Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

 

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oral-B iO 5 Elektrische Tandenborstel Duo-pack Wit & Zwart

EUR
Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.65 / 5 (26 Beoordelingen)
  • 17 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Hele fijne elektrische tandenborstel

Wat een fijne tandenborstel! De kleur is helemaal van nu (matzwart) en past erg goed in m’n badkamer. Ook de Bluetooth connectie met de oral-B app is een hele fijne toevoeging. De 5 verschillende standen zijn erg handig, al gebruik ik de bovenste het meest. Mijn tanden voelen super schoon aan. Ik heb het product mogen testen via Roamler voor Oral - B en heb het product nu een aantal weken in gebruik. Hij is zelfs al mee geweest op reis, ideaal vanwege de reis etui die erbij zit. Al met al een hele fijne elektrische tandenborstel die ik iedereen, die van schone tanden houdt, aanraad

Had je iets aan deze beoordeling?

Extra schone tanden

Ik ben helemaal enthousiast over de io technologie. Tijdens het testen via Roamler voor oral-b de afgelopen week, heb ik gemerkt dat ik met deze tandenborstel veel schoner poets. Het is fijn dat de tandenborstel met licht aangeeft wanneer je te hard of te zacht poets. Daarnaast zijn er verschillende programma’s te kiezen hoe je je tanden wilt poetsen. Ikzelf vind het fijn om met de gevoelige functie te poetsen. Het enige nadeel vind ik de prijs van de kopjes. Die zijn namelijk vrij prijzig.

Had je iets aan deze beoordeling?

top!

Ik ben zeer tevreden over deze tandenborstel. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B merkte ik dat hij fijn in gebruik is. Hij ligt goed in de hand en door de kleuren zie je of je wel of niet te hard drukt met de tandenborstel. Er staan ook verschillende poetsstanden op. Hij gaat niet snel leeg en laadt snel ook weer op.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijn product. Goede reiniging.

Wat een fijn product. Het is absoluut duurder dan een reguliere elektrische tandenborstel, maar dit is dan ook wel absoluut de topper. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ondervond ik de voordelen van het product. Ik heb hem nu een aantal weken en ik ben er super blij mee. Ik heb echt het idee dat mijn tanden beter gereinigd worden. Mijn tandvlees bloedt niet (zoals bij mijn eerdere tandenborstel wel). De app werkt ook super. Ik vind het een aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne borstel!

Afgelopen weken heb ik via Roamler de oral b tandenborstel kunnen gebruiken. Hele fijne borstel die goed aangeeft of je juist poetst ( te hard of zacht poetsen). Daarnaast geeft de app aan of je overal geweest bent! Leuk om op deze manier de minuten te vullen! Enige nadeel is dat de borstel kop een stuk dikker was dan ik gewend ben, dit is echt even wennen. Belangrijkste is dan tanden en tandvlees (!) erg schoon voelen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Top product!

Na een aantal weken getest via Roamler voor Oral-B te hebben met deze tandenborstel, kan ik zeggen dat dit een super product is! Mijn tanden voelen echt proper en glad aan. Op het display kan je zien welke poetsstand je gebruikt en hoeveel batterij je tandenborstel nog heeft. Zeer duidelijk allemaal. De batterij gaat daarbij ook erg lang mee. De oral b app is ook handig om je tanden goed te poetsen. Ik gebruikte deze app soms om mijn tanden eens grondig te poetsen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Top elektrische tandenborstel

De Oral-b i05 tandenborstel werkt onwijs goed! Ik heb voor het eerst een elektrische tandenborstel gebruikt en me tanden voelen schooner aan! Ik heb dit product van Oral-b mogen testen via Roamler en ben zeer tevreden hierover. De tandenborstel voelt licht aan en ligt lekker in de hand. Daarnaast zijn de verschillende standen top voor de schoonmaak wel jij nodig hebt. En daarnaast is de tandenborstel snel opgeladen en gaat de batterij lang mee!

Had je iets aan deze beoordeling?

Erg fijn in gebruik en handig met de app.

otie] Ik heb deze tandenborstel nu al een tijdje, en ben er erg tevreden over. Hij doet zijn werk goed, en de verschillende standen zijn best handig. Ook leuk dat hij in het zwart is, heb hiervoor alleen maar witte borstels gehad. Ook het doosje dat erbij zit is ideaal, dan kan je hem makkelijk mee nemen op reis. Ik heb deze tandenborstel voor Oral-B al een tijdje mogen testen namens Roamler en ook de app is erg leuk om erbij te gebruiken. Daarin kan je precies zien hoe je poetst, en of je niks over slaat. De accu gaat lang mee en ik hoef hem niet elke dag aan de lader te hebben zoals ik met mijn vorige moest. Zeer tevreden!

Had je iets aan deze beoordeling?

Poetst glad en ligt lekker in de hand

De Oral-B i05 tandenborstel ligt lekker in de hand. Mooie uitstraling alleen jammer van de witte oplader. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B ondervond ik dat je tanden schoner en gladder aanvoelen. Er zitten 5 standen op maar in de praktijk gebruik je eigenlijk maar 1 stand. Hij geeft met een signaal aan wanneer de volgende rij tanden en kiesen aan de beurt is en heeft een zacht geluid. Fijne tandenborstel maar wel duur in aanschaf

Had je iets aan deze beoordeling?

Wauw wat een tandenborstel!

Wauw wat een tandenborstel! Ik ben zeer tevreden van dit toestel. Het design is zeer mooi en ook de opzetborstels zien er veel mooier uit dan de gewone opzetborstels van "niet-iO" Oral B tandenborstels. Tijdens het testen via Roamler voor Oral B van mijn nieuwe tandenborstel merkte ik dat er meerdere poetsstanden waren. Dit is super handig, gezien ik gevoelige tanden heb en er een stand was speciaal voor gevoelige tanden. De tandenborstel werd geleverd met een handige opbergdoos en een houdertje voor 2 opzetborstels. Er zit wel maar 1 opzetborstel inbegrepen in de doos dus als je er meer wilt, moet je deze nog apart bijkopen. Helaas lukte het me niet om de tandenborstel te verbinden met de Oral B app. Ik zou deze tandenborstel echt aan iedereen aanraden. Prijs - kwaliteit is deze ook zeker de moeite!

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies