Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B OxyJet Reinigingssysteem Monddouche

EUR 66.0

€66,00

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 3.9 / 5 (10 Beoordelingen)
  • 2 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Goede monddouche van OralB

Goede monddouche van Oral-B! Heb deze mogen testen en ben erg positief verrast! Hij heeft verschillende standen en dit vult daarom goed aan op mijn mond! Ik heb soms nog wel eens last van gevoelig tandvlees dus dan kan ik de zachtere stand aan doen! Verder echt een super product, wel een beetje aan de dure kant vind ik persoonlijk, maar je krijgt er ook wel wat voor terug!

Had je iets aan deze beoordeling?

Prima product, instructies kunnen beter.

Zoals je van Oral-B mag verwachten; een degelijk product. Ik schrijf deze review na een maand testen. De monddouche ligt goed in de hand ondanks de grootte. Accu gaat zeker twee weken mee en het waterbakje is groot genoeg voor één beurt. De powerknop tijdens gebruik is na een maand voor mij nog steeds een zoektocht. Ik gebruik alleen de standaard stand, die vind ik het prettigst. De instructies in de doos vond ik wat teleurstellend. Zeker als je een monddouche voor het eerst gebruikt. Meer informatie hoe je het product het beste kunt gebruiken had ik wel op prijs gesteld. Dit heb ik via Google moeten opzoeken. Of ik de monddouche blijvend blijf gebruiken weet ik nog niet. Ik doe het nu in de ochtend na het tandenpoetsen, maar hierdoor verlies je de frisheid van je tandpasta. Ik heb het nog niet gemist als ik een dag oversloeg.

Had je iets aan deze beoordeling?

Effectief in gebruik

Het was even wennen, werken met een waterflosser, de eerste paar keer proberen was best een waterballet. Nu ik de waterfloss eenmaal begrijp, voelen mijn tanden wel echt een heel stuk schoner moet ik zeggen! Hiervoor poetste ik alleen, de waterfloss is een goede toevoeging hierop. Ik vind het apparaat wel lastig groot, maar dat kan ook aan mijn eigen kleine handen liggen. Het is wel echt nodig dat hij zo groot is, want het water is zo op als je hem gebruikt! Ik ben al met al tevreden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik vind de Oral-B Aq...

Ik vind de Oral-B Aquqcare 4 Oxyjet op zich een fijne waterflosser. Je tanden worden er zichtbaar en voelbaar schoner door. Ook is het erg fijn dat je meerdere standen hebt, zodat je ook met gevoelige tanden gebruik kan maken van dit apparaat. Het is ook fijn dat deze draadloos is. Wat ik wel minder goed vind aan dit apparaat is dat het reservoir snel leeg is en ik vind het een vrij lomp apparaat om vast te houden en om te zien, maar ja qua functionaliteit is het een prima apparaat. Het is op zich wel een aanwinst voor Oral-B, hopelijk werken ze het nog meer uit in de toekomst.

Had je iets aan deze beoordeling?

Mooi apparaat

Heb eindelijk de Aquacare van Oral-B in mijn bezit om dit te testen. Heb hem nu een tijdje in gebruik en wat me opvalt is dat het apparaat aan de grootte kant is en dat het waterreservoir wat aan de kleine kant, want je moet als je je tanden wilt reinigen met de geconcentreerde of roterende waterstraal je hem tussendoor wel een paar keer moet bijvullen. Het apparaat doet wat het moet doen en reinigt mijn tanden en tandvlees goed. Al met al is dit een fijn apparaat om je tandvlees en tanden in goede conditie te houden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Schone tanden!

Tijdens het testen van dit product heb ik gemerkt dat ik soms niet mijn tandenborstel nodig heb om schone tanden te krijgen! De monddouche haalt zo goed als alle resten weg waardoor ik al schone tanden krijg! Meestal reinig ik eerst mijn mond met de douche en daarna met de tandenborstel! Ook is de tandenborstel zeer makkelijk te gebruiken en is de straal niet te hard!

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede toevoeging in mondverzorging

Recent mocht ik de Oral-B Aquacare 4 monddouche testen. Ik had nog nooit eerder een dergelijk product gebruikt dus ik was een beetje sceptisch. In het begin vond ik het wel wat gepruts met water maar na een aantal dagen heb je de slag te pakken. De monddouche spuit je gebit en tandvlees lekker fris en schoon. Klein minpuntje is dat het waterreservoir wel snel leeg is maar makkelijk te vullen. Ondanks mijn scepsis moet ik toch wel zeggen dat ik de Oral-B Aquacare 4 monddouche wel fijn vindt in gebruik en hem zeker blijf gebruiken.

Had je iets aan deze beoordeling?

Goede flosser

Nadat ik de oral b aqua care 4 monddouche binnen kreeg heb ik hem gelijk getest. Nadat ik hem voor de eerste keer gebruikt heb was het wel eerst wennen , maar ik merkte wel meteen verschil. Wat ik jammer vind is dat je de reservoir vaak moet vullen om je gehele tanden langs te gaan. Wat ik fijn vind is dat er 2 standen op zitten , dit is vooral fijn voor als je gevoelige tanden hebt. Wat ook erg handig is dat je hem op kan laden en daarna gewoon draadloos kan gebruiken. Voor mij Geen touwtjes of sate prikkertjes meer nu ik de aquacare 4 mondouche heb. Mocht jij dat nou ook zo vervelend vinden dan raad ik hem aan!

Had je iets aan deze beoordeling?

Niet voor tanden die dicht op elkaar staan

Het is een fijn product voor een frisser gevoel in de mond en makkelijker dan een tandenstoker, helaas is het voor mij met tanden die dicht op elkaar staan niet geschikt. Er zitten twee standen op , normaal en sensitive , het apparaat is wel groot maar daardoor kan er wel voldoende water ingevuld worden. Makkelijk ook dat deze al Opgeladen binnenkomt. Ik hou het toch bij ouderwets flossen en stoken hier ook toch beter tussen mijn tanden kom.

Had je iets aan deze beoordeling?

Mondverzorging verbetering

Het was een bijzonder product om je tanden extra schoon te krijgen, het werkt verbazen goed. Door deze ervaring en de verbetering op me mondverzorging is deze product een echte aanwinst. Was wel even schrikken in het begin zetten het aan hij raakte zo de plafond, moest lachen toen het gebeurden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies