Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Zwart Onyx

Klantenrecensies

Oral-B iO8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Zwart Onyx Klantenrecensies

EUR
Oral-B iO8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Zwart Onyx
Overall Rating : 4.5 / 5 (34 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.5 / 5 (34 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Ja, ik ben een fan.

3

Al mijn tweede io paars, waarom... nou de 1e deed helemaal niets meer na opsturen een vervanger gekregen, fantastische service, toch? Na weer een maand of 8 is deze op de zelfde wijze gestopt. Opladen doet het niet en de borstel deed rare dingen...aan, uit....aan en niet uit te zetten....wisselen van borstel programma.....en eindelijk leeg...niet meer op te laden. Raar dat de apparaten zelfde storing vertonen.....nah beetje dure hobby op deze wijze. Maar gezegd moet worden toen ze het deden fantastisch.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed,Maar!

2

Een hele fijne tandenborstel, maar na 1 jaar al kapot omdat de magneet loslaat.dus bij lage na geen topproduct,voor dat geld!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastisch product

5

Het testen van de tandenborstel is me super goed bevallen, de batterij gaat super lang mee en geeft aan wanneer deze dient opgeladen te worden. Er zit een timer in die je zegt of je lang genoeg poetst samen in combinatie met de app van die je kan downloaden op je gsm heb je een gemakkelijk overzicht op welke vlakken van het gebit dat je nog iets beter kunt poetsen wat heel fijn is. Tevens is de tandenborstel heel handig in gebruik!

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO series 8

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De tandenborstel heeft een strak design. Hij wordt echter erg glad als je hem gebruikt. Je hebt dan weinig grip en zo kan de borstel uit je handen glijden. Hij is ook instabiel als je hem rechtop zet. Hij moet bijna wekelijks worden opgeladen. Bij 10% batterij kan hij niet meer lang borstelen. Je tanden worden er echter ook erg schoon van. Hij kijkt alleen boos als je minder dan 2 minuten borstelt. Hij wordt ook rood als je te hard borstelt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Hele fijne tandenborstel

5

Ik ben tevreden over de tandenborstel, de app is voor mij een beetje overbodig maar hij poetst gewoon goed. De batterijduur is goed. En al met al gewoon een erg fijne tandenborstel

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldig design!

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De tandenborstel gebruik ik nu al enkele maanden en bevalt prima. Tijdens het testen heb ik ervaren dat het apparaat over meerdere functies beschikt. De app houd bij hoe goed je poetst en slaat dit op. Het is altijd een spel om de poetsscore op 100 te krijgen. Toen ik afgelopen week mijn tandarts bezocht vertelde ik over de ORALB - IO 8 Black, hij was zeer te spreken over de netheid van mijn gebit. De tandenborstel ligt prima in de hand en bevat een poetsdruksensor die in de gaten houd of je goed, te hard of te zacht poetst. Op het LEDscherm verschijnt vaak een zonnetje en de tekst goodmorning. Leuk!

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooie en functionele tandenborstel

5

Voor mijn verjaardag heb ik de oral B iO series 8N Black gekregen. Wat een mooie en functionele tandenborstel. Ik poetste al elektrisch echter deze tandenborstel doet het nog een tandje beter. De verschillende opties en standen zorgen ervoor dat je exact poetst zoals jij het fijn vindt. De timer in combinatie met de app maken je bewust of je echt goed gepoetst hebt, en lang genoeg. Heel handig ! De tandenborstel moet 1x per 2 weken opgeladen worden met de magneet lader, dat gaat erg snel. Op het led schermpje kun je ook zien hoe vol de tandenborstel is en welke stand je gebruikt. Ik ben persoonlijk fan van de whitening optie, tanden zijn super schoon.

Had je iets aan deze beoordeling?

Gelanceerde tandenborstel

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Bij het testen van de tandenborstel zag ik meteen wat een mooie uitstraling de tanden borstel had. Bij het aanraken van de tandenborstel wordt je begroet door het digitale scherm. Op het scherm kun je verschillende programma’s kiezen om mee te poetsen. De tandenborstel heeft een magnetisch oplaad station welke de tandenborstel in slecht drie uur tijd oplaadt. Elke poetsbeurt gebruikt 10% van de batterij waardoor de tandenborstel om de 5 dagen opgeladen moet worden. Op het digitale scherm is te zien hoe vol de batterij is. De app is gemakkelijk te koppelen aan de tandenborstel. Hiermee kun je je poets prestaties bijhouden. Na de poetsbeurt wordt je prestatie bijgehouden en uitgedrukt in percentages. De tandenborstel beschikt over een drukgevoeligheid wat je waarschuwt wanneer je te hard drukt. Door het poetsen met de tandenborstel ben ik er achter gekomen dat ik te veel druk op mijn tanden zet. Ik heb een betere poets routine gekregen door het gebruik van deze tandenborstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Moderne en fijne tandenborstel

5

Fijne tandenborstel! Poetst goed en toeval of niet: mijn tandarts complimenteerde mij voor het eerst sinds ik daar patiënt ben over hoe m'n gebit eruit zag tijdens de controle. Ik vind het een mooi ontworpen tandenborstel en het display op de tandenborstel is leuk (zeker de smiley als je lang genoeg poetst, wat je ook motiveert). De app is ook nuttig : die ziet/voelt zelfs waar je in je mond poetst en of je lang genoeg poets in dat stuk. Opladen doe ik in principe gewoon elke dag thuis maar heb 'm ook mee gehad op vakantie en heeft t toen 2 weken uitgehouden (toen ook echt wel op).

Had je iets aan deze beoordeling?

Premium tandenborstel met een dito prijs

4

Bij het testen van dit product valt direct op dat het product solide aanvoelt. Je hebt een premium tandenborstel in handen die waar je een flinke prijs voor betaalt. Het koppelen met de app gaat heel eenvoudig en werkt goed. Dit blijft voor mij niet meer dan een gimmick, maar is wel grappig. Poetsresultaat is zeer goed, zoals ik zou verwachten. Nadeel is wel dat het zeer speciale borstelkoppen zijn, die behoorlijk duur zijn om te vervangen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Zwart Onyx Klantenrecensies

EUR
Oral-B iO8 Limited Edition Elektrische Tandenborstel Zwart Onyx
Please select a shade
Please select an option

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies