Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Pro 3000 Pure Clean Zwarte Elektrische Tandenborstel

EUR 42.99

Adviesprijs: €69,99

€42,99

Bespaar: €27,00

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.75 / 5 (51 Beoordelingen)
  • 38 5 star reviews
  • 13 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Fijne feedback!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Sinds 1,5e maand heb ik de Oral-B Genius X nu in gebruik en heb ik hem goed kunnen testen. Ik vind het echt heel erg fijn dat er zoveel verschillende standen op zitten en dat hij feedback geeft op mijn poetsgedrag. De app helpt mij ook enorm om inzicht te krijgen in welke gebieden ik geneigd ben over te slaan. Ik gebruik de app niet iedere keer, maar haal er wel de nodige informatie uit. Mijn tanden voelen schoner dan met mijn vorige ‘simpelere’ oral b electrische tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel!

Wat een ontzettend fijne tandenborstel! Poetst veel beter dan m'n oude elektrische tandenborstel, ook van oral b.Na een paar weken testen ben ik wel tot de conclusie dat die veel fijner is. Leuk dat je een gepersonaliseerde kleur kan kiezen. De normale opzetborstels passen er op, dus dat scheelt weer met nieuwe kopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super fijne tandenborstel!

Naar jaren lang gezworen te hebben bij een handtandenborstel ben ik nu toch ook om, want je tanden voelen na gebruik van deze elektrische tandenborstel echt daadwerkelijk schoner aan. De tandenborstel voldoet dan ook aan al mijn verwachtingen, zo gaat de batterij bij 2 maal daags poetsen makkelijk een week mee & is het kunnen schakelen tussen verschillende poetsstanden erg prettig. Verder ligt de tandenborstel goed in de hand en ziet hij er mede door zijn mooie verlichting erg premium uit. Wanneer je je tandenborstel met de Oral-B app op je smartphone koppelt krijg je een aantal extra functies tot je beschikking, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om na elke poetsbeurt uitgebreid verslag te krijgen of zelfs poetsondersteuning te krijgen tijdens het poetsen. Op deze manier krijg je dus echt doelgericht advies om je poetsgedrag te verbeteren. Ook is het in de app mogelijk om de kleur van de Smart Ring te naar wens te veranderen. Verder zit in de doos ook nog een oplader & en een opzetstukje zodat je meteen kunt beginnen met poetsen. Zelf heb ik deze tandenborstel kosteloos mogen uitproberen, maar ik kan hem op basis van mijn bevindingen iedereen alleen maar aanraden. Deze tandenborstel voldoet aan alles wat je van een tandenborstel in deze prijscategorie mag verwachten.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een fijne tandenborstel met een goede batterij

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Dit is een fijne tandenborstel waar je met verschillende standen je tanden kan poetsen. Ik heb het product nu bijna 2 maanden kunnen testen en het is nog steeds een verademing te poetsen vergeleken met een gewone tandenborstel. Het heeft een langdurige batterij dus geen leeg apparaat net als je nog even snel je tanden wilt poetsen. Ook om je tong te poetsen is er een stand. Gebruik je whitening en wil je gewoon even polijsten daar is ook een stand voor. Het is niet een zwaar apparaat dus goed in hand liggend. Al met al een goede tandenborstel voor een niet overdreven prijs.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijn product

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik vind het een erg fijne tandenborstel. Tijdens het testen merkte ik hoeveel functies deze eigenlijk heeft. Bijvoorbeeld een functie om sensitive te poetsen maar ook een app functie. Ook geeft een kleurring aan of je te hard duwt op je tanden. De batterij gaat een aantal dagen mee. Makkelijk schoon te maken en fijn in gebruik.

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfecte tandenborstel

Deze tandenborstel is de beste die ik tot nu toe heb gebruikt, middels de oral-b app op je telefoon zie je precies welk deel van je gebit aan het poetsen bent waardoor je er van bewust wordt dat je ongemerkt de ene helft meer poetst dan de andere. Door de 6 verschillende standen poets je op juiste manier op de juiste plaats. Produkt nu 4 weken in bezit en zeer schone frisse mond en tanden, ik kan iedereen aanraden om dit te gebruiken. Ik heb dit product in bezit om het te testen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanwinst voor je gebit!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik poets mijn tanden nu een aantal maanden met de Oral-B Genius X en merk echt het verschil met mijn vorige elektrische tandenborstel. Sowieso was mijn vorige tandenborstel simpel en had hij maar één stand. De Genius X heeft verschillende standen, waaronder een programma voor je tandvlees. Ik kan nog weleens gevoelige tanden en bloedend tandvlees hebben, maar sinds ik met deze tandenborstel poets, heb ik geen bloedend tandvlees meer. Dit komt mede doordat de app laat zien hoeveel druk je uitoefent. De app is dus zeker een aanwinst. Ik zie precies aan welke kant ik nog wat meer aandacht moet besteden en de app attendeert mij erop om ook te flossen en te spoelen. De batterij heeft een lange duur, wat super is als je de tandenborstel mee wilt nemen op reis. Ook geeft de app aan wanneer je je borstel dient te vervangen. Absoluut een aanrader en zeker een aanwinst voor je gebit!

Had je iets aan deze beoordeling?

Wat een super tandenborstel

Wat een geweldige tandenborstel! Batterij gaat echt lang mee. Wel merk ik dat ik de app steeds minder gebruik nu ik hem langer heb, maar dat is toch een bonus, het draait natuurlijk om prestatie. Mijn zoontje van 5 is wel verslaafd aan de app en poets zijn tanden als een pro (bijkomend voordeel) Ik zou deze tandenborstel ondanks de prijs zeker weer kopen mocht hij kapot gaan

Had je iets aan deze beoordeling?

Erg tevreden!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik ben erg tevreden over deze elektrische tandenborstel. Hiervoor had ik een basis model en was benieuwd of een uitgebreider model ook echt beter. Wat mij betreft is de test geslaagd. Vooral het gebruik in combinatie met de app vind ik een pluspunt. Hierdoor ben je veel bewuster bezig met poetsen. De stand voor het poetsen van je tong vind ik ook een fijn extraatje. Kortom een tevreden gebruiker.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

Tijdens het testen van deze tandenborstel werd ik enthousiast. De vele soorten standen/opties vind ik prettig. Hierdoor heb je verschillende snelheden en kan je ervoor kiezen om hem krachtig of wat zachter te laten werken. Wat een groot pluspunt is, is dat deze oralB geniusX midnight Black een lange batterij duur heeft. Het laat mijn gebit stralen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies