Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B Smart Sensitive Elektrische Tandenborstel

EUR 74.79

€74,79

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

SMART, SMART, SMART OralB hashtag number one, SMART 0.01mm, SMART, SMART, SMARTPOETSFUNCTIES De lithium-ion batterij gaat meer dan 2 weken mee met 1 enkele oplaadbeurt Professionele timer Zichtbare poetsdruksensor Gepersonaliseerde coaching dankzij de Bluetooth app 5 poetsstanden

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten kochten ook:

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.66 / 5 (44 Beoordelingen)
  • 29 5 star reviews
  • 15 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Hele goede tandenborstel!

Na een jaartje een goedkopere Oral-B elektrische tandenborstel te gebruiken heb ik deze verwisseld voor een nieuwer en een beetje meer geavanceerd apperaat. De verschillen zijn heel groot! De elektrische tandenborstel is zeer krachtig en poetst heel goed en proper. De verschillende poetsstanden zijn zeer geschikt voor als je een bepaald probleem wil aanpakken. De batterij levensduur is zeer goed; net geen 2 weken bij 2 maal poetsen per dag. De mogelijkheid om de tandenborstel met je smartphone te kunnen verbinden is leuk en heeft een aftelklok zodat je weet hoelang je nog op dat deel van je mond moet poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

erg tevreden met het toestel

Ik gebruik deze tandenborstel op aanraden van de tandarts en vanwege tandvleesproblemen. Het is een tandenborstel voor gevoelige tanden en mijn tanden voelen dan ook een stuk schoner aan sinds ik dit product ben gaan gebruiken. Tegelijkertijd is de tandenborstel zacht voor je tandvlees. Daarnaast mocht ik de charcoalborstel testen, die een goed en duidelijk resultaat geven. De tandenborstel ligt goed in de hand, is erg bruikbaar en de batterij gaat zeer lang mee. Deze tandenborstel heeft tevens een goede prijs/kwaliteit verhouding en ik ben dan ook erg tevreden met het toestel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanrader voor prima prijs

Ik ben erg tevreden van deze tandenborstel. Hij oogt heel mooi en de Bluetooth koppeling is een toffe extra. Je kan kiezen uit verschillende programma's en zo focussen op wat jij belangrijk vindt tijdens het poetsen. Ik heb hem een tijdje uitgetest en voorlopig heb ik het toestel nog niet moeten opladen, hij gaat dus goed mee. In de verpakking zat ook een doosje waarin je het toestel kan opbergen alsook reserve borsteltjes. Van het poetsen zelf ben ik ook zeer tevreden. De tandenborstel is zeker geschikt voor mensen met gevoelig tandvlees. Ik zou hem aanraden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Erg handige tandenborstel

Ik gebruik de Oral-B Smart Sensitive elektrische tandenborstel nu al enkele weken en ben aangenaam verrast door de tandenborstel. Allereerst vind ik het handig dat je het op verschillende poetsstanden kunt zetten. Zo is er bijvoorbeeld een poetsstand voor diepe reiniging, maar ook een voor gevoelige tanden. Daarnaast geeft de tandenborstel aan wanneer je te hard poetst, dus dat is ook wel een voordeel. Tot slot vind ik de timer erg handig. Mijn tanden voelen ook glad en schoon na het poetsen, dus deze tandenborstel is zeker een aanrader en deze zal ik dagelijks blijven gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Uitstekend product

Ik poetst inmiddels al een paar weken met deze elektrisch tandenborstel en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. De tandenborstel ligt heel fijn in de hand. Handig in gebruik met de bijhorende app, vele mogelijkheden zoals polijsten, tongmassage, dagelijkse reiniging, poetscoaching via artificiële intelligentie, lange batterijduur en laad snel op. Strak en modern design mooi om in je badkamer te hebben staan, Wat mij tijdens het testen opviel is dat je al direct het verschil merkt na de eerste poetsbeurt. Ben super tevreden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne elektrische tandenborstel

Ik heb deze elektrische tandenborstel nu enkele weken in mijn bezit en ik moet toegeven dat ik echt fan ben. De tandenborstel heeft een prachtige uitstraling en is handig op te laden. Hij werkt niet op batterijen, wat ik persoonlijk een meerwaarde vind. Er is een handige opbergdoos meegeleverd om de tandenborstel te vervoeren, aangezien ik vaak op reis ga is dit echt een meerwaarde! De tandenborstel geeft heel goed aan wanneer je te hard poetst. Ik heb veel minder last van bloedend tandvlees. Na het tanden poetsen heb ik steeds een heel fris en verzorgd gevoel. De app van orale b is een leuke extra tool om te gebruiken. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat ik na het testen van deze tandenborstel een enorm tevreden klant ben!

Had je iets aan deze beoordeling?

Zachte tandenborstel die grondig reinigt

Bij de eerste test merkte ik al meteen verschil t.o.v. mijn oude Oral-B. De tandenborstel poetst veel zachter en voelt aangenaam ondanks dezelfde snelheid. Opnieuw heeft de tandenborstel sensoren die elke 30s aangeven. Wanneer je te veel druk zet, vertraagt de borstel met een rood lichtje. Erg handig en maakt me veel bewuster van wat ik doe. Ook de app is nieuw voor mij, die allerlei zaken registreert o.a. je poetstijd en de wisseltijd van het opzetborsteltje etc. Zelfs wanneer je een keer je Bluetooth niet opzet, worden de gegevens toch bijgehouden en overgezet de volgende keer dat je de tandborstel gebruikt. Wat praktisch is, aangezien ik niet steeds mijn telefoon bij me wil hebben voor het slapen gaan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zalige borstel

Vind het een zeer goede tandenborstel met de verschillende standjes ook die je kan gebruiken, geeft een zalig gevoel in je mond en je tanden zijn ook beter gepoetst. Heb dit toestel mogen testen en ben blij dat ik verder kan gebruiken want het is echt wel een meerwaarde voor je gebit.

Had je iets aan deze beoordeling?

Handig, makkelijk en betrouwbaar

Wezijn al jaren trouwe oral-b gebruikers, toen m’n oude tandenborstel aanvernieuwing toe was hebben we dan ook geen enkel moment getwijfeld om opnieuwvoor een nieuwe oral-b tandenborstel te gaan. Deze oral-b smart sensitive tandenborstelheeft een handige poetsindicatie, een lange batterij duur en via een app kan jede poetsbeurten opvolgen. Momenteel draag ik een beugel, door dezetandenborstel kan ik m’n tandvlees extra goed beschermen en m’n tanden tochgoed blijven poetsen. Ook onze kinderen gebruiken mama’s en papa’standenborstel en zijn er laaiend enthousiast over! Ook dit oral-b is eenaanrader, voor jong en oud!

Had je iets aan deze beoordeling?

Prijs kwaliteit top

Zeer tevreden over de Oral-B sensetive tandenborstel. Tijdens het testen van het product was ik verbaasd dat deze echt veel beter is dan het manueel poetsen. Voelt bijna echt zo goed als je net op controle van de tandarts komt. Geen twijfel, dit is een top tandenborstel. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies