Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels Wit, 12 Stuks

EUR 68.99

Adviesprijs: €137,99

€68,99

Bespaar: €69,00

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.68 / 5 (199 Beoordelingen)
  • 140 5 star reviews
  • 55 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Goede poetsresultaten

Deze borstels voor de iO series zijn anders als 'gewone' borstels. Ze zijn gemaakt voor de speciale aandrijving van deze toestellen. Het poetsresultaat is heel 'clean en je hebt echt heerlijk gladde tanden. Dat mocht ik zelf ondervinden tijdens het testen :). Het is wel wat wennen aan de manier waarop de borstelhaartjes bewegen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top borstel!

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Zeer fijne borstel welke krachtig schoonmaakt. De rotaties per minuut zijn echt verbluffend zo bleek na het testen. Wat vooral opvalt is de snelheid in combinatie met de stilte, je hoort het apparaat met deze borstel bijna niet. Het is op het begin even wennen want de borstel is zo krachtig dat je niet gewend bent dat je tanden zo schoon worden. Het resultaat mag er echter wezen. Mijn inziens echt een perfecte borstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tandenborstel

Ik heb deze borstel nu 1 week in gebruik. Deze heb ik mogen testen. Het is echt een hele andere beleving van tanden poetsen. Je tanden voelen na het poetsen veel gladder aan en zien er witter uit . Borstel is perfect te gebruiken met de Oral B iO 8series. Door middel van de app kun je je poetsgedrag volgen en hierdoor iedere dag nog beter je tanden poetsen. Echt een aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super schoon!

Ik gebruik de Oral B iO ultimate clean opzetborstel nu anderhalve maand. En ik ben super tevreden! Ik heb het idee dat mijn tanden beter schoon worden dan met mijn oude borsteltjes. De borstel raakt makkelijk lastige plekjes. De borstel is niet te hard en niet te zacht. Poetst dus erg prettig. Het borsteltje gaat goed lang mee. Normaal kreeg ik na een paar weken al wel kromme haartjes. Dat is nu nog helemaal niet. Misschien dus wel iets duurder maar je kunt er lang mee doen! Kortom; aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed kwalitatief opzetstukje

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Dit opzetborsteltje zou ik zeker aanbevelen. Tijdens het testen van het opzetborsteltje ben ik er namelijk achter gekomen dat het een hoogwaardig product is. De borstelhaartjes zijn erg lang goed en het opzetstukje beweegt goed mee met de tandenborstel. Het zorgt niet voor bloedend tandvlees en het borsteltje is eenvoudig schoon te houden. Een echter aanrader dus!

Had je iets aan deze beoordeling?

Vorige maand uitgep...

Vorige maand uitgeprobeerd Goede vorm opzetborstel die lang mee gaan. Harde kwaliteit borstelharen die niet zoals vele andere borsteltjes snel slijten en uitelkaar gaan staan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer tevreden met poetsresultaat

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik poets nu enkele weken met deze tandenborstel en het is fantastisch. Prachtig om te zien dat de borstel zo grondig schoonmaakt. Dit is ook terug te zien via een app op je telefoon. Hierin is zelfs aangegeven wanneer de borstel vervangen moet worden

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede opzetborstels

Deze opzetborstel zorgt voor een goede gebitsreiniging. Na het poetsen voelt het gebit erg schoon aan. De borstel komt op moeilijk bereikbare plekken. De haartjes zijn niet te zacht of stug, maar precies stevig genoeg. Het design is net en past goed bij de rest van de tandenborstel. Ik raad deze opzetborstels en de bijbehorende tandenborstel aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne opzetborstels, mooi resultaat

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Het zijn erg fijne opzetborstels. Hij is gemakkelijk schoon te houden door de magnetische aandrijving. Mijn tandarts adviseerde wel om de zachtere variant te gebruiken omdat deze vrij hard is. Verder heb ik tijdens het testen gemerkt dat de borstels zeker goed schoon maken, het resultaat is perfect!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed resultaat vanaf dag 1

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Deze nieuwe ronde opzetborstel doet wat hij belooft te doen. Door de verschillende zones van de borstels had ik tijdens het testen echt het gevoel dat mijn tanden gladder waren dan ervoor. Mijn tanden hebben nu het tandarts proper gevoel J, heerlijk gewoon. Ook lijk ik na deze en 3-tal weken te hebben gebruikt dat ik minder bloedend tandvlees heb.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies