Ontdek onze Oral-B outlet tegen scherpe prijzen

Oral-B iO Series 7N Zwart

EUR 232.99

€232,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Vervang je opzetborstel zodra je i0 tandenborstel het aangeeft, voor 100% effectief oetsen

Bezorgen & retourneren

Getraceerde levering - Gratis bij een bestelling van 40€ of meer, anders 5€
De levering is 2-4 werkdagen na verzending

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Ons retourbeleidkan je hier lezen

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten bestellen deze producten vaak samen

Oral B iO Series 7N Black + 10 Refills
Dit product
Oral B iO Series 7N Black + 10 Refills
€232,99
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels
€242,99
Kies kleur
Kies een optie
Oral B iO Series 7N Black + 10 Refills + Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels

totaal prijs €475,98

Beide aan mandje toevoegen
Oral B iO Series 7N Black + 10 Refills
Dit product
Oral B iO Series 7N Black + 10 Refills
€232,99
Kies kleur
Kies een optie
aanbevolen producten
Oral-B iO 7N Elektrische Tandenborstel Wit + 10 Opezetborstels
€242,99
Kies kleur
Kies een optie
Beide aan mandje toevoegen

Andere klanten kochten ook:

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.8 / 5 (20 Beoordelingen)
  • 16 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Voor het betere poetswerk.

Deze tandenborstel is geweldig! Uitpakken, app installeren borsteltje erop, taal instellen en Bluetooth aan. Binnen 2 minuten gereed om te poetsen in combinatie met een hele leuke app. De app laat je zien waar je aan het poetsen bent en of je daar lang genoeg poetst. Je ziet een gebit in beeld en waar je aan het poetsen bent. De tandenborstel en de app waarschuwen wanneer je te hard poetst. Na het poetsen wil de app zaken weten als, heb je bloedend tandvlees. Geeft opties om extra routinesv toe te voegen als tong reinigen en geeft je een poetsscore en medailles. Na een paar weken testen moet ik zeggen dat deze borstel toch wel echt anders is dan alle vorige generaties. Het is een heel Andere poetservaring. Er is een nieuwe opzetborstels en een heel andere manier van bewegen aan deze tandenborstel toegevoegd en in combinatie met de leuke app leert de borstel mij toch duidelijk beter poetsen. Een echte aanrader. Het zelflerende systeem van de borstel gaat mijn petje te boven. Deze borstel is slimmer dan mijzelf. Maar ondanks de hoge prijs maakt deze borstel echt significant verschil tegenover de “gewone” electrische tandenborstels. Het magnetische systeem zegt me niet zoveel maar het is een zacht zoemende borstel. Ik heb deze Oral-B tandenborstel getest via Roamler en ik ben onder de indruk. De tandenborstel komt met een mooie op bergetui en een nieuw we oplader. Alles aan deze tandenborstel is vernieuwd. Het design. Het ontwerp Van het borsteltje, en de oplader. Ik weet bijna zeker dat dit mij bezoek aan de mondhygienist gaat besparen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Geweldig product

Geweldig product! Deze tandenborstel wordt nu al een tweetal weken gebruikt en doet zeker zijn werk. Tijdens het testen voor Oral B via Roamler ondervind ik dat de tandenborstel glad is. Ik gebruik hem meestal onder de douche waardoor hij soms uit mijn handen durft te glijden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Luxe tandenborstel!

De Oral-B iO 7N is de Porsche onder de tandenborstels en - in tegenstelling tot een Porsche - comfortabel in gebruik. Ik was dan ook blij dat ik deze tandenborstel via Roamler voor Oral-B kon testen. Hoewel ik dacht dat de app een beetje een overkill was heb ik nieuwe inzichten gekregen over mijn tandenborstel-gebruik. De verschillende standen hebben duidelijke functies en het display is erg vrolijk en informatief. Ik heb in het verleden ook elektrisch gepoetst maar ben toen weer over gegaan op niet-elektrisch maar na deze ervaring wil ik niet anders meer!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ik poets nu veel bewuster

Ik vind de IO7n zo’n mooie tandenborstel, het maakt mij gewoon blij tijdens het tandenpoetsen. Ik had als kind wat issues met de tandarts, dus ik moet mijzelf altijd extra stimuleren om (goed) te poetsen. Deze tandenborstel helpt daar enorm bij. Er zo zitten zo veel opties op deze tandenborstel, dat ik ze nog niet allemaal grondig hebben kunnen testen voor Roamler en Oral-B, maar wat ik tot nu toe erg fijn vind is de poets analyse in de app. Je bent dan veel bewuster aan het tandenpoetsen en dat is precies wat mijn mondhygiënist wil. Bewust poetsen en niet even snel die 2 minuten volmaken. Je kunt programma’s selecteren of een persoonlijk programma maken. Mijn vorige tandenborstel ging erg snel leeg en moest de hele dag opladen. De IO7n is gewoon met 3 uurtjes weer volledig opgeladen! Ik ben helemaal blij met deze tandenborstel en mijn mondhygiënist hopelijk ook bij de volgende afspraak.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijn product

De Oral-B iO7 is een erg fijne tandenborstel. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B was ik het meeste te spreken over de koppeling met de App en de verschillende standen die je kan kiezen. Daarnaast is het een mooi design met grote display.

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne nieuwe generatie tandenborstel!

Jarenlang heb ik mijn gewone tandenborstel afgewisseld met een ‘ouderwetse’ elektrische tandenborstel. Nu ik de elektrische tandenborstel in de iO serie gebruik, merk ik toch wel een groot verschil. Door een ander trilsysteem is de tandenborstel een stuk stiller dan een ‘ouderwetse’ elektrische tandenborstel. Dat poetst fijner, vooral als je daarna rustig wil gaan slapen. Ook lijkt het poetsresultaat beter, mijn tanden voelen iets gladder aan dan na een gewone poetsbeurt. Niet álle plak is weg tussen je tanden, dus flossen is nog altijd aan te raden. Het display geeft de tijd aan dat je poetst, wat fijn is. Verder kun je via het display de verschillende standen gebruiken, maar die heb ik tijdens het testen via Roamler voor Oral-B nog niet gebruikt. Via het lampje op de borstel zie je tijdens het poetsen of je te zacht, goed of teveel druk zet. Ook kun je de tandenborstel koppelen met je telefoon en via een app zien waar je hebt gepoetst. Wellicht de eerste keer leuk, maar als je zelf een bepaald poetspatroon aanhoudt zijn die toeters en bellen niet nodig. Waar ik erg blij mee ben is de batterijduur; die doet het minstens een week en is t.o.v. andere modellen in max. 3 uur helemaal opgeladen! In de doos komt ook nog een reisetui en twee opzetborsteltjes (normaal en sensitive). Ik ben er blij mee, en hopelijk de tandarts binnenkort ook!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super luxe en zeer professionele tandenborstel

De Oral-B iO7 is een erg fijne tandenborstel. Ligt lekker in de hand en weegt erg licht. Mooi luxe design, en met bluetooth en naar smaak in te stellen settings een ontzettend luxe tandenborstel. Ik heb deze tandenborstel van Oral-B mogen testen via Roamler, maar ben nog niet eens toegekomen aan alle 5 de functies voor bv wittere tanden, of een intense gebitsreiniging. Wat ik wel weet is dat mijn tanden na gebruik heel schoon aanvoelen, schoner dan met mijn oudere elektrische tandenborstel. Accu gaat ook lang mee. Top!

Had je iets aan deze beoordeling?

Fijne luxe tandenborstel!

Vorige week heb ik deze super fijne tandenborstel gekocht! Dit apparaat geeft een duidelijk beter resultaat na het poetsen! Tijdens het testen van dit apparaat via Roamler voor Oral-B viel mij ook op hoe stil het apparaat is en hoeveel fijner het poetsen is vergeleken met mijn vorige apparaat! Ik wil niet meer anders!

Had je iets aan deze beoordeling?

Aanrader!

Deze Oral-B tandenborstel heb ik kunnen testen via Roamler. Het is een flinke verbetering t.o.v. de vorige versies. De borstel is makkelijker af te halen om schoon te maken en door de nieuwe kop worden de tanden beter schoon gemaakt. Bij het testen van de tandenborstel zie je real-time de tijd weergegeven en ook dat je te zacht poetst. Daarnaast werkt het nieuwe oplaadsysteem heel prettig door de magneet. Kortom een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Super leuk product met game element

Deze tandenborstel zorgt voor next level tandenpoetsen. Met de bijhorende app zie je precies wat je doet en hoe goed je dit aanpakt. Voor mij geeft dat een soort game element, wat ervoor zorgt dat ik beter mijn best ga doen om goed tanden te poetsen. Het inzicht dat dit geeft is ontzettend fijn. Dat maakt het ook fijn dat ik dit product heb mogen testen via Roamler en Oral-B. Ik wist niet dat ik dat element zo leuk vond. De verschillende standen zijn ook super. Je kunt zo wat je wil instellen en dat kan ook veranderen. Het resultaat van het poetsen is ook goed. Mijn tanden en mond voelen lekker fris. Al met al ben ik ontzettend tevreden over dit fijne product.

Had je iets aan deze beoordeling?

Beheer Cookies