Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 8N Elektrische Tandenborstel Zwart

Klantenrecensies

Oral-B iO 8N Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 179.99
vanaf €179,99
Oral-B iO 8N Elektrische Tandenborstel Zwart
Overall Rating : 4.61 / 5 (54 Beoordelingen)
  • 36 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.61 / 5 (54 Beoordelingen)
  • 36 5 star reviews
  • 16 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

wow echt een aanrader

5

wow zo niet verwacht super effect raad iedereen aan die slecht tandvlees heeft en ook die veel last van tandsteen hebben aan

Had je iets aan deze beoordeling?

High-tech tandenbostel met goed resultaat

5

Sinds enkele weken heb ik deze tandenborstel en wat een verschil met een standaard elektrische tandenborstel. Terwijl je aan het poetsen ben kan je direct zien op de app welke gebieden er nog gedaan moeten en welke al voldoende gepoetst zijn. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ondervond ik al direct een verbetering in kleur van mijn tanden. In het begin wast het even aanpassen doordat je schuin poetst i.p.v. loodrecht. Er is ook gedacht aan een mooi reisetui zodat deze tandenborstel niet vuil wordt. Het kleuren display zorgt er direct voor dat je elke dag goed opstaat met een zonnetje en een goedemorgen boodschap.

Had je iets aan deze beoordeling?

Verbluffend resultaat

5

Deze tandenborstel sprak me aan, omdat die over verschillende schoonmaak standen beschikt. In tegenstelling tot mijn vorige oral B tandenborstel biedt deze veel meer opties aan en het opladen gebeurt zeer snel. De lader zelf is magnetisch en klikt vast aan de onderkant, een zeer hygiënisch laadsysteem. Bij het testen van de tandenborstel via Roamler voor Oral B merkte ik op dat draaibewegingen en de intensiteit van de verschillende standen echt wel anders zijn. Ik merk een groot verschil op het vlak van tandplak. Mijn tanden voelen en zien er properder uit. Het resultaat is echt verbluffend, want ik heb gevoelige tanden en met dit borsteltje worden mijn tanden schoon zonder dat mijn tandvlees begint te bloeden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Meerdere functies dan de vorige versies

4

Het is een product dat ik zeker zou aanraden bij mijn vrienden en familie. Het apparaat heeft zoveel meer opties dan de vorige versies. Alsook laadt het apparaat snel op. Ik vind het fijn dat het apparaat aangeeft hoelang je moet poetsen. Soms ben ik wel iemand die gehaast is en snel wat poets maar nu ik een signaal krijg dat het niet voldoende is blijf ik toch wel doordoen. Tijdens het testen van het apparaat via Roamler voor Oral-B merkte ik toch wel een verschil op in mijn gebit. Mijn tandvlees bloed minder vaak & het tandplak vervaagd. Het minpuntje van dit apparaat is de kostprijs. Maar indien je opzoek bent naar een goeie tandenborstel en het mag wel iets kosten, dan raad ik deze tandenborstel aan om te kopen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede prestaties!

4

Ik heb de Oral-b io 8N tandenborstel al een paar weken in mijn bezit en ben echt tevreden van de prestaties. In vergelijking met mijn vorige tandenborstel is dit een hele verbetering. Je ziet dat dit echt een “luxe” product is. Er zijn 6 verschillende standen die elk een andere functie hebben, dus iedereen kan zijn poetsbeurt op maat instellen. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b van het product merkte ik ook op dat de vibraties weinig lawaai maken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de tandenborstel te koppelen via Bluetooth aan de Oral-B app. De app heeft meerdere functies: je kunt een doel instellen zoals bvb. wittere tanden krijgen, het laat zien waar je nog moet poetsen en of je te hard poetst en het geeft aan wanneer je een nieuw borsteltje moet gebruiken. Erg handig, want je durft dit al eens te vergeten :) Het is wel jammer dat de travelcase geen oplaadfunctie bevat, want hierdoor moet je de oplader nog steeds meenemen als je lang weggaat. Voor een korte trip, is de batterij wel zeker voldoende!

Had je iets aan deze beoordeling?

Slimme tandartsassistent in je badkamer!

5

Deze tandenborstel oogt door zijn kleur heel luxueus en stijlvol, het past perfect op mijn zwarte badkamermeubel. De meegeleverde luxe reisetui en houder voor opzetborstels is een leuke meerwaarde en zorgt ervoor dat de iO 8N met een gerust gevoel mee op vakantie kan! Op het eerste zicht vond ik deze tandenborstel heel duur, maar na het testen via Roamler voor Oral-B begrijp ik dat dit product zijn prijs echt waard is. Het is een intelligent toestel dat ervoor zorgt dat je dagelijkse tandhygiëne een boost krijgt en er al na enkele dagen op vooruit gaat. Door het schermpje dat je helpt bij het beter poetsen (samen met de applicatie op je smartphone) is het een soort "assistent" om je te begeleiden om het maximale uit dit toestel te halen: beter poetsen, de tijd in de gaten houden, aangeven wanneer de borstel aan vervanging toe is, wisselen van "poetsprogramma",... Een assistent in de badkamer die ik al na enkele dagen niet meer kan en kon missen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldig product!

5

Wat een geweldig product! Gedurende een aantal weken wordt dit product uitvoerig getest via Oral B. De borstel geeft duidelijk aan hoelang je nog moet poetsen en kan perfect gebruikt worden onder de douche!

Had je iets aan deze beoordeling?

duitse kwaliteit

5

De IO8 tandenborstel is een professionele tandenborstel. Ik had de kans om het te testen via roomler voor oralB en het werkt perfect. De verschillende modes zijn perfect en hij is zeer snel opgeladen. Het hoesje is erg praktisch, maar je kunt hem niet direct in het hoesje opladen. Het geeft echt de onmiddelijke indruk van robusteid en het design is top.

Had je iets aan deze beoordeling?

Enorm handig in gebruik

5

Nadat ik vorig jaar voor het eerst elektrisch tanden poetsen leerde kennen met een basismodel van Oral-B, wou ik nu een stapje verder. Het toestel doet wat het belooft: tijdens het testen van de Oral-B iO8 merkte ik dat mijn tanden na iedere poetsbeurt echt aangenaam en grondig schoon voelen. Dankzij de verschillende standen kan je eenvoudig de intensiteit kiezen die je zelf prettig vindt, de sensor waarschuwt wanneer je te hard aan het poetsen bent. De opzetborstelhouder die je meekrijgt is ook heel handig. Op het schermpje krijg je fijne boodschappen met een begroeting of een smiley als je het goed hebt gedaan. Via een zeer gebruiksvriendelijke app kan je zelfs zien hoe goed jouw poetsroutine is. De batterij gaat wekenlang mee en het opladen gaat super snel. De prijs is best hoog maar wat je ervoor terugkrijgt is het zeker waard. Ik raad de Oral-B iO8 dan ook volledig aan voor mensen die houden van elektrisch poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

5

Ik ben uiterst tevreden van deze Oral-B io8. Ik vind het gewoon een fantastische elektrische tandenborstel. Tijdens het testen via Roamler merkte ik meteen op dat hij weinig lawaai maakte door de microtrillingen. Past perfect in de hand en reinigt super goed. Je kan hem ook gebruiken met de app op je smartphone

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 8N Elektrische Tandenborstel Zwart Klantenrecensies

EUR 179.99
vanaf €179,99
Oral-B iO 8N Elektrische Tandenborstel Zwart

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies