Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 4N Elektrische Tandenborstel Zwart

Klantenrecensies

Oral-B iO 4N Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 84.99
vanaf €84,99
Oral-B iO 4N Elektrische Tandenborstel Zwart
Overall Rating : 4.4 / 5 (30 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
4.4 / 5 (30 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews

Fijn product

5

De Oral-B series 4n ligt erg fijn in de hand. De borstel voelt prettig aan en poets fijn waardoor je een fris gevoel krijgt. Ik ben erg tevreden en ben blij dat ik de borstel heb mogen testen via Roamler voor Oral-B. Ook kan je de borstel koppelen met de app waardoor je fijn inzicht in je poets gedrag krijgt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Poetst grondig en schoon

5

Sinds een paar weken gebruik ik de OralB IO4 welke ik van Roamler heb ontvangen. Tijdens het testen merkte ik merk echt verschil. Supergoed voor mijn tandvlees en hij poetst ook heel grondig. De 2 minuten timer zit er ook op en de tandenborstel is eventueel met de app te verbinden. Er zit ook een handige reisetui bij zodat je hem mee op reis kan nemen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top product!

5

Dit is echt een geweldige tandenborstel. Er zijn 4 standen op en ik heb ze alle 4 al eens geprobeerd. De daily clean gebruik ik elke dag, deze geeft echt een heel proper gevoel en ik voel geen tandplak meer na het poetsen. Er is ook een stand sensitive, deze is handig als mijn tanden wat gevoeliger zijn en om wat dichter tegen het tandvlees aan te gaan. Dan hebben we nog super sensitive, ik merk niet heel veel verschil dan bij sensitive, het is wel handig om echt goed tegen het tandvlees te poetsen. En als laatste hebben we whitening, deze stand is echt super! Hij poetst wat harder en op een andere manier waardoor mijn tanden er echt witter uitzagen! Tijdens het testen via roamler en oral B heb ik ook de bijhorende app gedownload, deze heb ik vooral in het begin gebruikt. Deze laat zien waar je nog moet poetsen en hoe lang nog. De app houd dit elke dag ook bij zodat je een overzichtje hebt. In de doos zat een handig opbergdoosje, heel tof om hem mee te kunnen nemen op reis, en 1 opzetborsteltje. Ik ben dus echt super tevreden en raad hem aan iedereen aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Slimme tandenborstel

5

Heb de Braun Oral-B iO tandenborstel nu al enkele dagen kunnen testen via Roamler voor Oral-B en tot nu toe valt alles prima mee. Toestel ligt goed in de hand en poetsen doet het als geen betere. Door de keuze van de 4 poetsstanden, kom je tot een volledige reiniging van je mond en gebit. Via de app op je gsm kan je ook alles goed volgen. Tijdens het tandenpoetsen geeft de poetsdruksensor via 3 kleuren licht aan of je druk moet verminderen of juist meer druk moet zetten. Dit om het beste resultaat te bekomen. Raad deze tandenborstel volledig aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super, met dure borstels.

4

Deze tandenborstel is net iets goedkoper dan de allerduurste oral b io, maar poetst met dezelfde borstels. Het poetsen voelt ook vergelijkbaar aan, en dat is super. Na een goede week testen voor Roamler en Oral-B ben ik zeker tevreden. Houdt wel rekening met de prijs van de opzetborstels, die is hoog.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed product

4

Ik ben zeer tevreden van het product van Oral-B dat ik een hele tijd heb mogen testen via Roamler. Zowel de kwaliteit van het poetsen alsook de duurzaamheid van de batterij staat me zeer aan. Ik kan dit product alleen maar aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Complete poetservaring

5

Aangezien ik regelmatig afwissel tussen het elektrisch poetsen met een Oral B vitality 100 cross action en een handtandenborstel kon ik niet wachten om deze iO 4n te gaan testen. Inmiddels heb ik deze nu ongeveer een week in bezit en heb ik uitsluitend met deze tandborstel gepoetst. Wat mij is opgevallen is dat de aandrijving verschilt (aldus de doos en beschrijving is de IO 4n magnetisch aangedreven). Dit zorgt ervoor dat het geluid prettiger is en de bewegingen van de borstelkop sneller gaan. Dit geeft mij het gevoel dat de iO 4n nog grondiger poetst. Daarnaast moest ik wennen aan de poetsdruksensor. Ik was gewend dat deze alleen oplichtte als ik te hard drukte maar bij de iO4n geeft deze nog preciezer aan hoe hard ik moet drukken. Ook ben ik erg te spreken over de app en bluetooth connectiviteit ondanks dat ik er in eerste instantie sceptisch over was (wat een kan een app mij nou leren over tandenpoetsen). Er wordt namelijk zeer accuraat aangegeven waar ik heb gepoetst en daarmee welke stukken ik minder goed doe. Hiermee ga ik bewuster poetsen en ziet hopelijk de tandarts binnenkort ook het resultaat. In de doos zit de tandenborstel, 1 borsteltje, reisetui, oplaadstation en nog een houder voor de borsteltjes.. De plastic reisetui vind ik erg handig en stevig.

Had je iets aan deze beoordeling?

Wat een toestel!

5

De nieuwe Oral B io 4 biedt een geheel nieuwe ervaring. De app integratie is echt indrukwekkend. Tijdens het testen merkte ik dat het toestel ook aangeeft hoe lang je nog moet poetsen. Wat een toestel seg!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede tandenborstel maar kan beter

4

Ik zou Oral-B 100% aanraden als tandenborstel. Maar voor deze prijs kan het toch een klein beetje meer. Midden augustus ben ik begonnen met dit product te testen via Roamler voor Oral-B en ik moet zeggen dat het een heel handige connectie heeft met de app. Het heeft 4 functies, maar het is enorm moeilijk om te zien op welke functie hij staat. Het is een goeie tandenborstel en geeft aan wanneer de opzetborstel moet vervangen worden. Maar over het algemeen dus een 3,5 op 5 aangezien de iets duurdere exemplaren toch wat extra bieden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer fijne tandenborstel!

5

Ik vind het een hele fijne borstel.Nu ik deze oral B borstel uitvoerig heb getest via Roamler wil ik niet anders. De druksensor is ook heel fijn. Ik raad hem zeker aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 4N Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 84.99
vanaf €84,99
Oral-B iO 4N Elektrische Tandenborstel Zwart

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Andere klanten kochten ook:

Beheer Cookies