Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 5N Elektrische Tandenborstel Roze

Klantenrecensies

Oral-B iO 5N Elektrische Tandenborstel Roze Klantenrecensies

EUR 114.99
vanaf €114,99
Oral-B iO 5N Elektrische Tandenborstel Roze
Overall Rating : 4.65 / 5 (26 Beoordelingen)
  • 17 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.65 / 5 (26 Beoordelingen)
  • 17 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Modern toestel!

5

Al langer gebruiker van een gewone elektrische tandenborstel was ik erg enthousiast dat ik de Oral-B iO 5 ging testen via Roamler voor Oral-B. Je merkt toch het niveauverschil qua performantie. De opzetborstels zijn al beter ontwikkeld en met behulp van de app en de nodige poetsstanden merk je gewoon dat je tanden nog schoner worden. Een echte aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

5

Ik heb deze tandenborstel van Oral-B nu enkele weken gebruikt, en hij bevalt me erg goed! Ik merkte tijdens het testen via Roamler voor Oral-B dat de tandenborstel hij relatief stil is en handig vast te houden is. Hij heeft meerdere standen, waardoor je met gevoelige tanden alsnog fijn kan poetsen of waarmee je tanden beter witter kan krijgen. De app is een leuke toevoeging, omdat je daarmee kan zien op welke plekken van je gebit je beter moet poetsen, en omdat deze app je kan helpen in het opbouwen van routines in het poetsen. Het enige nadeel is de prijs van deze tandenborstel, maar verder heb ik niets aan te merken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooi design

4

De Oral-B iO5 is een elektrisch tandenborstel met een mooi design. Tijdens het testen via Roamler voor Oral B merkte ik wel dat door de grote borstel je soms iets minder goed de kleine plekjes kan pakken. Daarnaast vind ik het jammer dat opzetborstels van mijn oude oral B borstel niet op dit model passen. Concluderend is het een fijne tandenborstel die goed schoon poetst maar op sommige plekken iets minder goed bijkomt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Stille grondige tandenborstel

5

Ik poets nu al een dikke week met de Oral-B io 5 en ben er zeer tevreden mee. Deze tandenborstel is een pak stiller dan mijn vorige elektrische tandenborstel en ik heb het idee dat mijn tanden ook effectief properder zijn. Het design is ook zeer mooi en meer gestroomlijnd dan voorgaande modellen. Bij het testen via roamler voor Oral-B heb ik ook gebruik gemaakt van de Oral-b App. Deze geeft netjes aan welke plekjes in je mond je nog niet voldoende hebt gepoetst zodat je geen zones in je mond overslaat. Bij de tandenborstel zit een handige reisetui, al vermoed ik dat ik deze door zijn redelijk bulky vorm niet zo vaak ga gebruiken. De bijgeleverde lader is de standaard oral-b lader. Hierbij vind ik het nogal jammer dat je bij deze zeer mooie zwarte tandenborstel een witte lader meegeleverd krijgt. Al met al is dit een detail. Met deze tandenborstel heb ik het idee dat mijn tanden properder zijn+ geeft de app een extra stimulans om zeer grondig te poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel mogelijkheden

5

Wat een fijne tandenborstel met veel mogelijkheden. Tijdens het testen heb ik gemerkt dat de borstel zeer fijn is. De standen die op de tandenborstel zitten zijn veelzijdigheid. De andenborstel ligt lekker in de hand en de app die je daarnaast kunt gebruiken is fantastisch.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastische voor woorden

5

Één zeer mooi tandenborstel maar, het beter van allemaal dat goed werkt. verschillende poetsstanden 5 standen waar je kan drukken onder ander voor gevoelige tanden onder ons. Bij het testen van de product merkt ik dat mijn tanden witter worden mijn collega's vertelden of mijn tanden heb gepleekt. Het is batterij gaat zeer lang mij wat zeer positief is ik heb ze 2 keer maar opgeladen. Ook vind ik dat het elektrisch bespaard is er zitten rond de tandenborstel een licht waardoor ik soms zelf mijn licht vergeet te branden omdat het veel licht aanwezig is. Ik zou zeker bestellen een het is zeer licht aan de handen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Lekker poetsen!

5

De afgelopen weken heb ik deze oral-b iO5 gebruikt. Ik poets al ruim 10 jaar met elektrische tandenborstels van Oral-B, en dit is mijn 3e handvat. Ik heb dit handvat mogen testen via Roamler voor Oral-B en heb alle functies uitgebreid uitgeprobeerd. Het handvat zelf is simpel en strak vormgegeven. Er zitten 2 knoppen op, aan/uit en de programma-knop. Ik heb alle 5 de programmas geprobeerd, maar ik heb de voorkeur voor het intensieve programma omdat ik daarbij het meest frisse gevoel voor de langste tijd behoud. Gelukkig onthoudt de tandenborstel je laatste programma, dus als je net als ik 1 voorkeur hebt dan heb je enkel de aan-uit knop nog nodig. Dit is mijn eerste iO tandenborstel. Dit betekent ook dat de borsteltjes die op mijn oude borstel passen, niet meer op de nieuwe passen helaas. Gelukkig heeft mijn partner het oude model nog, dus die gaan wel op, maar het is zeker van belang hier rekening mee te houden! De tandenborstel zelf maakt minder geluid en poetst anders dan ik gewend ben. De trillingen komen enkel vanuit de borstelkop en niet meer vanuit het Handvat zelf. Dit went heel snel en vind ik een grote verbetering! Daarnaast is de tandenborstel te verbinden met bluetooth. Dit kon mijn vorige handvat ook, maar meer dan een timertje op je telefoon was dit niet, waardoor ik dit niet gebruikte. In de nieuwe app zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider. Zo zie je ook welk gedeelte van je mond gepoetst is en welk deel je nog moet. Een leuke gimmick die voor mij geen grote toevoeging is. Tevens kun je de licht-ring instellen met een voorkeurskleur, en aangeven of je tandborstel na 2 minuten poetsen en disco-licht mag nadoen. Als laatste kun je medailles in de app verzamelen met hoe vaak je poetst. Allemaal leuk, maar ik zie er geen echte meerwaarde van. Wat mij positief verraste is de oplaadtijd. Deze was bij mijn oude borstel zo'n 12 uur. Nu is dat slechts 3 uur, en gaat die net zo lang mee als mijn oude handvat. Leuk om hierbij te vermelden is dat het nogsteeds exact dezelfde oplaadunit is, dus de oude kan ik nogsteeds blijven gebruiken! Samengevat een prettige tandenborstel waar ik weer heel wat jaren plezier aan ga beleven. Hopelijk is mijn tandarts er net zo blij mee :)

Had je iets aan deze beoordeling?

Aan te raden product

4

Ik ben zeer tevreden van het product van Oral-B dat ik een hele tijd heb mogen testen via roamler. Zowel de kwaliteit van het poetsen alsook de duurzaamheid van de batterij staat me zeer aan. Ik kan dit product alleen maar aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zou niet meer zonder kunnen

5

Ik zou niet meer zonder deze Oral B tandenborstel kunnen. Voor ik deze iO tandenborstel ik gebruik nam, gebruikte ik een normale elektrische tandenborstel. Tijdens de eerste keer testen via Roamler voor Oral B van deze nieuwe tandenborstel, was er echter meteen een wauw effect. De tandenborstel zorgt voor een goede reiniging, maar daarbovenop lijkt het na elke poetsbeurt echt alsof een tandarts een reiniging in je mond heeft uitgevoerd. Mijn tanden voelen veel schoner aan en zien er naar mijn indruk ook beter uit. De verschillende standen in combinatie met de app zijn zeker een goede aanvulling. Ze zorgen ervoor dat je echt aandacht kan besteden aan het reinigen van je tanden. Enige kleine nadeel: je hebt specifieke iO borstels nodig, maar deze moet je maar 4x per jaar vervangen dus dat is zeker geen probleem. Kortom: deze tandenborstel is een enorme verbetering op mijn vorige apparaat en ik zou niet meer zonder kunnen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel functies

5

Toen ik de Oral-B iO5 uit de verpakking haalde was ik wel even onder de indruk! In het begin zag het er wat ingewikkeld uit. Maar toen ik eenmaal de gebruiksaanwijzing op mijn gemak doorlas, bleek het eigenlijk heel eenvoudig te zijn. Het is wel belangrijk om dit even goed door te lezen. Ook is het echt een aanrader om de app te downloaden, dit heeft echt meerwaarde. Je start met het opladen van de tandenborstel, dit gaat heel eenvoudig en wijst zichzelf. Toen ik deze tandenborstel voor het eerst ging testen via Roamler voor Oral-B, ben ik begonnen met het standaard menu. De app loodst je daar zo doorheen, maar je kunt de tandenborstel natuurlijk ook gewoon gebruiken zonde de app. Als je de app aanzet, krijg je ook te zien op welke plek je in je mond aan het poetsen bent, en of deze plek al voldoende schoon is. Wat ik superhandig vind, is dat je kan zien als je te hard op de tandenborstel drukt. De gekleurde ring in de tandenborstel kleurt dan rood. Op andere momenten als de druk gewoon goed is, is deze ring groen. Als je klaar bent met poetsen zie je regenboogkleuren bij die ring. Je kunt er ook voor kiezen om in te stellen dat de Oral-B iO5 elke 30 seconden een trilling afgeeft, zodat je weet dat je aan het volgende segment van je gebit moet gaan beginnen. In de praktijk kwam het er wel op neer dat ik het niet haalde om binnen 2 minuten mijn hele gebit goed te poetsen, ik had vaak net iets langer nodig. Maar deze app is wel heel handig, omdat je zo inzicht krijgt in je eigen poetsgewoontes. Wat gaat er goed en wat kan nog beter? Je kunt met de app ook medailles verdienen als je goed poetst. De eerste dagen had ik al snel vijf medailles te pakken, maar deze afgelopen week is er geen een meer bij gekomen. Maar dit is wel een grappige extra. Je kunt met de app ook verschillende poetsroutines uitvoeren, zo ben ik nu begonnen aan een routine voor tanden bleken. Dit is een menu dat 14 dagen duurt en als het goed is zou je dan na afloop verbetering moeten zien. Ik ben nu pas vier dagen dit menu aan het testen, dus ik kan nog niet goed beoordelen of dit ook werkt. Je kunt ook routines volgen voor een frisse adem, voor tandplakbestrijding of voor gezond tandvlees. In het begin moest ik erg wennen aan deze tandenborstel. Hij gaat veel harder dan mijn vorige sonische tandenborstel en dat was wel even pijnlijk. Ik had hierbij ook veel last van bloedend tandvlees. Nu is dat gelukkig al minder, want je kan de sterkte van de tandenborstel ook zelf instellen. Kortom, dit is dus een tandenborstel met veel functies, die nog lang niet allemaal uit heb kunnen testen maar waar ik wel erg tevreden over bent tot nu toe!

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 5N Elektrische Tandenborstel Roze Klantenrecensies

EUR 114.99
vanaf €114,99
Oral-B iO 5N Elektrische Tandenborstel Roze

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies