Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Pro 3000 Cross Action Witte Elektrische Tandenborstel

EUR 56.99

€56,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.56 / 5 (45 Beoordelingen)
  • 28 5 star reviews
  • 15 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Zwart <> wit

Fijne tandenborstel, prachtig zwart design, maar wat jammer dat het "voetje" van de oplader wit is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Helemaal blij

Mijn bejaarde oude oral-b had het dit weekend begeven dus heb ik snel de pro3 3000 gekocht met extra opzetborstels, ik ben er helemaal blij mee en heb het gevoel dat ik met gladde tanden rondloop. Kortom een topper

Had je iets aan deze beoordeling?

Poetst je tanden heel schoon

Deze week gekocht in een aanbieding, omdat bij mijn oude de batterij nog maar 2 poetsbeurten meeging, na 10 jaar. Deze poetst tot mijn genoegen ook nog veel beter, voortschrijdende techniek zeker. Jammer dat er helemaal geen gebruiksaanwijzing bij zit. Je hoeft niet alle standen langs te lopen om hem uit te zetten, even ingedrukt houden en hij gaat uit. Dat weet ik omdat mijn man de Pro 4 kocht. Daar zat wel een gebruiksaanwijzing bij en daar stond dat in. Ook wordt nergens uitgelegd welke de polijststand is, mensen zeggen dat dat de derde stand is, die heen en weer gaat. Dat zal dan wel, maar een beetje uitleg door Oral-b zelf zou niet verkeerd zijn. Nog een nadeel: de verzonken knop is moeilijk te vinden op de tast, en je wil hem toch graag uitzetten als hij nog in je mond zit, dat niet alle tandpasta in het rond vliegt. Maar hij poetst geweldig schoon, ook op de gevoelige stand. Dus wel 4 sterren.

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel fijn als je gevoelige tanden hebt

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb zelf best wel gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. Wat deze tandenborstel anders maakt dan andere tandenborstels is dat hij poetsdrukcontrole heeft. Dit betekent dat wanneer je te hard druk de ring onder je borsteltje rood gaat branden. Voor mensen met gevoelige tanden is dit ideaal. Tijdens het testen van dit product merk ik wel echt verschil als het aankomt op bloedend tandvlees. Ik raad deze tanden borstel ook zeker aan voor mensen die ook last hebben van gevoelige tanden of gevoelig tandvlees.

Had je iets aan deze beoordeling?

Hele fijne tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Wat een fijne tandenborstel! Eigenlijk wat ik precies gewend ben van Oral-B maar net weer iets uitgebreider. Tijdens het testen van deze tandenborstel valt meteen en zwarte design op wat ik verrassend vindt ten op zichtte van altijd de witte varianten. Fijn ook dat er meerdere standen op zitten zodat we in ons gezin allemaal een eigen stand hebben die we prettig vinden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Schone en gladde tanden

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De zwarte tandenborstel is mooi om te zien. Op de doos zie je een rode rand oplichten, dat gebeurt wanneer je te hard drukt op je tandenborstel. Ik ben al langer gewend om elektrisch te poetsen, maar wanneer je voor het eerst begint is dit zeker handig. Wat me opvalt wanneer je de tandenborstel aanzet, is dat hij vrij luid is. En de eerste paar dagen van het testen bloedde mijn tandvlees wat, maar daarom zitten er meerdere standen op de borstel. Even 2 keer drukken in plaats van 1, en dan is het een stuk minder hard voor gevoeligere tanden. Overigens na een paar dagen kon ik gewoon weer op de hardere stand poetsen. Ik voel dat ik met deze borstel goed bij alle tanden en kiezen kan en ik kan ook goed afzonderlijk tanden en kiezen poetsen zoals de tandarts voordoet. Ik heb echt gladde en schone tanden na het poetsen. Intussen ben ik ook weer op controle geweest bij de tandarts en ik kreeg complimenten van de mondhygiëniste. Moet ik ook wel eerlijk zeggen dat ik ook goed gestokerd heb.

Had je iets aan deze beoordeling?

Hele fijne tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Sinds een aantal weken heb ik deze tandenborstel mogen gebruiken. Het is een mooie zwarte tandenborstel. Het opladen gaat eenvoudig en wat vooral opvalt is de lange duur van de batterij. Dat is erg prettig. Verder reinigt de tandenborstel goed en geeft het mij een prettig schoon gevoel. Ik ben er zeer tevreden over.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

Deze mooi uitziende tandenborstel (zwart!) heb ik nu enkele weken in bezit om te testen. Het is wat ik van Oral B gewend ben; poetst goed de tanden schoon (fris gevoel), de verschillende standen zijn prettig voor bv tandvlees poetsen en de batterijduur is heel goed, zelfs bij 2/3x gebruik per dag.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik gebruik deze tandenborstel nu ongeveer een maand, en ik heb er weinig op aan te merken. Na het poetsen voelen je tanden schoon en fris, de tandenborstel is makkelijk in gebruik. Er zitten 3 poets programma’s op, dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en whitening. Het enige nadeel is dat je niet kan zien welk programma je gebruikt, door op de aan/uit knop te drukken wissel je van poetsprogramma. Bij te hard poetsen gaat er een rood lampje branden die overduidelijk aangeeft dat je te hard poetst. Na 30 seconden poetsen geeft een lichte trilling aan dat je moet wisselen van poets kwadrant, na 2 minuten voel je een sterker tril signaal dat de 2 minuten poetsen voorbij is. Erg handig! Ik moet de tandenborstel ongeveer na 2 weken opladen wat ook echt een pluspunt is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Prima tandenborstel!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De afgelopen maanden heb ik mijn oude en simpele elektrische tandenborstel regelmatig vervangen door een gewone normale tandenborstel omdat ik niet helemaal tevreden meer was over het resultaat. Toen ik zag dat ik deze tandenborstel mocht testen was ik blij verrast. Een mooi zwart exemplaar met meerdere standen voor oa gevoelig tandvlees. En dat was precies wat ik nodig had na een behandeling bij de tandarts. Ik ben zeer tevreden over de tandenborstel. Hij poetst goed, je komt overal goed bij en hij heeft een sensor (een rood lampje dat gaat branden) als je teveel druk op de borstel geeft. Mijn tanden voelen schoon aan en mijn tandvlees is echt opgeknapt. De accuduur ben ik ook van onder de indruk. Mijn vorige elektrische tandenborstel moest ik om de 3 dagen opladen, terwijl deze (bij 2x poetsen per dag, 1 persoon) makkelijk ruim een week meegaat. Hij wordt geleverd met een oplader en een opzetborstel. Het enige nadeel van deze borstel is het geluid, want dat is echt aanzienlijk. Ook de aanknop zit een beetje ongelukkig. Het is namelijk dezelfde knop als de knop om van stand te wisselen en met uitzetten is dit soms wat lastig. Als ze dat nog zouden verbeteren aan dit product, dan is het een echte topper!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies