Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 6N Elektrische Tandenborstel Wit

EUR 170.99

€170,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Vervang je opzetborstel zodra je i0 tandenborstel het aangeeft, voor 100% effectief oetsen

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten kochten ook:

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.77 / 5 (53 Beoordelingen)
  • 41 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

wat een vooruitgang!

ik pets al 27 jaar met Oral B elektrische tandenborstel. Sinds 3 weken heb ik de iO tandenborstel. Hij is niet goedkoop maar ik kan hem iedereen aanbevelen! echt een vooruitgang ten opzichte van de rest. Ik heb het gevoel dat mijn tanden nog nooit zo schoon hebben aangevoeld. En was ik voorheen een beetje sceptisch over een app om te tanden te poetsen, daar kom ik op terug, want door het gebruik van de Oral B app zie ik een vooruitgang in mijn poets gedrag. Kortom een absolute aanrader!! en duur, maar een apparaat die je zeker 2x per dag gebruikt en dus voor mij het geld meer dan waard

Had je iets aan deze beoordeling?

Veel eerder aan moeten schaffen

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel nu een maandje en wat een verschil. Gelijk na de eerste poetsbeurt merk je dat je tanden veel schoner en gladder zijn. De app die je erbij kunt gebruiken vind ik ideaal om te zien hoe lang ik poets en hoe ik heb gepoetst. Helaas is de verbinding niet altijd helemaal correct maar het helpt mij ondanks dat om zeker 2 minuten te poetsen. De verschillende programmas zijn makkelijk in te stellen en ook hierbij merk je dat ze doen wat ze moeten doen. Ja dit had ik veel eerder aan moeten schaffen dan blijven poetsen met een hand tandenborstel, door de indicatie of je te hard of te zacht poets kwam ik er al snel achter dat ik dit met de hand tandenborstel echt altijd fout heb gedaan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO serie 6 elektrische tandenborstel

Inmiddels een paar weken in gebruik en verwacht straks van de mondhygiënist een positieve reactie. Met behulp met de smartphone app, kun je ideaal zien hoe effectief je poetst, waar je op het moment van poetsen extra aandacht moet besteden en/of de volgende keer minder moet doen. Het verdienen van medailles werkt toch onbewust positief op je poets resultaat waardoor je meer plezier krijgt met de mondhygiëne. Binnen enkele dagen merk ik dat mijn gebit net zo schoon oogt en voelt als je van de mondhygiënist vandaan komt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Superschone tanden met geweldige tandenborstel

Ik kreeg de Oral-B io 6 per post thuis en ik heb hem meteen uitgepakt. De verpakking ziet er mooi uit en op de voorkant wordt al meteen veel duidelijk van deze tandenborstel. Tijdens het testen voor Roamler heb ik alle mogelijkheden van de Oral B uitgeprobeerd: je kunt de tandenborstel op verschillende standen zetten, zoals gevoelig, dagelijkse reiniging of intens. Met de bijbehorende app kun je ook goed bijhouden hoe je hebt gepoetst. De tandenborstel geeft goed aan of je teveel druk geeft (met een rood lampje) en hoe goed je een deel van je gebit al hebt gepoetst. Mijn tanden waten na het poetsen echt gladder en verzorgder dan met een handtandenborstel. Ik had geen bloedend tandvlees. De batterij gaat goed lang mee (zeker een week). En hij ziet er ook nog eens heel mooi uit! Ik vind deze tandenborstel echt een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Superschoon resultaat

De tandenborstel is ontzettend stil, dat was ik niet gewend! Maar desondanks geeft hij een heel goed en schoon resultaat. Er zijn verschillende standen die passen bij verschillende 'uitdagingen' met je tanden en tandvlees, heel erg prettig! Deze tandenborstel is duidelijk een stuk geavanceerder dan mijn vorige, die ook wel aftelde en piepte bij te hard poetsen, maar niet zo helder en subtiel als deze! En deze borstel geeft ook aan als je juist te zacht poetst. Het is fijn dat de batterij daarnaast lang meegaat, omdat ik geen stopcontact in de buurt van de gootsteen heb. Kortom, ik ben eigenlijk na het testen van roamler en oral-b best onder de indruk en tevreden over deze borstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Vrolijke roze kleur

Vrolijke roze tandenborstel met verschillende kleurtjes, die je kan instellen. Hij poetst prettig en stil en laadt snel op. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b, ligt hij handzaam in mijn hand en is niet zo zwaar. Je kan er dagen mee vooruit zonder op te laden en er zitten ook twee borstelkopjes bij en een reisetui

Had je iets aan deze beoordeling?

Ervaring van een tandartsbezoek

Eerste indruk van de Oral-B iO 6N is een nieuwe poetservaring. Ik was altijd best tevreden met mijn huidige Oral-B electrische tandenborstel Smart 4, tot ik met deze nieuwe tandenborstel mijn tanden poetste. Tijdens het testen voor Roamler voor Oral-B viel me gelijk op dat het en stuk zwaarder in de hand ligt (wat heel fijn is), en dat de micro trillingen veel prettiger zijn. Het voelt een stuk zachter op mijn tanden en tandvlees, en daarnaast stukken schoner. Er zit een handig display op die de tijd voor je bij houdt en waarop je uit 5 verschillende functies kunt kiezen, waaronder een hele delicate tandvlees reiniging. Je ziet direct door een handig lampje of je te hard of te zacht poetst. Minpuntje is dat er speciale opzetborstels op moeten en de universele Oral-B opzetborstels die overal te koop zijn (oa van huismerk) dus niet passen. Desalniettemin ben ik boven verwachting tevreden. Mijn gebit voelt na elke poetsbeurt alsof ik net terug kom van een bezoekje aan de tandarts. Het is een waar plezier!

Had je iets aan deze beoordeling?

Deze tandenborstel werkt super goed!

Wat een verschil is deze tandenborstel vergeleken met mijn oude oral-b borstel! Er zitten 5 standen op, van whitening tot gumcare. Heb deze tandenborstel nu een week getest via Roamler voor Oral-B en ze nog niet allemaal gebruikt maar ik kan wel zeggen dat mijn tanden veel schoner voelen na gebruik van deze borstel. Ik moest wel even wennen want hij is heel krachtig maar juist dat geeft dat extra fijne, schone mondgevoel. Fijn ook dat hij met kleuren aangeeft of je te hard, ute zacht of juist goed poetst. Hij telt de seconden en wanneer je goed en lang genoeg poetst komt er een vrolijke smiley op het display. De tandenborstel is wel prijzig maar ik vind het wel het geld waard want dit doet veel meer voor je gebit dan een standaard tandenborstel!

Had je iets aan deze beoordeling?

Meerdere functies

Deze tandenborstel belooft een mooi en stralend gebit dus dat wil ik ervaren. Het handvat is zachtroze, mijn lievelingskleur. De tandenborstel heeft 5 standen zodat je op de juiste stand je gebit kunt reinigen. Ook is het handig dat de tandenborstel aangeeft of je te hard poetst dus tijdens het testen via Roamler voor Oral B kon ik daar gelijk actie op ondernemen door zachter te drukken. Na twee minuten poetsen krijg je een melding. Op de interactieve display kan je allerlei dingen instellen zoals de poetsstand en de kleur van de ring wijzigen maar je kunt ook de batterij status bekijken en een herinnering voor vervanging van je opzetborstel. Erg handig allemaal. Al met al ben ik erg tevreden met de tandenborstel en hoop ik er nog lang plezier van te hebben.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

Al jaren gebruikte ik een hand tandenborstel, totdat ik een elektrische tandenborstel van Oral-B voor Roamler ging testen. De tandenborstel ziet er luxe en wordt geleverd met allerlei accessoires. Persoonlijk voegt de app voor mij niets toe. De timer en de verschillende standen werken wel erg prettig en hoewel ik het niet gewend was valt het trillen ontzettend mee.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies