Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Wit

Klantenrecensies

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Wit Klantenrecensies

EUR 294.99

€294,99

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Wit
Overall Rating : 4.6 / 5 (53 Beoordelingen)
  • 35 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.6 / 5 (53 Beoordelingen)
  • 35 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Krachtige tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Dit toestel heeft tal van handige poetsprogramma’s en is zeer gebruiksvriendelijk. De batterij gaat geruime tijd mee en het opladen gebeurt ook vrij snel. Bij het testen via Roamler voor Oral-B merkte ik op dat telkens het batterijpercentage wordt weergegeven na het poetsen. Met de lichtsensor zie je onmiddellijk wanneer je te zacht of te hard poetst. Via de app kan je ook nagaan of je alle plaatsen voldoende gepoetst hebt en kan je een schema starten om nog beter te poetsen. Na het poetsen heb ik een proper en fris mondgevoel. De tandenborstel komt met enkele handige accessoires zoals een reisetui en een extra borsteltje. Het toestel is echter wel wat prijzig, maar ik zou het toestel wel aanraden indien je op zoek bent naar een degelijke tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Schitterend luxe product

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze oral b tandenborstel is duidelijk een luxe product, en dat straalt het ook uit. Schitterend afgewerkt, mooie accessoires en tijdens het testen van deze Oral B voor Roamler heb ik gemerkt dat mijn tandvlees zich aanpast aan het poetsgevoel. Leuk is de timer die bijhoudt hoe lang je moet poetsen, maar de app lijkt eerder een gimmick dan een gemak. Mooi toestel, maar behoorlijk duur in aankoop en onderhoud vanwege de borstels.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer tevreden

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze elektrische tandenborstel is zeer gemakkelijk in gebruik en de handleiding is zeer duidelijk. Na het testen via Roamler voor Oral B van dit product was ik zeer tevreden van het resultaat. Deze tandenborstel poetst veel beter dan mijn vorige tandenborstel. Het opladen gaat gemakkelijk en snel. Het design is zeer mooi.

Had je iets aan deze beoordeling?

Wow, wat een tandenborstel!

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Mijn eerste woorden zijn gewoon WOW, wat een tandenborstel!! Ik had nooit gedacht een tandenborstel te vinden die je tanden er ook echt witter doen uitzien en properder doen aanvoelen. Ik gebruik al jaren een 'gewone' elektrische tandenborstel maar wat een verschil. Tijdens het testen van de tandenborstel via Roamler voor Oral-B merkte ik al op dat je tanden er gewoon perfect uitzien al na 1x poetsen. Hij werkt ook met een app die heel erg handig is om op te volgen hoe je poetst. En vooral heel erg handig zijn de kleuren die de tandenborstel aangeeft, groen als je de goeie druk uitoefent en rood als je dit te hard doet. Een tandenborstel die echt alles heeft wat je nodig hebt om je poetsstijl op punt te zetten en echt zichtbaar propere tanden te hebben dan is deze iets voor jou. Aan iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen, kopen! Hij is top!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super toestel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Mijn eerste indruk tijdens het testen via Roamler voor OralB van deze tandenborstel was van goede aard, ik dacht wow, kan dit allemaal? En tijdens het testen merkte ik het ook meteen, dat dit niet een gewone elektrische tandenborstel was. De meegeleverde reisetui, de opzetborstels en de verschillende functies zorgen voor een uitstekende score. Echter is de prijs een minpunt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Allereerst een prachtig design, mooi ingepakt en met handige gadgets zoals de reisetui en de etui voor de opzetstukjes. De tandenborstel poetst goed en de verschillende keuzes aan standen zijn ook top. De app is ook echt een meerwaarde, zo kan ik zien welke plekken ik per ongeluk oversla en waar ik beter moet poetsen. De smiley die aangeeft of je genoeg hebt gepoetst of niet, vonden mijn kinderen tijdens het testen via Roamler voor Oral-B echt fantastisch. Nu willen ze altijd poetsen tot er een smiley verschijnt :)

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De Oral-B iO 8N is een tandenborstel welke erg prettig is in gebruik. Na het poetsen heeft men een fris en schoon gevoel met wittere tanden. De tandenborstel en de richtlijnen vanuit de app dragen bij om mijn poetsprestaties te verbeteren en bij te houden. Welke ik bij het testen via Roamler voor Oral-B persoonlijk heb ervaren. De app helpt me om een goede mondverzorgingsroutine toe te passen. De ronde-borstel welke bijgeleverd is maakt echt schoon, voelt zacht aan en komt op elk plekje in je mond.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige supersonische tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Geweldig dat ik deze Oral-B tandenborstel heb mogen testen via Roamler . Het was me de moeite waard een positieve ervaring van een geweldige tandenborstel. Het handig etui erbij, de glimlach die he krijgt wanneer men goed piztst , de zachte trillende bewegingen , kkeurige druksensor

Had je iets aan deze beoordeling?

Stille en moderne tandenborstel

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik ben heel tevreden van deze tandenborstel! Na het poetsen heb ik steeds een heel schoon gevoel. Tijdens het testen voor Oral-B via Roamler werd ook duidelijk dat deze tandenborstel heel stil is. Bovendien is de bijkomende app heel handig om te zien of je overal goed gepoetst hebt. Zeker een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja, ik ben een fan.

3

Al mijn tweede io paars, waarom... nou de 1e deed helemaal niets meer na opsturen een vervanger gekregen, fantastische service, toch? Na weer een maand of 8 is deze op de zelfde wijze gestopt. Opladen doet het niet en de borstel deed rare dingen...aan, uit....aan en niet uit te zetten....wisselen van borstel programma.....en eindelijk leeg...niet meer op te laden. Raar dat de apparaten zelfde storing vertonen.....nah beetje dure hobby op deze wijze. Maar gezegd moet worden toen ze het deden fantastisch.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Wit Klantenrecensies

EUR 294.99

€294,99

Oral-B iO 8 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Wit

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Andere klanten kochten ook:

Beheer Cookies