Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B iO 7N White Alabaster Elektrische Tandenborstel

EUR
Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.79 / 5 (63 Beoordelingen)
  • 51 5 star reviews
  • 11 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Opzetborstels vanwie?

De opzetborstels zijn ook vernieuwd en het is nu niet meer mogelijk te onderscheiden van wie welk borsteltje is in het gezin. De gekleurde ring zit nu namelijk als led lamp op de tandenborstel. Om onderscheid te maken hebben we maar de voorletters van onze namen er op geschreven met een stoft…. Best amateuristisch. De gekleurde ring kun je wel aanpassen, maar niet per persoon. Jammer, en we gaan niet voor het hele gezin een aparte tandenborstel kopen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Great Features

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Using this product for sometime and quite happy with the outcomes. Amazing product !!

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanrader!

Na bijna 2 maanden testen van de Oral-B iO Series 7W White bent ik er zeer tevreden over, met maar twee knopjes spreekt de bediening voor zich. De poetsdrukindicatie is voor mij het grootste voordeel van deze iO Series 7W. Bij het te hard poetsen kleurt de verlichtingsring rondom de tandenborstel rood, bij te licht poetsen is de ring wit en als je met de juiste druk poetst dan kleurt de ring groen. Je weet dus constant of je de juiste druk aanhoud. Verder kun je de tandenborstel via bluetooth met de Oral-B App verbinden en via de app kun je zien waar je precies te hard poetst. De batterijduur is prima, je hoeft de tandenborstel maar ongeveer 1 keer in de week op te laden bij 1 keer poetsen per dag. Al met al een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Top product

Dit is echt een mega handige tandenborstel. Het borstelt goed en ligt fijn in de hand. De batterij gaat ongeveer een week mee, als je het 2x per dag gebruikt. Het opladen gaat erg snel. Veel sneller dan ik gewend ben. Je kunt ook de app gebruiken van Oral-B. Het voordeel daarvan is dat je ziet wanneer je voldoende in een bepaald gebied. Het is een dure tandenborstel, maar het is de investering zeker waard!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel met veel opties

Design van de nieuwe tandenborstel ziet er erg fraai uit. Nu enkele weken in gebruik en uitvoerig getest. En ben er erg te spreken over. Mijn tanden voelen erg schoon aan. Als je de app gebruikt geeft die ook alle resultaten na het poetsen weer. En de ring op de borstel geeft duidelijk aan of je goed genoeg druk geeft tijdens het poesten. Pluspunt is ook het reisetui wat je er standaard bij geleverd krijgt. En de batterij is snel vol en gaat lang mee, ideaal dus om mee te nemen op reis.

Had je iets aan deze beoordeling?

Een aanrader!

Wat een verrassend mooi design. Tandborstel ziet er erg luxe uit. De verschillende standen worden mooi aangegeven met een plaatje, zoals sensitive of whitening. De app is makkelijk in gebruik, hierop zie je terug hoe lang je poetst, hoe hard en wanneer het kopje vervangen moet worden. Mijn tanden voelen gladder aan en zien er witter uit. Ook de batterij gaat lang mee en is zeer snel opgeladen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top tandenborstel

Na bijna 2 maanden gebruik van de Oral-B iO Series 7W White kan ik niets anders zeggen dan dat ik er zeer tevreden over ben. Deze tandenborstel is een modern technisch hoogstandje die zeer gebruiksvriendelijk is. Met maar twee knopjes en een interactief display spreekt de bediening voor zich. De ene knop is de aan/uit knop en de andere is om uit de 5 verschillende poetsstanden de kiezen. Vantevoren vond ik zoveel poetsstanden eerlijk gezegd overbodig , maar na het testen ben ik daar van teruggekomen. Er zitten zeer duidelijk merkbare verschillen in de 5 standen en ik gebruik ze afwisselend allemaal.  De poetsdrukindicatie is voor mij het grootste voordeel van deze iO Series 7W. Bij het te hard poetsen kleurt de verlichtingsring rondom de tandenborstel rood, bij te licht poetsen is de ring wit en als je met de juiste druk poetst dan kleurt de ring groen. Je weet dus constant of je de juiste druk aanhoudt of niet en je leert hierdoor goed het verschil tussen te hard en te licht poetsen. De opzetborstel gaat ook vanzelf minder hard bewegen als je met te harde druk poetst De tandenborstel kun je via bluetooth met de Oral-B App verbinden en via de app kun je zien waar je precies te hard poetst. Een ander voordeel is de enorm korte oplaadtijd, het duurt slechts drie uur om de batterij volledig op te laden. Wel is het zo dat de batterij niet heel erg lang mee gaat, bij iedere poetsbeurt van 2 minuten gebruikt hij 10%. Dat betekent dat de batterij bij 2 keer poetsen per dag na 5 dagen weer opgeladen moet worden. Maar een paar jaar terug had ik een ouder model van Oral B waarvan de oplaadtijd maar liefst 22 uur was en die dan 1,5 week meeging dus een verbetering vind ik het hoe dan ook wel. Het opladen gebeurt met een nieuw soort magnetische oplader en de tandenborstel heeft ook niet meer het door mij gehekelde gat aan de onderkant dat snel vies wordt. Deze iO Series 7W is dus zowel makkelijk op te laden als schoon te maken. Al met al een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super fijne tandenborstel.

Deze tandenborstel heeft een prachtig mooi design. Zeer prettig in het gebruik. Erg makkelijk en hij doet het erg lang op een opgeladen batterij. De tandenborstel heeft een mooi en duidelijk display. Ook geeft hij aan hoe lang je poetst. In combinatie met de app is het een erg fijne tandenborstel. In de app wordt aangegeven hoe lang je poetst of je alles gepoetst hebt en hoe hard je drukt. Kortom na een tijdje getest te hebben ben ik zeer tevreden over dit apparaat. Een aanrader om te gaan gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige borstel

Wat ben ik blij met deze nieuwe tandenborstel, hij poets veel stiller en de batterij gaat super lang mee, ook ligt hij lekker in de hand en heeft hij een mooi design. Ik mocht deze testen en ik zou hem zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Supersnelle moderne tandenborstel

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Ik was wel verrast bij het zien van de tandenborstel. Hij was reeds opgeladen en bij het aanzetten werd ik digitaal verwelkomd. Ik had dit nog niet eerder gezien bij een tandenborstel. Het gaf een heel luxe uitstraling. Het nieuwe borsteltje klikte er makkelijk op en ik kon hen meteen gebruiken. Bij het testen van de tandenborstel merkte ik een goed verschil met de electrische borstel die ik eerst had. De snelle rotaties geven je tanden echt een heel schoon plakvrij gevoel. Ik heb zelf de gewoonte na het poetsen mijn borstel automatisch op de oplader te zetten, maar dit is niet nodig. Je kan er echt heel vaak mee poetsen voordat hij leeggaat, dus je kan er makkelijk een week mee op vakantie zonder de lader mee te nemen. Je kunt ook de app downloaden en je poetsgebruik bijhouden. Ook kan je daar instellingen aanpassen. Je kunt net behulp van de app zien of je overal goed gepoetst hebt door middel van hoeveel druk je ergens hebt gezet. Vooral in het begin is dit handig om te doen zodat je weet of je goed poetst. Het is een fijn luxe gevoel wat je van deze tandenborstel krijgt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies