Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Klantenrecensies

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 204.99

€204,99

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze
Overall Rating : 4.72 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 26 5 star reviews
  • 10 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.72 / 5 (36 Beoordelingen)
  • 26 5 star reviews
  • 10 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Top apparaat

5

De tandenborstel poetst zeer nauwkeurig. Wat erg handig is aan het toestel zijn de verschillende standen. Zo kan je kiezen voor hard poetsen, zacht poetsen,enz.. wat ook heel erg praktisch is, is de tijd van het poetsen dat je kan raadplegen. Een extra troef is de bijgeleverde opbergcase. Zo kan je het apparaat meenemen op reis of weekend bijvoorbeeld Kortom, een echte aanrader dit toestel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super tevreden!

5

Na een aantal weken gepoetst te hebben met deze tandenborstel, kan ik zeggen dat dit een super product is! Mijn tanden voelen echt proper en glad aan. Op het display kan je zien welke poetsstand je gebruikt en hoeveel batterij je tandenborstel nog heeft. Zeer duidelijk allemaal. De batterij gaat daarbij ook erg lang mee. De oral b app is ook handig om je tanden goed te poetsen. Ik gebruikte deze app soms om mijn tanden eens grondig te poetsen. Daarnaast kan je ook een routine volgen vb. whitening routine. Het enige minpuntje hieraan is dat alle andere poetsstanden verdwijnen van je tandeborstel tot de routine volbracht is. Als de app dan aangeeft om je tong te reinigen met de tongreinigingstand, dan vind ik deze niet terug op het display van de tandenborstel. Maar alles bij elkaar: ik zou geen andere tandenborstel meer willen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

5

Wat een aanwinst! Deze tandenborstel is niet meer te vergelijken met de vorige generaties, hij poetst zo precies en grondig dat je precies telkens van de tandarts terugkomt. Het design is ook heel mooi! De app is handig om je vooruitgang tijdens en na het poetsen te zien. Tijdens het testen merkte ik ook op dat de batterij voldoende lang meegaat. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super toestel voor thuisgebruik

5

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] Komend van de Oral B Genius serie, dacht ik dat het niet veel beter kon. Maar de iO serie overtreft alle verwachtingen, met een magnetisch overbrenging en een veel stiller motor is het poetsen veel aangenamer en gemakkelijker dan voorheen. Bij het uitpakken merk je al meteen dat je met kwaliteit te maken hebt. Je wordt direct gepresenteerd met het handvat, die zeer goed in de hand ligt. Daarnaast ligt het opbergdoosje, laad-unit en een iO borstel. Het opbergdoosje voelt jammer genoeg zwak aan en heeft geen ingebouwd lader. Dit is niet het grootste probleem, ik kan met gemak 1,5 weken poetsen zonder te moeten opladen, maar als je langer op reis bent moet je de oplader ook inpakken. Het laden duurt 12u (0-100%), en als er snel moet opgeladen worden voor een poetsbeurt van 0% moet je tenminste 30 minuten opladen. Tijdens het testen heb ik gevonden dat als de batterij 6% aangeeft, het niet meer lukt voor een volledig poetsbeurt. De lichtjes knipperen rood en je laad het toestel best op. Wanneer je de tandenborstel vast neemt start het automatisch op en verbind het direct met je GSM, dit is niet zo handig als het in zijn opbergdoosje zit want bij elke beweging springt het toestel aan. Gebruiksgemak is zeer goed, alles is duidelijk en je kan alles bedienen via het ingebouwd scherm alsook via de app op een smartphone. Zelf vind ik de 3D tracking niet zo accuraat, maar je bent niet verplicht deze methode te gebruiken, er is ook een ingebouwd timer wanneer je een GSM niet gebruikt. Al bij al een zeer goed toestel met een lange batterij levensduur. Kwaliteit van het handvat en de borstel zijn subliem, enkel jammer van de lange laadtijd en het opbergdoosje. Daarnaast raad ik de iO series 6 zeker aan voor thuisgebruik, het poetsen gaat zeer vlot en voelt heerlijk aan tijdens en na de poetsbeurt!

Had je iets aan deze beoordeling?

Een echte "tandenassistent" in de badkamer!

5

De tijd van een tandenborstel als 'puur praktisch apparaat' te bekijken is met deze tandenborstel voorbij: deze tandenborstel is echt "je vriend in de badkamer"! Dankzij enkele slimme technologische snufjes (zoals een ingebouwde timer, 5 verschillende poetsstanden, groene kleur wanneer je goed poetst en rode kleur wanneer je beter moet poetsen, een sensor die de druk meet die je met de borstel zet) helpt deze tandenborstel je om beter te poetsen en fungeert hij als een echte assistent voor je mondhygiëne. Je merkt na enkele weken dit product te testen dat de poetskwaliteit van je tanden veel beter is dan voorheen. Je krijgt de tandenborstel ook geleverd met een reisdoosje om hem op verplaatsing proper te kunnen meenemen. Dit reisdoosje heeft een handig formaat dat je qua grootte kan vergelijken met een brillendoos, maar is in plastic en weinig luxueus vormgegeven. Je kan in de Google Play Store (of Apple Store) ook de "Oral B applicatie" downloaden en deze app via bluetooth laten connecteren met je tandenborstel. Zo kan je tijdens het poetsen de tijd in de gaten houden en helpt de app je om 100% van je tanden correct te poetsen. De app is leuk vormgegeven, enorm functioneel en praktisch (gezien je in de ochtend vaak niet veel tijd hebt, maar gelukkig start alles snel op) en heeft ook een leuke speelse modus met badges die je kan verzamelen wanneer je goed poetst. Toptoestel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastische tandenborstel

5

De Oral-B iO6 is een zeer aangename en gebruiksvriendelijke tandenborstel. Naast de standaardfuncties zoals druksensor en timer heb je ook 5 verschillende gebruiksprofielen zoals Whitening, tandvleesverzorging of gevoelige tanden die een absolute meerwaarde zijn. Ik heb deze tandenborstel nu al zo een twee weken getest, met en zonder app, en ik zou hem zeker aanraden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Zorgt voor een perfecte verzorging

5

Ik gebruik deze Oral B IO 6 tandenborstel nu sinds enkele weken. Mijn tanden voelen properder aan en dankzij de verschillende standen kan je in functie van je noden je tanden en tandvlees perfect verzorgen. De batterij gaat anderhalve week tot twee weken mee. Je kan de tandenborstel zowel met als zonder de bijhorende app gebruiken. Tijdens het testen van het product heb ik beide manieren geprobeerd. Als je de tandenborstel zonder app gebruikt, is er een timer die om de 30 seconden kort vibreert en na 2 minuten langer vibreert. Bij het gebruik van de app, zie je in real time waar je aan het poetsen bent, hoe goed je elk deel al gepoetst hebt en een timer. Tijdens het poetsen is er ook een gekleurde ring die groen oplicht als je de juiste druk uitoefent en rood oplicht als je er te veel uitoefent. De app daagt je ook uit om je tanden steeds beter te poetsen door medailles die je kan winnen of routines die je kan instellen. De tandenborstel ziet er mooi en strak uit. Het enige nadeel is dat het een vrij prijzige tandenborstel is maar je hebt zeker waar voor je geld!

Had je iets aan deze beoordeling?

Intelligent en efficiënt

4

[Deze beoordeling is verzameld als onderdeel van een promotie] De Oral-B iO6 Series is echt een luxe tandenborstel die gebruik maakt van A.I. technologie. De tandenborstel ligt goed in de hand en je kan kiezen tussen 5 verschillende poetsstanden. Tijdens het testen van dit product heb ik echter gemerkt dat ik regelmatig een reset van het product moet uitvoeren om een andere poetsstand te kunnen gebruiken. De app die je kan downloaden is leuk, begeleidt je bij het poetsen en werkt motiverend. Het poetsen gaat vlot en gebeurt grondig. De opzetborsteltjes dienen om de 3 à 4 maanden vervangen te worden, en zijn best wel prijzig.

Had je iets aan deze beoordeling?

Kan niet meer zonder

5

Hoewel ik al jaren tevreden bent met Oral-B elektrische tandenborstels, ben ik zeer blij met deze upgrade. Als je de IO borstels nooit hebt geprobeerd, weet je gewoon niet wat je mist. Nu kan ik gewoon niet meer zonder. Je merkt gewoon dat het kwalitatief beter aanvoelt en dat het veel beter mijn tanden poetst. Wat ik ook heel belangrijk vind, is de batterij. Hij gaat nu veel langer mee, minstens anderhalve week. Dus kan makkelijk mee op reis. De tandenborstel begeleid je ook in je poetsbeurt, zodat de reiniging optimaal gebeurt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Handige en goed functionerende tandenborstel

4

Het is een vrij prijzige tandenborstel, maar ze is het zeker wel waard. Ik poetste eerder al elektrisch, maar dit toestel poetst veel grondiger en is ook minder luid dan ik gewoon ben van een elektrische tandenborstel. Je kan gemakkelijk via een lichtje rondom de tandenborstelhals zien of je poetsdruk voldoende is. De sensor wordt groen indien je de juiste druk uitoefent, maar blauw of rood indien de druk te laag of te hoog is. Dit toestel heeft ook verschillende programma’s en ik ben zeer tevreden van het programma voor gevoelig tandvlees. Bovendien kan je al je poetsgegevens bijhouden in een app. Hier kan je zien hoeveel dekking je hebt, de poetsdruk goed is, je lang genoeg poetst, een routine opstellen met doelstelling,… Voor bepaalde functies moet je wel de app openen terwijl je je tanden poetst. Ook voor synchronisaties moet je je smartphone dicht in de buurt houden van de tandenborstel, toch zeker in dezelfde kamer. Na dit toestel al even te mogen uittesten, merk ik op dat de batterij zeker 14 dagen meegaat en dit vind ik echt een pluspunt! In de doos zit ook nog een reisetui en 1 opzetborstel. Ik heb de prijs al eens opgezocht voor nieuwe opzetborstels en deze vind ik wel vrij prijzig.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze Klantenrecensies

EUR 204.99

€204,99

Oral-B iO 6 Elektrische Tandenborstel Duo-pak Zwart & Roze

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Andere klanten kochten ook:

Beheer Cookies