Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B iO 4 Elektrische Tandenborstel Duo-pack Zwart & Wit

EUR
Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.4 / 5 (30 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Glad resultaat

Fijne tandenborstel, zo glad heb ik nog nooit gepoetst. De IO4 is geruisloos en ligt goed in de hand. Maar………. Na 3 poetsbeurten is de accu leeg en dat vind k heel vervelend. Bij m’n vorige eenvoudiger OralB’s nooit meegemaakt. Ik vind dit echt een groot minpunt voor zo’n dure tandenborstel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Teleurstellend. Batterij na 4x poetsen leeg

Klacht bekend gemaakt bij Oral b. Nieuw apparaat gekregen maar deze heeft hetzelfde probleem.

Had je iets aan deze beoordeling?

Batterij snel leeg

Helaas ben ik niet tevreden, dit komt omdat ik bijna elke dag mijn tandenborstel moet opladen. Ik poets 2x per dag en 2 minuten lang. Ik heb van alles geprobeerd, maar denk dat er toch ergens een fout is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Schone tanden

Ik gebruikte altijd een niet-elektrische tandenborstel tot ik de Oral-B iO4 kon testen via Roamler voor Oral-B. Het is een moderne elektrische tandenborstel waar ik het gevoel heb dat het veel beter poetst dan een niet-elektrische tandenborstel door het design. Daarnaast krijg je handige tools als de druk sensor en de verschillende standen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super schone tanden

Sins korte tijd heb ik deze tandenborstel in gebruik. Deze geeft een schoon resultaat. De opzetborstel is redelijk groot. Tijdens het testen van Oral B voor Roamler went dit snel. De batterij gaat lang mee en het is een goede kwalitatieve tandenborstel. Ik zou dit zeker aanbevelen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Leuk toestel!

De Oral-B iO4 is een tandenborstel van hoge kwaliteit. Ik heb nog niet alle standen kunnen testen via Roamler voor Oral-B maar ik merk aanzienlijk het verschil dat ik minder tandplak heb nu ik elektrisch poets. Met behulp van de druksensor merk ik ook nu dat ik te hard drukte op mijn tanden. Ik heb de app ook uitgeprobeerd en het is handig om te zien welke zones je al goed hebt gepoetst maar voor mij geen meerwaarde.

Had je iets aan deze beoordeling?

Stille krachtpatser

Al jaren gebruik ik met plezier elektrische tandenborstels van Oral - B. Na het mogen testen via Roamler van de iO series - 4N voor Oral-B, ben ik nog meer fan geworden. Tandenborstel ligt veel lekkerder in de hand, is veel stiller geworden en opzetborstel is kleiner en werkt voor mijn gevoel veel beter.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goed poetsresultaat

Een superschoon gevoel na het poetsen, overduidelijk beter dan met een handtandenborstel. Handige sensor die aangeeft of je te hard poetst. Daarnaast kan je de tandenborstel koppelen met een app die je poetsgedrag analyseert en aangeeft hoe lang je nog moet poetsen en welk gedeelte van je mond. Een paar keer heb ik de app gebruikt tijdens het testen via Roamler via Oral-B maar ik merk dat het voor mij weinig toegevoegde waarde heeft omdat de tandenborstel zelf ook feedback geeft met trilsignalen en gekleurde ledjes. De accu gaat ongeveer twee weken mee als je 2x per dag poetst. Ik ben erg tevreden met de tandenborstel. De tandenborstel is misschien duur in aanschaf maar hij is het uiteindelijk zeker waard.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top product

Een flinke vooruitgang op het gebied van elektrisch poetsen! De trilling is anders dan andere elektrische tandenborstels en het apparaat produceert veel minder geluid. Omdat de trillingen sneller en sterker zijn, hoef je wat mij betreft minder lang te poetsen. Het apparaat laadt snel op (doen we meestal ’s nachts dus merken we niets van) en de gebruikstijd is langer dan een week! Tijdens het testen van de borstel en de app via Roamler voor Oral-B heb ik geen minpunten kunnen vinden. Een echte aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede en performante tandenborstel

Ik ben heel tevreden met deze elektrische tandenborstel! Het is veel makkelijker poetsen dan met een gewone tandenborstel. De tandenborstel heeft een mooi design, zeker in het zwart, en ligt goed in de hand. Tijdens het testen van het toestel via Roamler voor Oral-B heb ik al enkele poetsstanden kunnen uittesten, die allen zeer goed werken. De batterijduur lijkt wel goed te zijn.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies