Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart

Klantenrecensies

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart Klantenrecensies

EUR 295.65
vanaf €295,65
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart
Overall Rating : 4.74 / 5 (27 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.74 / 5 (27 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Tandartsschoon resultaat

5

Met deze elektrische tandenborstel ervaar ik een veel zorgvuldigere en efficiëntere reiniging. Dit is deels door de vele poetsstanden, maar vooral door de feedback in de app die je bijstuurt waar je te kort schiet. Het toestel en de oplaadstand hebben allebei een strak en modern design, wat toch wel een pluspunt is. Tijdens het testen voor Oral-B via Roamler merkte ik wel dat ik zeker niet alle poetsstanden even nuttig vond, maar beter te veel dan te weinig keuze. De opzetborstels zijn wel duurder dan ik gewend ben, maar voor een beter resultaat is dit een kleine toegeving die ik gerust wil doen. Kortom. Een zeer mooi toestel met allerlei opties dat je poetservaring en - resultaat flink verbetert.

Had je iets aan deze beoordeling?

De ultieme tandenborstel

5

De ultieme tandenborstel! Wie had ooit gedacht dat een tandenborstel dit allemaal zou kunnen! Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B heb ik de 7 standen allemaal eens getest en deze zijn echt verschillend en hebben een goede meerwaarde. Ook handig, een rood lampje als je te hard duwt + de slimme oplader die zegt welk gedeelte van de tanden je al hebt gepoetst en bijgevolg een timer heeft. In de app kan je ook al je poetssessies opvolgen of de app gebruiken terwijl je poetst. Dit maakt het tandenpoetsen een echt plezier en zelfs een soort game doordat je wilt dat alle lampjes gaan branden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige borstel!

4

De Oral-B iO10 is een kwaliteitsvolle tandenborstel met veel extra features! Met reguliere goedkopere elektrische tandenborstels moest je extra veel moeite doen voor een goed poetsresultaat, denk maar aan tandplak bijvoorbeeld. Met deze tandenborstel is een goed poetsresultaat bekomen extra eenvoudig, er zitten namelijk 7 poetsstanden op, waaronder een intense reiniging stand die extra stevig poetst voor een schoon resultaat! Deze stand geeft net dat tikkeltje meer poetskracht dat andere tandenborstels ontbreken. Echt geniaal! :-) Het apparaat zelf wordt geleverd met 1 borstel, een oplaad stand, en een reiscase wat super handig is! De batterij van de borstel gaat met 3x poetsen per dag, ook een goede 2-3 weken mee! Als je de doos opent, heb je echt het gevoel van pure luxe! Alles voelt stevig aan, en geeft dat extra premium unboxing gevoel. De handleiding kan zeker handig zijn om alle functies te ontdekken, je kan namelijk de tandenborstel via Bluetooth koppelen met de Oral-B app. Op die manier kan je tijdens het poetsen, dankzij de AI intelligentie die je poetsen herkent, meteen zien waar je nog extra schoon moet borstelen. Het werkt zo motiverend dat langer dan 2 minuten poetsen geen moeite is! Het is uiteraard geen noodzaak om de app te gebruiken, je kan immers gewoon later alle poetsgegevens synchroniseren met de app. Ik poets intussen al enkele dagen met deze tandenborstel, en ben echt tevreden met de resultaten! Het laadstation is ook super cool! Het bevat een tijdsteller die aangeeft hoe lang je al poetst, en lampjes die de AI ook aangeven waar je moet poetsen ed. Ik zou initieel nooit een duurdere tandenborstel aangeschaft hebben, maar ik kreeg bij toeval het geluk om deze iO10 uit te testen dankzij Roamler & Oral-B.Dankzij deze kans ben ik in elk geval overtuigd om in de toekomst zelf opnieuw een duurdere tandenborstel aan te schaffen, gezien het toch echt wel een verschil toont met de basismodellen. De prijs kan dus wel een minpuntje genoemd worden, maar ik kan je overtuigen dat deze de aankoop meer dan waard is want dit is echt een geweldig apparaat!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastische tandenborstel!

5

Wat een top product! Al geruime tijd ben ik fan van oralb, van de instapmodellen tot de genius: alles heb ik wel eens gehad. De iO10 van oralb is echter een ervaring die ik nog nooit eerder heb gehad! Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b kwam ik er al snel achter dat dit met stipt mijn favoriete tandenborstel ooit is. De tandenborstel heeft zeven functies en de hernieuwde borstel laat zo'n schoon gevoel achter dat je het gevoel hebt dat je net bij de tandarts loopt. Via de app zie je exact in welk gedeelte van je mond je aan het poetsen bent en welke kanten je nog moet of niet volledig hebt gepoetst. Er volgt een uitgebreid poetsrapport, wat ervoor zorgt dat ik nu 2x per dag uitkijk naar het moment dat ik weer mag poetsen! En als je je telefoon niet bij de hand wil hebben zie je je voortgang via de oplader. Onwijs enthousiast over de tandenborstel! Alles wat je wenst én meer, en ik kan hem iedereen aanbevelen!!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne tandenborstel

5

Ik heb al jaren een elektrische tandenborstel van een ander merk en deze was toch wel aan vervanging toe. Deze tandenborstel oogt hip, ik koos zwart met witte mini stipjes (ik dacht dat het glitters waren maar dat bleek niet zo) en er zit een app bij waar je mee kan kijken of je goed poetst en niet een stukje vergeten bent. Hier was ik wat sceptisch over, dat het vast niet accuraat was. Maar dit blijkt behoorlijk goed te kloppen. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ontdekte ik namelijk dat hij wel echt goed meet waar je poetst. Ook houdt hij bij of je niet te hard of te zacht duwt. Ook verschillende trillingen kan je kiezen. De app zelf is behoorlijk uitgebreid. Je kan een soort van challenge doen voor sterker tandvlees of betere adem. En je kan medailles verdienen. Zelf vond ik het leuk om het op de eerste dag te ontdekken, maar in praktijk gebruik ik alleen de check tijdens het poetsen of ik wel alles gehad heb. Hij poetst wel goed en bergt makkelijk op. Wel komt er veel vocht onder de tandenborstel waardoor je na ieder gebruik de borstel los moet halen om het goed te kunnen schoonmaken. Dit had ik met mijn vorige borstel niet. Maar dat is zo ongeveer wel het enige ‘nadeel’. Verder een prima borstel

Had je iets aan deze beoordeling?

De heeft heeft veel meerwaarde! Goed product

5

Ik had nooit verwacht dat ik mijn tandenborstel aan mijn telefoon wilde koppelen, maar ik ben er hartstikke blij mee. De app werkt echt fantastisch en heeft meerwaarde. Challenges motiveren me om te blijven en de app houdt precies bij wáár in de mond ik aan het poetsen ben. Zo poets ik niet alleen lang genoeg, ik sla ook geen enkel plekje over! Ik mocht dit product testen voor Oral B via Roamler en voor de eerste keer poetsen was alles eenvoudig in te stellen. Ik was toen nog wel het meest verbaasd dat de poetsdruksensor echt heel goed werkt. Ik was sceptisch, maar ik ben helemaal om!

Had je iets aan deze beoordeling?

Voor een verbazingwekkend resultaat

5

De Oral-B iO 10 zorgt voor een verbazing wekkend goed resultaat. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B van de tandenborstel was ik verbaast over de functionaliteiten en het verschil in poetsen ten opzichte van andere tandenborstels. Deze geeft een zeer schoon en aangenaam gevoel in de mond. De feedback over waar je poetst en de timer zijn enorm handig, verder is er voor ieder wat wils met de 7 verschillende poetsstanden. De tandenborstel is best prijzig, maar het is deze investering in een goede mondhygiëne zeker waard.

Had je iets aan deze beoordeling?

Luxe tandenborstel

5

Indrukkwekkend toestel met vele functies zoals: - tandtracking in 3D - poetstimer - Poetsdruksensor - Verschillende snelheden - Geheugenfunctie - ... Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ondervond ik al snel dat het een luxe product is. Het schermpje met de vele indicaties en symbolen toont al snel wat je moet weten, bv of je te hard aan het dukken bent. Minpunten: - Er is maar 1 opzetborstle bij is. - Prijzig

Had je iets aan deze beoordeling?

Multifunctionele tandenborstel

5

De Oral-B iO10 is een geweldige tandenborstel met veel verschillende functies. (Dagelijkse reiniging, grondige reiniging, sensitive, very sensitive, tandvleesverzorging, whitening en tongreiniging). Door deze verschillende functies kom je aan een goede mondhygiëne. Ik heb dit product mogen testen via Roamler voor Oral-B en merk dat mijn tanden zelfs door 1x te poetsen al een stuk gladder en properder zijn. Ik gebruik zelf voornamelijk de sensitive stand omdat ik een gevoelig tandvlees heb, en ik merk na combinatie van de sensitive stand en de tandvleesverzorging dat mijn tandvlees minder bloedt. Ook de app is een handige extra. Je kan het gebruik opvolgen, zien hoe goed en hoe lang je gepoetst hebt, etc. Besluit: ik ben heel tevreden van de Oral-B iO10 door de multifunctionele standen. Het enige nadeel is de prijs.

Had je iets aan deze beoordeling?

Grondige reiniging door feedback

5

Met deze tandenborstel Oral-b iO 10 ervaar ik een vele krachtigere en grondigere reiniging dan bij mijn vorig model van Oral-b. Dit komt door de vele poetsstanden waardoor mijn mond veel properder voelt. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b werd duidelijk dat door de uitgebreide feedback over mijn tandenpoets routine ik deze kon optimaliseren waardoor dit uiteraard een beter resultaat oplevert. Ik raad deze tandenborstel zeker aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart Klantenrecensies

EUR 295.65
vanaf €295,65
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies