektrische tandenborstel heruitgevonden. Deze io6 is veel beter in de aanraking van de tanden en je voelt echt maar echt waar een groot verschil je tanden zijn 100 % properder. Ook zijn er verschillende functies die je kan instellen zoals whitening van je tanden, je tandvlees masseren, dagelijks onderhoud of intens onderhoud. Ok de io6 is duur maar zekers zijn geld waard en ook het testen waard daarvoor dank, dus waar wachten jullie nog op ?

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 204.99

€204,99

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Andere klanten kochten ook:

Beheer Cookies