Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming Tandpasta 75ml

EUR 4.19

€4,19

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.33 / 5 (9 Beoordelingen)
  • 4 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Een frisse en aangename tandpasta

Deze tandpasta heb ik enkele weken mogen testen. Ik vind het een heel goede tandpasta. De textuur voelt aangenaam aan. Er zit precies een korreltje in, die zorgt voor een grondige en goede reiniging. Mijn tanden voelen ook proper aan. Ik heb het gevoel dat deze ook bescherming biedt tegen mijn gevoelige tanden. Daarnaast heeft deze tandpasta een aangename en frisse smaak. Ik zou deze zeker aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede tandpasta

Ik heb de voorbije 2 weken deze tandpasta kunnen testen, en deze is mij goed bevallen. De tandpasta heeft een aangename lichte muntsmaak en schuimt niet te hard tijdens gebruik. Gewoon een goede tandpasta dus!

Had je iets aan deze beoordeling?

Minder gevoelige tanden

Onlangs heb ik deze tandpasta getest. De tandpasta laat een frisse smaak na. Zelf heb ik gevoelige tanden. Dit verminderd merkbaar sinds het gebruik van deze tandpasta. Wat ik persoonlijk ook fijn vind is dat de tandpasta niet te hard schuimt tijdens het poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een echte aanrader

Afgelopen weken heb ik kennis gemaakt met de Oral-B tandpasta voor gevoelige tanden en ik was aangenaam verrast van het resultaat. Tijdens het testen van tandpasta voelde mijn tanden opmerkelijk proper aan. Hiernaast merkte ik na enkele dagen dat mijn tandvlees minder gevoelig was en gezonder aanvoelde. De tandpasta heeft geen felle smaak, wat bij andere soms wel het geval is. Algemeen, ben ik zeer tevreden over deze tandpasta!

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooi

Ik ben nu aan aantal weken deze  gemaakt tandpasta voor gevoelige tanden aan het testen. Ik ben wel blij van het resultaat. Tijdens het testen van tandpasta voelde mijn tanden proper aan. Ik heb ook gemerkt dat mijn tandvlees minder gevoelig is en minder snel bloed. De tandpasta heeft geen felle smaak, wat ik wel aangenaam vind. Sommige andere hebben het wel. Deze heeft wel een extra mint smaak. In het  algemeen, ben ik tevreden over deze tandpasta!

Had je iets aan deze beoordeling?

Helpt echt bij gevoelige tanden

Na het testen / proberen van deze Oral B tandpasta kan ik enkel maar positief zijn. De tandpasta helpt echt voor mijn gevoelige tanden en neemt ook de pijn weg. Ook de aangename lichte en frisse mint smaak kan mij heel hard bekoren. Wat mij betreft een aanrader! Ik ben dus een tevreden gebruiker.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geen te felle smaak

Ik test deze tandpasta nu al enkele dagen en dat bevalt me goed. Persoonlijk vind ik de subtiele munt smaak ideaal. Ik hou niet van te felle smaak bij tandpasta. Ik merk voor de moment nog wel geen verbetering bij mijn tandvlees. Ik heb namelijk nog steeds bloedend tandvlees bij het poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zachte smaak

Deze tandpasta is heel zacht qua smaak, geen uitgesproken muntsmaak zoals vele tandpasta. Hij brokkelt niet maar schuimt makkelijk. Ik heb hem nu een week getest en ben er tevreden over. Geen uitdrukkelijk verschil qua poetsresultaat maar de zachte smaak bevalt zeer goed.

Had je iets aan deze beoordeling?

Onder de indruk

Ik was sceptisch toen ik de tandpasta Oral-B Pro Expert gevoelige tanden mocht testen. Zelf heb ik zeer gevoelige tanden en ben ik vrij kieskeurig als het om tandpasta gaat. Bij het gebruik merkte ik snel een verschil, mijn tanden waren minder gevoelig en ze zijn ook witter. Ik denk dat ik mijn nieuwe tandpasta heb gevonden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies