Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart

Klantenrecensies

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart Klantenrecensies

EUR 295.65
vanaf €295,65
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart
Overall Rating : 4.74 / 5 (27 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
4.74 / 5 (27 Beoordelingen)
  • 20 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Heel goede tandenborstel

5

De tandenborstel en oplader hebben een heel mooi design. Tijdens het poetsen verschijnt op de lader een timer en kan je ook zien op welke plaatsen je nog meer moet poetsen. De app van Oral-B kan je bijsturen wanneer je bepaalde zones in de mond vaak vergeet. De app vind ik persoonlijk overbodig. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ondervond ik dat deze tandenborstel veel krachtiger poetst dan mijn vorige elektrische tandenborstel, mijn tanden voelen veel zachter aan. De tandenborstel zal ook een signaal geven wanneer je te hard of te zacht poetst met een lichtje. Er zijn ook verschillende standen wat ook een groot voordeel is. Het enige nadeel vind ik dat er maar 1 opzetborsteltje bij zit. Over het algemeen ben ik heel tevreden over dit product.

Had je iets aan deze beoordeling?

De Rolls Royce van de tandenborstels!

5

De Rolls Royce onder de tandenborstels. Wat een geweldig product. Dit toestel is echt futuristisch. Tijdens het testen voor Oralb via Roamler merkte ik dat dit toestel op alle vlakken luxe uitstraalt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Super

5

De vele functies maken deze elektrische tandenborstel nog persoonlijker. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-b heb ik gemerkt dat hij echt veel meer kan dan een gewone elektrische tandenborstel. Deze io10 kan je makkelijk koppelen met je smartphone of je kan alles bekijken op het scherm van het oplaadstation. Ook is deze véél sneller opgeladen en dat is ook wel een groot voordeel. Het is een echt luxe product en ik ben er heel tevreden van.

Had je iets aan deze beoordeling?

luxueus product

4

Hiervoor gebruikte ik een andere Oral-B elektrische tandenborstel en ik merk een enorm groot verschil. Nadat ik de Oral-B iO 10 white elektrische tandenborstel in opdracht van Roamler getest heb, heb ik vastgesteld dat het een top product is. Het is een luxueus product. In deze verpakking zit er een heel mooie witte reisetui. De tandtracking in 3D vind ik een heel groot pluspunt. Wat ik minder vind is dat er maar 1 opzetborstel wordt meegeleverd. Met de 2-minutenpoetstimer weet ik wanneer ik moet stoppen met poetsen. En met de poetsdruksensor weet ik exact wanneer ik te hard druk, want ik heb gemerkt dat ik vaak te hard poets. Ik ben erg tevreden over dit product en raad het aan.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldige tandenborstel

5

De Oral-B iO10 is een erg fijne tandenborstel. Het poetst erg fijn, geeft gelijk feedback over waar je gepoetst hebt. Zowel op de houder als via de app. Ik heb dit product mogen testen via Roamler en ben super tevreden. Via de app heb je inzicht over hoe je de week gepoetst hebt.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fantastische tandenborstel

5

De Oral-B iO10 is een mooie, stevige tandenborstel . De batterij gaat een ruime week mee bij 2 maal daags poetsen. Je kunt kiezen uit verschillende poetsprogramma's zoals: dagelijkse reiniging, whitening of gevoelig. Deze zijn makkelijk in te stellen. Het testen van de Oral-B iO10 via Roamler is mij erg goed bevallen. Mijn tanden worden mooi schoon en dankzij de druksensor zie je meteen door het rode lampje wanneer je te hard poetst. De tandenborstel geeft elke 30 seconden een seintje dat je door kunt naar het volgende deel van je gebit. Dat vind ik echt erg prettig. Wanneer je 2 minuten hebt gepoetst, geeft hij dit ook aan en sluit je de poetsbeurt af met een smiley. Ben je te snel dan krijg je een boos gezichtje in beeld. Bij de tandenborstel zit een mooie reiscase waar de oplader op aangesloten kan worden. Ook zit er een losse oplaadstander bij. Je kunt deze tandenborstel koppelen aan de oral-b app op je telefoon. Ik ben er erg blij mee!

Had je iets aan deze beoordeling?

Zeer complete en fijne tandenborstel

5

De Oral-B iO 10 is het vlaggenschip in de lijn van deze slimme tandenborstels. Hij komt met 7 verschillende standen dus voor een ieder wat wils. De afgelopen tijd heb ik deze mogen testen via Roamler voor Oral B en ik ben aangenaam verrast. In het begin moest mijn tandvlees wat wennen omdat ik hiervoor een ander merk tandenborstel gebruikte. Maar na een week poetsen ben ik gewend en ben ik teruggegaan van de gevoelige poetsstand naar de dagelijkse reiniging. Deze geeft mij het schoonste gevoel. En dat vind ik dan ook meteen het prettigste aan deze borstel. Het gevoel dat mijn tanden echt heel goed gereinigd worden. Hij komt met een zogenoemde io Sense oplader. Hierop kun je zien of je alle vlakken in je mond goed geraakt hebt. Het gebruiken van een app is dus niet nodig, maar kan nog wel net als met andere iO modellen. Daarnaast heeft hij ook nog een oplaadbare etui en borstelhouder. Dus compleet is hij zeker te noemen. Voor mij zelf zeker een blijvertje gezien het zeer goede resultaat dat hij me geeft. De aanschafprijs maakt hem wel een prijzige tandenborstel. Maar ik moet wel zeggen dat hij de investering wel waard is.

Had je iets aan deze beoordeling?

Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart Klantenrecensies

EUR 295.65
vanaf €295,65
Oral-B iO 10 Elektrische Tandenborstel Cosmic Zwart

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

Beheer Cookies