Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit

EUR 299.99

€299,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Vervang je opzetborstel zodra je i0 tandenborstel het aangeeft, voor 100% effectief poetsen

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten bestellen deze producten vaak samen

Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit
Dit product
Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit
€299,99
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart + 10 Opezetborstels
€348,99
Kies kleur
Kies een optie
Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit + Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart + 10 Opezetborstels

totaal prijs €648,98

Beide aan mandje toevoegen
Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit
Dit product
Oral-B iO 10 Stardust Elektrische Tandenborstel Wit
€299,99
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart + 10 Opezetborstels
€348,99
Kies kleur
Kies een optie
Beide aan mandje toevoegen

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.07 / 5 (27 Beoordelingen)
  • 15 5 star reviews
  • 6 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 3 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Goede prijs kwaliteit

Ik ben zeer tevreden van het product van Oral-B dat ik een hele tijd heb mogen testen via roamler. Zowel de kwaliteit van het poetsen alsook de duurzaamheid van de batterij staat me zeer aan. Ik kan dit product alleen maar aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beste op de markt

De Oralb iO 10 is het paradepaardje van de tandenborstels en met rede. Geen enkele tandenborstel weet de ervaring van tandenpoetsen zo goed te combineren met het gevoel van een kwalitatief toestel. Tijdens het testen van het product, kon ik alleen maar enthousiast worden van de tandenborstel die uitstekend en responsief werkt. Het docking station dat feedback geeft is een leuke extra, al moet ik zeggen dat ik het zelf niet heel de tijd in de stekker laat zitten, waardoor de meerwaarde ervan wegvalt. Ondanks dit, blijft de iO 10 wel met voorsprong de beste tandenborstel uit de reeks, zoniet de beste tandenborstel die op de markt is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Topprodict!

Geweldig product! Ik heb altijd gepoetst met een elektrische tandenborstel, nadat ik deze getest heb wil ik geen andere meer! Dankzij het testen via Roamler voor oral B heb ik dit kunnen ontdekken! Het is makkelijk deze af te stemmen op je gebruik, te personaliseren naar gebit en behoefte toe. De optie tot whitening en intensief reinigen zijn een meerwaarde! De tandenborstel maakt ook niet veel lawaai en geeft aan wanneer je te hard of te zacht poetst, ook een ingestelde timer die aangeeft of je te lang of te kort poetst is aanwezig. Heel blij mee, zou het iedereen aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Perfecte tandenborstel!

Vorige week heb ik deze super fijne tandenborstel gekocht! Dit apparaat geeft een duidelijk beter resultaat na het poetsen! De tandenborstel heeft AI ingebouwd waarmee hij kan zien op welk gedeelte van je mond je aan het poetsen bent! Op deze manier kan je tijdens en na het poetsen feedback krijgen over je poetsbeurt! Tijdens het testen van dit apparaat via Roamler voor Oral-B viel mij ook op hoe stil het apparaat is en hoeveel fijner het poetsen is vergeleken met mijn vorige apparaat! De AI van de borstel is 90% van de tijd accuraat, helaas dus niet altijd. Hierdoor krijg je soms te zien dat je niet alles goed gepoetst hebt terwijl dat wel het geval is. Het resultaat van de borstel is zeker perfect en veel beter beter dan mijn vorige apparaat! Wel is het apparaat aan de dure kant….

Had je iets aan deze beoordeling?

Terecht het paradepaardje van Oral-b

Deze tandenborstel is in vergelijking met mijn eerdere Oral-b tandenborstel echt van een niveau. Geeft erg veel informatie en heeft echt veel verschillende standen en mogelijkheden. Heb zelf het idee dat in de weken dat ik hem nu via Roamler voor Oral-b test mijn tanden schoner zijn. Mooi is dat hij aangeeft welke tanden je minder poetst. Deze feedback zorgt echt voor dat je beter je tanden poetst. Jammer is wel dat hij gebruik maakt van speciale opzetborstels die prijzig zijn en dus niet te combineren is met andere Oral-b tandenborstel. Ik beveel hem echt aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Luxe toestel

Als een reeds gebruiker van de Oral-B iO serie was ik erg benieuwd naar het allernieuwste model dat ik ging testen via Roamler voor Oral-B. Je ziet de nieuwigheden. De spikkels op de tandenborstel, de grotere docking station die ook nog eens extra snufjes met zich mee brengt zoals de timer en de lichtgevende elementen, en de druk sensor die je van kleur kan veranderen. Voor de rest blijft het een uitstekende tandenborstel maar is het naar mijn mening wel erg veel geld voor een tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Behulpzame tandenborstel

Dit is een heel makkelijke tandenborstel met interessante functies. De design vindt ik ook echt mooi. Tijdens het testen, merkte ik op dat mijn tanden en vooral mijn mone grondiger gepoetst worden. Ik kan mijn tanden en mond nu nog grondiger poetsen zonder een druk te geven aan mijn tanden. In het begin wist ik niet hoe ik er aan moest beginnen, maar met de instructies was het wel allemaal duidelijk. Het is wel een dure tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Tandenpoetsen op hoger niveau

De tandenborstel is erg solide en ligt goed in de hand. Hij zit tjokvol sensoren en elektronica waardoor hij kan communiceren met de bijhorende App (via Bluetooth). Nooit gedacht dat ik ooit mijn tanden zou poetsen met een App, maar het is een toegevoegde waarde: door de richtingssensoren weet de tandenborstel (meestal) welk kwadrant van het gebit en welke oppervlakte (top-voor-achter) van de tanden aan de beurt is. Dit wordt visueel uitstekend weergegeven in de App. Bij het testen van de tandenborstel voor Oral-B via Roamler had ik de keuze tussen verschillende programma's: gewone, intensieve of (extra) gevoelige poetsbeurten, behandelen van het tandvlees en zelfs de tong. De levensduur van het borstel-opzetstuk wordt nauwgezet gevolgd, net als het batterijniveau. Opladen gebeurt door inductie; door een sterke magneet wordt de tandenborstel rechtopstaand geladen. Ook het bijgeleverde reisetui kan als laadstation dienstdoen. Deze tandenborstel is helemaal met zijn tijd mee en tilt het poetsen naar een hoger niveau.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tandenborstel

Dit is een super toestel met zeer veel functies zoals, een druksensor verschillende poets mogelijkheden... Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B merk je direct dat het een zeer goed product is met veel luxe wat andere toestellen niet hebben. Ik heb wel 2 min puntjes dat ik wil doorgeven. Het toestel kost zelf heel veel en de opzetborstel is geen universeel borstel je moet deze apart kopen indien nodig wat ook prijzig is. Maar in het algemeen ben ik wel tevreden

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Van te voren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Een tandenborstel die je zelfs kunt verbinden met Bluetooth, zal zoiets nu echt werken? Tijdens het testen voor Roamler voor Oral-B vond ik de tandenborstel verwachting werken. Je kunt zien wanneer je te hard poetst. Ook kun je zien waar je je tanden goed poetst en waar minder. Het verschil met een normale tandenborstel merk je wel het verschil, vooral met de verschillende poetsstanden. Ondanks de hoge prijs zou ik hem aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies