Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B 3D White Opzetborstels Met CleanMaximiser, 10 Stuks

EUR 64.99

€64,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.65 / 5 (20 Beoordelingen)
  • 14 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Even wennen maar dan top

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze opzet borstel heb ik een aantal weken getest. In het begin was het echt wennen maar nu..... Wat een fijne en handige opzetborstel. Het indicator gedeeltr zorgt ervoor dat je tijdig je borstels wisselt en voor mij dus ideaal! Er zit in het midden een stukje rubber daarmee worden je tanden schoner en ook witter van. Dit is echt een aanrader

Had je iets aan deze beoordeling?

Lekker schone tanden!

Ik gebruik dit borsteltje nu 1.5 maand naar volle tevredenheid. Ik kreeg de kans dit borsteltje te testen en het product past bij mij, gezien ik het type persoon ben dat erg uitstelt om dat borsteltje op tijd te vervangen. Gelukkig heeft dit borsteltje verkleurende poetsharen, Ideaal voor mensen als ik. Daarnaast poetst dit borsteltje erg fijn, en heb ik na het poetsen een erg fris en schoon gevoel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede opzetborstel

Slim om de borstel te laten verkleuren naarmate deze meer verslijt. Dit is erg handig omdat je op deze manier snel inziet wanneer de borstel aan vervanging toe is. De borstel zelf doet verder goed zijn werk. Ik vraag me wel af of de verkleuring niet (te) snel intreed: normaal moet je borstels (volgens mij) om de drie maanden vervangen: de borstel is nu, bij mij, na ongeveer een maand al aardig verkleurt. Dit terwijl ik, naar mijn idee, niet te hard poets.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne borstel

Ik gebruik nu deze opzetborstel en vindt de borstel heel fijn in gebruik. Het design is hel professioneel gemaakt en de manier van samenstellen. De borstel reinigt je tanden goed en je hebt de gehele dag schone tanden. De borstelharen zijn niet te zacht en niet te hard. De borstelharen verkleuren zodra de borstel vervangen moet worden en dat vindt ik heel fijn. Soms vergeten we wanneer de borstel vervangen moet worden en nu kun je dat aan de verkleuring van de haren zien.Ik heb dit product mogen testen en ik ben er heel blij mee. Ik raad deze borstel vooral mensen met gevoelige tanden aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een innovatieve opzetborstel

Ik heb deze opzetborstel inmiddels bijna een maand in gebruik. De rubberen polijstcup is verrassend effectief, mijn tanden zijn aanzienlijk schoner dan met voorgaande opzetborstels. Ook voelen de haartjes fijn op mijn tandvlees, die erg gevoelig is. Met de verkleuring van de haartjes weet ik wanneer de borstel moet vervangen. Voor mij een erg handige eigenschao, aangezien ik dit zelf niet actief bijhoud en daardoor waarschijnlijk (onbewust) minder effectief heb gepoetst in het verleden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een aanrader!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze opzetborstel is bijzonder fijn en heel anders dan de gewone opzetborstels van Oral-B. Doorgaans heb ik gevoelig tandvlees en opzetborstels zijn al snel te hard voor mij. Met deze opzetborstel heb ik geen last gehad. Bovendien worden mijn tanden gepolijst door de rubberen binnenkant van de borstel, waardoor ze daadwerkelijk schoner aanvoelen na het poetsen. Een ander kenmerk is dat de kleur van de haartjes aangeeft wanneer ik deze moet vervang

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede opzetborstel!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik heb de opzetborstel van Oral-B met cleanmaximiser technologie nu een tijdje in gebruik. Ik merk echt dat mijn tanden gladder aanvoelen. De borstel heeft zachte haren en in het midden zit een rubberen gedeelte. Het is handig dat de haren van de borstel na een bepaalde tijd verkeuren. Zo weet je dat de borstel vervangen moet worden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Prima stevig borsteltje

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Handige borsteltjes, per stuk verpakt. Bij gebruik geven ze aan of ze tzt vervangen moeten worden, door te verkleuren. Ik test ze nu al een maand en er is nog niet veel aanleiding om te vervangen. Een stevig borsteltje met een gummy centrum. Een soort polijstvlakje. Mijn tanden worden er weer goed schoon en glad van! Ik ben tevreden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super product

De Oral-b 3D White opzetborstel cleanmaximiser heb ik tijdens het testen als zeer prettig ervaren. Een fijne borstel vooral omdat dat je niet kunt vergeten om deze tijdig te vervangen door het verkleuren van de haren. Ik moest wel even wennen aan de vorm van de borstel (ovaal) en de polijstkop voor het witter maken van de tanden. Mijn tanden zijn mooi wit maar ook mijn tandvlees ziet er mooi rosé uit omdat de borstel ook een massage geeft.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastische technologie!

Dit product is echt fantastisch! De borstel zorgt ervoor dat mijn tanden echt super schoon worden en daarnaast ook nog wat witter, wie wil dat nou niet? Het lijkt misschien geen fijne borstel door het rubber in het midden, maar dit voel je echt niet tijdens het poetsen. Daarnaast heeft deze borstel een indicatie wanneer je de opzetborstel moet vervangen. De borstelharen veranderen namelijk van kleur. Dit vind ik echt een fantastische technologie, omdat ik altijd vergeet mijn opzetborstel te vervangen en hierdoor word je er steeds aan herinnerd dat je de borstel moet vervangen. Dit is natuurlijk veel beter voor je tanden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies