Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit

Klantenrecensies

Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR 149.99
vanaf €149,99
Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit
Overall Rating : 4.83 / 5 (18 Beoordelingen)
  • 15 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.83 / 5 (18 Beoordelingen)
  • 15 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Langdurig schone tanden

5

Een nieuwe ORAL-B tandenborstel die duidelijk een verbetering is van het basis model dat ik gratis kreeg bij de zorgverzekering. Na ongeveer een week van testen via Roamler merk ik langdurig gladde tanden (plak blijft dus langer weg) en ben ik blij met de druksensor. Let op: dit is niet het model met oplaadbare case. Desalniettemin vind ik de meeneemcase wel heel fijn, want ik liep altijd te etteren met mijn tandenborstels op reis. Als laatste vind ik de verschillende programmas die je ook via de app in gebruiken heel fijn. De app geeft ook wat extra inzichten. Niet nodig, wel leuk. Al met al heel tevreden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tandenborstel

5

Ik poetste altijd al met oral b maar niet eerder met deze serie , de io 7n is absoluut top, veel beter als de andere (oudere) series. Laat ik beginnen met het design van de tandenborstel, door het oled display ziet het luxe uit. Het oplaadstation dat is bijgeleverd werkt magnetisch en dit maakt het toch allemaal net iets eleganter en gelukkig geen vuiligheid meer aan het pinnetje en aan de onder( binnen) kant van de tandenborstel. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b heb ik de 5 verschillende standen geprobeerd, voor mij werkt de whitning stand het beste. Je kunt er ook een app voor downloaden waarmee je nog beter inzicht krijgt in het poetsen van je tanden, de app geeft aan welke zones je al goed gepoetst hebt en waar je nog extra moet poetsen zodat je nooit een plekje vergeet, ook kan je al je poetsgegevens bijhouden in de app. Een ander voordeel is de korte oplaadtijd, het duurt maar drie uur voordat de batterij volledig is opgeladen, en de batterij gaat meer dan een week mee. Dit is echt een verbetering in tegenstelling tot oudere modellen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een echte must-have!

5

k heb met behoorlijk veel verschillende soorten tandenborstels gepoetst maar telkens verwaterd toch de gewoonte en ga je vervolgens stukken van het gebit missen. Deze tandenborstel pakt dit zeer goed aan door een platform te bieden in de app en je daar te begeleiden bij het poetsen. Zo kan je veel informatie inzien en kan je speciale schoonmaak routines kiezen! Tijdens het testen via roamler voor oral-b ben ik echt verrast met hoe compleet dit stukje tech is. Eerst leek de prijs mij wat hoog voor slechtst een tandenborstel maar achteraf blijkt dat zich echt wel te rechtvaardigen. Een echte must!

Had je iets aan deze beoordeling?

Een erg fijne tandenborstel!

4

De Oral-B iO7 is naar mijn mening echt een revolutionare tandenborstel. Ik heb eerder elektrische tandenborstels gehad, maar deze voelt toch wel een stuk luxer en vernieuwend. Als ik de borstel pak krijg ik gelijk een leuke glimlach op het dashboard te zien, dat maakt het tandenpoetsen toch een stukje leuker. Dan begin ik met tandenpoetsen en kan ik ondertussen de stand veranderen. Ik vind de intense reinigingstand erg fijn en wissel deze af met de normale reinigingstad. De borstel is groot genoeg om mooi om de kiezen te passen en hij beweegt erg soepel. Het was even wennen aangezien de tandenborstel wel wat groter aanvoelt in je mond, maar na een paar dagen voelde ik dit niet meer. Ik heb het idee dat deze tandenborstel erg goed schoonmaakt en mijn tanden voelden erg glad aan nadat ik klaar was. De timer is erg prettig en hij laat je ook doormiddel van een lachende of verdrietige smiley zien of je te kort of genoeg hebt gepoetst. Tussentijds heeft hij ook kleine trillingen om de 30 seconden zodat je weet of je al bijna klaar bent. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B van dit product heb ik ook ondervonden hoe de app werkt van Oral-B. Ik had wat moeite met het verbinden van de bluetooth, maar toen het was gelukt was het erg leuk om deze extra informatie te zien. Zo krijg je een poets score en laat het precies zien waar op je gebit je wat extra moet poetsen en waar je lang genoeg poetst. Ook krijg je virtuele medailles als je het goed doet, dit is vooral voor kinderen ook erg leuk. De opzetborsteltjes klikken goed vast aan de borstel en zijn ook makkelijk los te halen. Het enige jammere qua de borsteltjes vind ik dat ze in plaats van gekleurde ringetjes nu over zijn gegaan op symbooltjes. Als je deze borstel gebruikt met meerdere personen moet je dus echt even kijken van wie welke borstel is aangezien de symbooltjes best wel klein zijn. Om het op te sommen; Ik vind het een enorm fijne tandenborstel in gebruik. De kwaliteit is erg goed. De borsteltjes voelen in het begin wat groot, maar daar raak je snel aan gewend. Mijn tanden voelen schoon en fris na gebruik. Een echte aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Reflecteren met je tandenborstel

5

Jarenlang ben ik een reguliere elektrische tandenborstel gewend zonder bijzonder veel slimme functies. Voor mij is dat wel een groot verschil ten opzichte van deze IO 7n. Allereerst valt mij het design op van dit model, waarbij alles heel strak is afgewerkt. De behuizing zelf is mooi glad en bevat 2 toetsen en een display. De oplader is ook helemaal glad, waar de houder netjes magnetisch in vastgezet kan worden. Ten opzichte van mijn andere borstel is dat een mooi voordeel, omdat dat in het verleden allerlei vuil aantrok. De houder werkt intuïtief en het display begeleid je netjes door het proces heen. De tweede knop is bedoeld om de poetsstand te selecteren. Daarvan kent de iO 7n er 5, te weten: 1. Dagelijkse reiniging: deze stand gebruik ik het meest samen met de intense reiniging. Dit levert mij het meeste het gevoel op van schone tanden. 2. Tandvlees verzorging: hiermee begeleid de 7n je voorzichtig over je tandvlees heen om deze te verzorgen. 3. Gevoelige tanden: deze kent een vrij zachte stand voor de gevoelige tanden. Persoonlijk vind ik dat te zacht en heb ik er ook minder noodzaak toe. 4. Intense reiniging: gebruik het meest samen met de dagelijkse reiniging. 5. Whitening: door het gebruik van golvende bewegingen voert de borstel een vorm van polijsten uit. Bij het gebruik van de iO7, dat ik heb mogen testen via Roamler voor Oral-B, valt ook de nieuwe aandrijftechniek op. Dit is duidelijk hoorbaar, of juist vooral niet. Hiermee maakt de Oral B minder herrie en is ook de trilling wat verfijnder. Het display geeft alle benodigde informatie om te weten hoe je poetst. Maar aanvullend kan ook gebruik gemaakt worden van de app om een inzicht te geven in hoe er gepoetst wordt. Naar mijn gevoel houdt de iO7 dit heel nauwkeurig bij en begeleid je goed door het poetsproces door aan te geven wat al goed gepoetst is en wat nog gepoetst moet worden. Niet noodzakelijk, maar wel heel fijn om een stukje reflectie te krijgen over mijn manier van poetsen. Verder valt op dat de Oral B is uitgerust met een druksensor waarmee aangegeven wordt of je de juiste druk aan het uitoefenen bent. Een groene ring geeft aan dat de druk voldoende is, een witte ring geeft een te zachte druk aan en een rode ring een te harde druk. Dit werkt naar mijn gevoel fijn en ook dit helpt om te ervaren dat veel druk geven niet noodzakelijk is om goed te kunnen poetsen. In de tijd dat ik de Oral B iO 7n gebruik kan ik zeggen dat ik meer inzicht heb gekregen in hoe ik poetste en hoe ik eigenlijk zou moeten poetsen. Ik heb het idee dat ik daardoor ook echt beter ben gaan poetsen en hoop daar bij het eerstvolgende tandartsbezoek ook wat over te horen. Het enige nadeel vind ik dat de borstel zelf wat groter is dan ik gewend ben en door de afwijkende maat ook duurder is om te vervangen. Kortom, wat mij betreft zou ik deze tandenborstel echt aanraden aan een ieder die beter wilt leren poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met goed resultaat

5

De Oral-B iO 7N nu een week in gebruik en kan nu al wel zeggen dat ik erg tevreden ben. Ten eerste het uiterlijk. De tandenborstel heeft een erg fraai design met een luxueuze uitstraling. De kleur van de lichtring kun je zelf uitzoeken. Keuze uit leuke kleurtjes! De reisetui die erbij geleverd wordt is ook erg mooi en biedt tevens plaats voor 2 opzetborstels. De tandenborstel zelf gaat soms wel aan bij het bewegen van de reisetui, maar schakelt na 30 seconden alweer uit, waardoor dit niet nadelig is voor de accu duur. Daarnaast is het magnetische oplaadsysteem chique voor op de wastafel, alleen met jonge kinderen met ‘peuteronhandigheid’ wel wat gevoeliger voor het omvallen. Het poetsen zelf. Je hebt de keuze uit 5 verschillende instellingen: dagelijkse reiniging, gevoelig, tandvleesverzorging, whitening en intense reiniging. Tijdens het testen, dat ik via Roamler voor Oral-B mocht doen, kwam ik erachter dat de dagelijkse reiniging mij prima bevalt. Vanaf het eerste gebruik merkte ik dat mijn tanden super glad aanvoelde, alsof ik bij de mondhygiëniste was geweest. Geen last gehad van bloedend tandvlees. De timerfunctie van de tandenborstel zorgt ervoor dat je precies weet hoelang je bezig bent. Daarnaast krijg je na elke 30 sec een ‘seintje’ door middel van stotteren van het apparaat, bij 2 minuten duurt dit iets langer zodat je weet dat je je poetsbeurt kunt beëindigen. Zo weet je precies hoever je bent met het poetsen. Tijdens het poetsen geeft de lichtring aan of je hard genoeg (groen), te hard (rood) of te zacht (eigen gekozen kleur) drukt. Het lastige hierin vind ik dat je dit alleen goed kunt zien als je poets voor de spiegel. Via de te downloaden app kun je o.a. zien hoe je gepoetst hebt en krijg je tips waar je de volgende keer nog langer of beter moet poetsen. Al met al een mooi toestel, waarmee ik nog jaren verwacht te kunnen poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met handige app

4

Ik ben sindskort in het bezit van de donkerblauwe Oral-B iO7. De kleur vind ik top, wel jammer dat de borstels niet dezelfde donkere kleur hebben. De bediening van de tandenborstel is intuïtief. Heel handig ook dat je op het display het batterijpercentage kan zien zodat je hem op tijd op de magnetische lader kunt plaatsen. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B heb ik de app ook veelvuldig gebruikt. Ontzettend fijn dat je kunt zien of je alle vlakken goed/lang genoeg hebt gepoetst. Het motiveerde mij in ieder geval om langer te poetsen zodat mijn score zo hoog mogelijk uit komt. Wat mij verder opvalt aan het toestel is het volume, deze is beduidend lager dan mijn oudere Oral B, erg fijn. Kortom: een fijne tandenborstel met mooie features.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastisch!

5

Al enige jaren gebruik ik met plezier een Oral-B elektrische tandenborstel. Omdat deze aan vervanging toe was kwam ik bij de nieuwe iO7 die ik mocht testen. Wat een fantastische tandenborstel! Je wordt begroet met een smile en door de Bluetooth functie kan je precies zien waar in je mond je bent en je nog niet goed gepoetst hebt. De app geeft tevens leuke challenges, extra goed poetsen wordt dus beloning. De borstel voelt echt fijn en wanneer je te hard poetst krijg je een seintje. Mijn mond voelt echt zo schoon, zeker met de intensieve stand. Tevens zit er een stand op voor dagelijkse reiniging, whitening en tandvlees. Kortom ik zou de tandenborstel echt aanraden, het is het geld meer dan waard!

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit Klantenrecensies

EUR 149.99
vanaf €149,99
Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies