Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Sensitive Clean Opzetborstels, 16 Stuks

EUR 103.99

€103,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.86 / 5 (29 Beoordelingen)
  • 25 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Prima borstel

De Gentle Care opzetborstel is een prima borstel, hij poetst mijn tanden keurig schoon en glad alsof je zo van de mondhygieniste komt. Een verschil met mijn oude borstel is dat van deze opzetborstels de kop groter is dan mijn oude Oral-B, maar daardoor poets je wel beter is mijn gevoel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zachte opzetborstel

Aangezien ik gevoelig tandvlees heb, heb ik deze nieuwe Gentle Care opzetborstels eerst getest in combinatie met de 'Sensitive" poetsstand op de iO Series 7W tandenborstel. Naar verwachting had ik na afloop geen last van mijn tandvlees. Daarna heb ik ook de andere poetsstanden geprobeerd en zelfs op de "Intense reiniging" stand waarbij beduidend harder wordt gepoetst heb ik met deze Gentle Clean opzetborstel geen last gekregen van bloedend tandvlees. Dat terwijl mijn tanden wel schoner aanvoelden dan na het poetsen met mijn oude borstel. De Gentle Care opzetborstel doet zijn naam dus eer aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

De borstel is erg f...

De borstel is erg fijn en prettig om te gebruiken op de tandenborstel. Hij voelt zacht aan en poetst goed. Ben erg content met deze borstel om te gebruiken. Na een tijd deze getest te hebben ben ik erg te spreken over deze borstel. Zou hem zeker aanraden om te gaan gebruiken. Ook samen met de app van Oral-B is het erg fijn in gebruik. Ik ben zéér tevreden met deze borstel

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldig

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Wat een fijne borstels! In het verleden met andere elektrische tandenborstels onwijs last gehad van mijn tandvlees. Met deze tandenborstels is dat verleden tijd! Een heel goed resultaat. Ik voelde in het verleden nog een laagje op mijn tanden, maar ook dat is verleden tijd met deze tandenborstel. Tijdens het testen heb ik kennis mogen maken met deze borstels. Als de borstels toe zien aan vernieuwing schaf ik ze zeker weer aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne borstel voor gevoelig tandvlees

Mijn tanden worden goed schoon met deze opzetborstel. Ik merkte tijdens het testen dat hij er makkelijk op klikt en hij ziet er mooi uit. Fijn dat mijn tandvlees er ook tegen kan, dat is niet bij alle borstels het geval. Daarom blijf ik deze borstel zeker gebruiken. Ik vind het een aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel fijn voor gevoelige tanden

Deze borsteltjes zijn echt ideaal als je gevoelige tanden of gevoelig tandvlees hebt. Ik heb ze nu een tijdje mogen testen en ik ben er zeer tevreden over. Ik heb het idee dat mijn tanden een stuk schoner zijn dan voorheen en ik heb minder vaak last van bloedend tandvlees.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastisch borsteltje!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb gevoelig en regelmatig last van ontstoken tandvlees. Met deze opzetborstel voel ik dat het grondig maar toch zacht gepoetst wordt. Mijn tanden voelen heel schoon en glad aan en mijn tandvlees ziet er weer goed uit. Sinds ik deze opzetborstel heb mogen testen heb ik geen ontstekingen meer gehad. Voor mij een blijvertje met deze tandenborstel voelt mijn mond gewoon gezond en schoon aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een borstel die mijn tandvlees niet laat bloeden!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Hoewel deze nieuwe borstels van Oral-B groter zijn dan de borstels van vroeger zijn ze volgens Oral-B speciaal ontworpen voor de nieuwe iO series lijn. Ik heb mijn hele leven al last van gevoelig tandvlees en bij vrijwel elke borstel begint mijn tandvlees al gauw te klagen en te irriteren. Sinds ik de nieuwe gentel care borsteltjes gebruik heb ik daar na een aantal dagen vrijwel geen last meer van gehad. Mijn tanden voelen bovendien schoner dan ooit tevoren en dat zonder bloeding van mijn tandvlees... echt een uitkomst! De borsteltjes gaan ongeveer een maand of 3 mee en dat vind ik zeer schappelijk voor iets dat je tweemaal daags gebruikt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een fijne, zachte borstel

De Oral-B Gentle Care borstel is heel zacht en gebitsvriendelijk. Ten opzichte van de Ultimate Care past deze borstel meer bij mijn gebit. De eerste paar keer had ik nog wel last van bloedend tandvlees, maar nu heb ik er geen last meer van. Met deze borstel heb ik ook minder het gevoel dat ik te hard poets (ondanks dat de borstel een groen lichtje aangeeft). Ik vind dit een fijne borstel en zou deze aan iedereen aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Prettige opzetborstel!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze opzetborstel heeft zijdezachte haartjes & zorgt er doordat de haartjes iets naar buiten staan voor dat elke tand volledig wordt omvat. Dit zorgt dus voor een zachte maar toch grondige poetsbeurt. Ik voelde na 1 keer poetsen direct een positief verschil t.o.v. mijn oude borstel. Wat mij betreft is dit de fijnste opzetborstel die er is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies